De schepper schijnt licht op een chakra kwestie – Het weghalen van chakra’s

Standard

image

Enkele dagen geleden belde iemand mij op die mij ongelofelijk dierbaar is. Ze was van streek…  Ze was enorm van streek omdat ze iets gehoord had dat onmogelijk leek, iets dat gewoon niet kon, want dit zou ook betekenen dat hoe wij chakra’s zien, een beeld is dat nog niet compleet is. Verre van…
Ik moet toegeven, ik was zelf ook verrast toen ze mij haar verhaal vertelde! Ik kon mij eerlijk gezegd niet voorstellen dat zoiets kon en zou dit mogelijk zijn, wat waren dan hiervan de gevolgen, vroeg ik mij af…
Ze vertelde mij dat een medeleerling van haar op haar zonnevlecht en hartchakra na, al haar chakra’s had laten wegnemen! Dus buiten haar zonnevlecht en haar hartchakra, had ze dus geen chakra’s meer! Althans, dat beweerde ze. Mijn dierbare vriendin was nog meer van streek toen deze dame haar ook nog vertelde dat ze van plas was de laatste twee chakra’s die ze nog bezat ook nog te laten wegnemen… Dankzij het weghalen van haar chakra’s, vertelde deze medeleerling, was ze nu veel rustiger geworden en voelde zij zich veel beter in haar vel. Het voelde alsof ze eindelijk van iets bevrijd was.

Natuurlijk was het in eerste instantie, heel moeilijk voor ons om dit allemaal te gaan geloven. Kon iemand werkelijk zijn chakra’s laten wegnemen, laat staan door iemand anders? Want vanuit onze overtuigingen/leringen aangaande chakra’s, heb je chakra’s nodig om te leven. Zonder chakra’s sterven we en daarvan waren we heilig van overtuigd! Wat betekende dit allemaal en waarom kwam dit op ons pad? Ik had zo veel vragen door dit verhaal dat ik dacht, tijd om hier meer over te weten te komen!

Online, vond ik onmiddellijk op een blog informatie hierover! Ik verschoot want niet alleen was dit een gekend fenomeen waarvan ik dacht dat dit bijvoorbeeld alleen in de VS gekend zou zijn, maar ook in mijn eigen kleine landje vond dit blijkbaar plaats! Vanuit mijn nieuwsgierigheid las ik wat dit blogbericht mij hierover te vertellen had. De schrijfster is er steevast van overtuigd dat het weghalen van de chakra’s niet alleen mogelijk is maar ook noodzakelijk is om je goed te voelen hier op aarde. Zij vertelt persoonlijk al haar chakra’s te hebben verwijderd, alsook haar complete kundalini patroonvorming te hebben verwijderd. Dit zou zij, in tegenstelling tot de klasgenoot van mijn vriendin, volledig zelf hebben gedaan door middel van een specifieke techniek. Zij ziet het als een outdated programmering die belastend is voor de mens en ervoor zorgt dat je vast blijft zitten in de lagen van de 4de dimensie. Voor haar betekende dit een ontmaskering van iets dat ons allen belast. Voor haar dienen onze chakra’s enkel en alleen om ons verbonden te houden met de drama’s hier op aarde en resulteerde het verwijderen van haar chakra’s tot het zich niet meer betrokken te voelen bij alles wat om haar heen gebeurt en kon het haar eindelijk niet langer deren.

Dat onze chakra’s maken dat we kunnen voelen wat anderen voelen, dat ze maken dat we meeleven met anderen en dat wanneer er op aarde iets gebeurt welk het leven hier op aarde raakt, dat wij dit bewust of onbewust kunnen voelen, is helemaal waar. Maar is dit niet het eenheidsbewustzijn, het Al waar wij mee verbonden zijn door middel van o.a. onze chakra’s, vraag ik mij dan persoonlijk af?

Je kan het volledig artikel hier lezen: https://terugnaarjeessentie.com/2015/09/17/verwijderen-van-de-chakras/

En zo kan je voor jezelf uitmaken, wat juist/goed voelt en wat niet. Ik heb alvast met de schepper in mij een interessant gesprek gevoerd en dit is wat de schepper mij hierover te vertellen had:

“God, klopt het dat je chakra’s kan laten verwijderen, ze zelf kunt wegnemen?”

God: Ja dit kan, en het is een keuze die enkel en volledig vanuit vrije wil kan plaatsvinden.

“Maar God, gaan die mensen dan niet dood en wat zijn hiervan dan de gevolgen?”

God: Mensen gaan hier zeker niet van dood. Er bestaan zo veel ontelbare werkelijkheden en iedereen kiest welk zijn werkelijkheid is. Het is alsof iedereen zijn eigen radiozender heeft en sommige zaken overlappen en ander weer niet. Hou er rekening mee dat jullie allen jullie eigen werkelijkheid creëren, dat grotendeels gebaseerd is en gecreëerd is vanuit overtuigingen die van persoonlijk aard zijn maar ook vanuit het menselijk collectief komen en zo voort.

Wat ik jou kan vertellen is dat chakra’s hebben als mens hier op aarde, tijdens deze woelige tijden van transitie en transcendentie, niet gemakkelijk is. De polarisatie die nu hoger is dan ooit ervoor, als gevolg van de overgangsfase waarin de mensheid zit, kan dit zorgen voor zeer uiterste energieën en emoties. Het is een gigantische grote kuis van loslaten en verwelkomen dat nu plaatsvindt… Chakra’s maken dat een mens, empathie kan vertonen, dat het coderingen, downloads en upgrades kan krijgen. De chakra’s, zoals ze bij de meeste mensen aanwezig zijn, zijn “verouderd” en zoals gans het DNA en het menselijk lichaam aan het evolueren zijn, is ook het chakra systeem door een upgrade aan het gaan, zeg maar. Dit is heel simpel in woorden gebracht en is natuurlijk veel complexer en bevat zo veel meer dimensies van begrip.

