Lady Nada – Jullie Hebben een Nieuwe Fase van Jullie Ontwaking Betreden – 15 Juni 2015 / Fran Zepeda

Standard

image

15 Juni 2015 / Fran Zepeda 

image

Groeten,

Geliefden. IK BEN Lady Nada, en ik ben hier om een nieuw perspectief voor jullie neer te leggen aangaande jullie ontwaking. Ja, jullie zijn ver gekomen. Geen enkele hoeveelheid van analyse zou precies kunnen onthullen hoe ver. Jullie moeten in plaats daarvan het verschil, de uitbreiding en de zoete Lichtheid die jullie tot dusverre bereikt hebben VOELEN.

Terwijl jullie naar voren stappen in ieder moment van het Nu naar jullie grotere ontwaking, is het moeilijk om jullie veranderingen te kwantificeren, behalve om te zeggen dat jullie een nieuwe fase van jullie ontwaking binnengegaan zijn en het slechts noodzakelijk is om de veranderingen te voelen en te accepteren. Hyper-focus je niet op hen. Eerder, verzamel hen en omhels hen in jullie nieuwe perspectief van jullie zelf.

Wat voor berekeningen dan ook van jullie voormalige manier van het inschatten van jullie groei, zal niet de werkelijke groei en uitbreiding onthullen die jullie bereikt hebben. En uitbreiding en groei zullen zelfs meer zo zijn in de komende dagen van verdere ontvangst van de Zonnewende energieën.

Mijn geliefden, jullie zijn zo een lange weg gegaan, en jullie hebben je nu gerealiseerd dat het jullie goed zal dienen om jullie voormalige modus van de inschatting van jullie groei weg te gooien. Want in jullie verdere versmelting met jullie Hogere Zelf, met jullie IK BEN Aanwezigheid, met de Bron, hebben jullie zo een grote uitbreiding bereikt dat het moeilijk is om jullie vinger erop gelegd te krijgen … het is dus uitgebreid, niettemin is het dus Licht en met bijna een gevoel van geen vorm, echter tezelfdertijd zijn jullie stevig met Moeder Aarde geaard en eeuwig met de Bron en de Harten van anderen verbonden.

Er is een gevoel van Vrijheid in deze nieuwe uitbreiding. Het wegnemen van jullie waakzame observatie ervan zal meer Vrijheid en Uitbreiding toestaan. Geniet van deze nieuwe fase, dierbaren, want jullie hebben zoveel meer opgeruimd, om dit zuivere heldere gevoel van jullie Goddelijke Essentie toe te staan zelfs helderder dan ooit te stralen.

Neem nu een moment, dierbaren, en adem gewoon met mij, adem in en uit, breid uit met Liefde doorheen al jullie cellen, doorheen alle vele aspecten van jullie, doorheen het gigantische web van de ingewikkelde verbinding met de Harten van de gehele Mensheid, met het Galactische Centrum, met Alles-Dat-Is, met de Bron. Jullie hebben voldoende uitgebreid om ALLES in jullie waarachtige ademhaling te omvatten, dierbaren. Voel die uitbreiding NU.

Het gevoel van eenheid met Alles-Dat-Is is nu een diep onderdeel van jullie, en een Werkelijkheid waar jullie allemaal bekend mee zijn. Het is een gevoel dat niemand kan omschrijven anders dan jullie, omdat dit JULLIE ervaring van uitbreiding is, een ieder uniek in diens eigen schitterende ontwaking, niettemin, aldus verbonden met Allen omdat jullie aldus in Goddelijke Liefde verbonden zijn.

Geniet van dit rustige gevoel van Lichtheid, Liefde en Vrijheid dat zich binnenin jullie aan het ontwikkelen is. Voel alsof alle barrières opgetild werden en jullie potentieel en mogelijkheden in staat gesteld en verbeterd werden met iedere ademhaling van het Nieuwe Licht dat nu in/naar jullie cellen komt.

Dit is geen tijd voor inschattingen of oordelen over jullie vooruitgang. Dit is een tijd van het compleet loslaten en overgeven aan je Hogere Zelf, want het zal je verder brengen in je reis van Ascentie hoe meer je het vertrouwt. Blijf vragen om te versmelten en met je te communiceren (je Hogere Zelf) en er zal een dergelijke verandering in je perspectief zijn – Een rust komt thuis naar jullie Waarachtige Goddelijke Zelven.

Vertrouw op jullie innerlijke begeleiding, dierbaren, want niemand kan jullie leiden zoals jullie Hogere Zelf. Vertrouw erop dat je daar bent waar je precies nu zou moeten zijn en ontspan erin. Aard en veranker in dit nieuwe gevoel van verheffing dat jullie nu doordringt. Blijf de barrières loslaten van wat jullie eens voelden hoe het zou zijn met jullie ontwaking en ascentie en ben compleet open voor alles dat zich voor jullie presenteert.

Duw deze barrières eruit en verwelkom alle sensaties van ontwaking die nu op de deur van jullie Hart kloppen. De “Sky is the Limit”, zoals ze zeggen. Geen oordeel, geen meningen, sta gewoon open voor alle mogelijkheden en de zoete ontwaking van Licht en Liefde dat jullie ware bestaan nu doordringt. Laat het zich opbouwen naar een crescendo en vestig je erin, altijd gereed voor meer.

Nu is jullie tijd, dierbaren, om alle verwachtingen te overtreffen, om alle voormalige inzichten van wat het is om volledig ontwaakt te zijn te overschrijven, en om eindeloze mogelijkheden toe te staan om jullie Goddelijke Aanwezigheid Nu te vervullen.

Goddelijke Liefde begeleidt jullie. Geef je over aan diens oneindige mogelijkheden terwijl het je transformeert met iedere ademhaling van Goddelijke Liefde die je neemt.

Namaste.

In Liefde en Dienstverlening,

IK BEN Lady Nada
💖in licht en liefde voor deze vertaling aan Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl

Copyright © 2011-2015 Fran Zepeda. All Rights Reserved. Permission is given to copy and share this message provided that the message is posted in its entirety and nothing has been altered in any way, is distributed free of charge, and this copyright and links are included. http://www.franhealing.com http://www.franheal.wordpress.com http://www.ouremergingdivinity.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s