Wanneer mensen ervoor kiezen tijdens dit huidig moment, om hun chakra’s weg te doen, te laten verwijderen, dan kan dit vanuit hun vrije wil. Echter volgens de huidige werkelijkheid houdt dit in dat dit individu, niet langer verbonden is met het collectief, met het Al welk jullie allen zijn. Zoals het tijdens het tijdperk van Atlantis mogelijk was, kreeg elk individu de keuze om met mij verbonden te blijven of niet. Deze keuze geldt nog steeds. Dit individu, kiest ervoor om los van het geheel, verder te gaan en dit mag. Dat een mens zich hierdoor vrijer en rustiger voelt is correct en toegegeven voor sommige is dit een ware verlossing en kan er zeker niet over geoordeeld worden. Want hoe dan ook is alles liefde, ook al gaat liefde zijn eigen weg. De aarde, beter gezegd Gaia en haar bewustzijn zit volop in haar ascentie proces samen met ieder wezen die hiervoor gekozen heeft en haar bewoond. Ascentie is een vrije keuze en om haar te kunnen beleven in deze huidige werkelijkheid, zijn de chakra’s zoals jullie ze kennen, allen noodzakelijk. Het is zo dat ze allemaal aan het fuseren zijn tot een eenheid, en chakra’s zoals de zielenster chakra en de aardster chakra die nog maar net in jullie bewustzijn aan het komen zijn, zijn allen mee aan het ascenderen en zijn ze een onlosmakelijk geheel en deel van het heilige plan. Het plan waar eenieder kan kiezen uit te stappen vanuit vrije wil. 

” Betekent dit dat deze zielen niet meer naar de bron gaan bij overgaan?”

God: Dit betekent het zeker niet, want hier ook is er weer vrije keuze. Een individu, dat zonder chakra’s door het leven wenst te gaan zal zeker onvoorwaardelijke liefde kennen want het 5de dimensionale bewustzijn/trillingsniveau is een feit dat enkel en alleen nog maar beseft dient te worden. Helaas volgens de huidige werkelijkheid zal het niet mogelijk zijn om te ascenderen want het doel van ascentie is om de eenheid van Al wat is te her-inneren om de illusie van afscheiding te overstijgen en om het ware bewustzijn te openbaren in Al wat is. Leed ontstaat door de illusie van afscheiding, door de onvoorwaardelijke liefde van het momentum niet toe te laten en door de geest van de illusie aan het woord te laten. Het wegnemen van jouw chakra’s geeft de illusie niet langer deel te zijn van de chaos die in werkelijkheid onvoorwaardelijke liefde is, maar vanuit een nog niet volgroeid bewustzijn leed als vertaling van het momentum ziet.

“Dank U God voor uw woorden van liefde en voor uw eeuwige aanwezigheid in mij!”

God: Graag gedaan!

In conclusie, kan men stellen dat ieder voor zich dient uit te maken of hij of zij, zijn chakra’s zou willen laten verwijderen of niet. Het is een keuze van vrije wil en zoals de schepper het mij vertelde, het is geen doodzonden en we gaan er zeker niet aan dood zoals ik oorspronkelijk dacht. Alleen kies je voor een geheel andere weg en maak je bewust geen deel meer uit van het geheel. En als dit geheel zo belastend is geworden voor jou dat je niet meer kan functioneren hier op Gaia, dan begrijp ik dat. Ik kan alleen voor mezelf zeggen als hooggevoelige empate, dat ik soms ook overweldigd wordt door de aardse energieën, de energieën van het collectief, van andere wezens en materie. Maar het opgeven voor “rust”, die ongelofelijke verbondenheid met al wat leeft, het Al opgeven voor individualiteit in al mijn zijn te kunnen ervaren? Nee dat wil ik niet. Mijn ervaring heeft mij geleerd dat hoe meer ik onvoorwaardelijk in heel het geheel van Al wat ik ben hou, leed, geen ruimte kent in mij. De uitdaging blijft wel nog steeds om dit elke dat opnieuw in mij geboren te laten worden zodat de geest van twijfel en verwijt geen stem hebben in mij.

Elke dag sterven we een beetje bij het ingaan van de nacht en worden we weer een beetje geboren bij het opgaan van de dag en op een dag zullen we volledig ontwaakt zijn uit de illusie en opstaan in de onvoorwaardelijke liefde van het Al welk wij zijn. En tot dan, leren we en groeit ons ziel naar de herinnering van ons wezen, van de schepper die wij zijn.

Dat dit thema nu bovenkomt is niet abnormaal denk ik, gezien we Atlantisch processen aan het her-beleven/uit-zuiveren zijn en omdat dit ook deel van het proces is; Kiezen voor het Al in ons of gaan in-divi-dualiteit 😉

In liefde en licht aan jullie Al – Katja Milants

 

copyright © 2016 Katja Milants – http://www.katjamilanst.wordpress.com  Dit gehele bericht mag gedeeld worden zolang de integriteit van dit bericht bewaard wordt door de inhoud in zijn volledigheid te delen met vermelding van zijn bron.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s