Een Nieuw Stadium van Creatie Binnengaan – 15 Juni 2015 / Brenda Hoffman

Standard

15 Juni 2015 / Brenda Hoffman

image
 

Dierbaren,

Het is wederom tijd om de vele kleine verrassingen te erkennen en erover na te denken die jullie beginnen op te merken. Omdat jullie uitgeput zijn door jullie recente reinigingsinspanningen, hebben jullie nauwelijks het veelvoud in jullie wereld opgemerkt van wat jullie beschouwen kleine verrassingen te zijn.

Jullie beginnen ermee om jullie nieuwe persoonlijke creatie software uit te testen.

image

Het is tijd om jullie uitputting, angsten en kwaadheid terzijde te leggen. Want jullie zijn in een zeer andere plaats dan dat zelfs vorige week waar was. Jullie hebben alles dat jullie moeten voltooien voltooid om jullie nieuwe software aan de mix van jullie nieuwe totaliteit toe te voegen. Jullie zijn gereed voor dit stadium van creatie.

Hoewel velen van jullie wensen om wat jullie als grote stukken beschouwen te creëren, beginnen jullie om de kleine creaties op te merken. Intellectueel, weten jullie dat er geen Universeel onderscheid is tussen groot en klein. Echter, die kennis is noodzakelijkerwijs nog niet van toepassing op de Nieuwe Jij. Aldus is het dat jullie je creatie software met kleine beetjes van jullie nieuwe totaliteit uittesten.

Jullie zijn in de laatste paar jaren op een gelijkaardige plaats geweest. Misschien, creëerde je een parkeerplaats of ontdekte je een verloren artikel. Allen creaties van je voormalige wezen.

De software die je nu aan het uittesten bent is van je nieuwe totaliteit. Je “kleine” creaties van de volgende paar dagen zijn direct gerelateerd aan de Nieuwe Jij – in plaats van creatie ter wille van de creatie zoals waar was slechts maanden geleden.
Sta jezelf toe om met je creatie software te spelen. Echter, merk op wat je creëert aangezien deze creaties verbindingen met de Nieuwe Jij zijn.

“Wie ben jij?’ is een vraag van de tijdperken. Een antwoord geheel anders voor jou dan dat waar was slechts maanden geleden. Je accepteerde de nieuwe rol van president-directeur van je totaliteit. Je ruimde stukken op die je verboden van je te verbinden aan je nieuwe rol. Nu begin je ermee om deze mensen, dingen en plaatsen te creëren die noodzakelijk voor jou zijn om met gemak in/naar je nieuwe rol te verhuizen.

Natuurlijk, je denkt na over die laatste mededeling met vele nee-zeggende gedachten inclusief, “Dit is echter een volgende Universele wortel zonder veel opbrengst.” Sommigen van jullie zullen ontdekken dat dit waar is. Niet omdat dat het is, maar omdat je weigert te erkennen dat je een machtige schepper bent. Dat niemand jou beter kent dan jij. Dat je de enige bent die dat kan creëren wat vereist is voor de Nieuwe Jij van jouw totaliteit. Aldus is het dat je ermee begint iets dergelijks nu te creëren.

Misschien begrijp je nog niet hoe de creatie van een nieuwe jurk of een vriend/vriendin je helpt bij het creëren van je nieuwe rol. Wij kunnen alleen liefdevol tegenspreken met het sprookje van Assepoester. Detailleerde dat sprookje niet het belang van Assepoester haar kledij? Dat Assepoester de wereld van een prinses niet binnen kon gaan met de vodden die zij droeg?

Vele van jullie sprookjes zijn geliefde films en boeken, zoals De Tovenaar van Oz, en werden als het ware op de Aarde “geplant” om generatie na generatie te helpen hun waarheid te herinneren, zelfs al was het op een onderbewust niveau. Aldus is het dat jij, zoals waar was voor Assepoester, uiteenlopende noodzakelijke stukken creëert voorafgaand aan het volledig opeisen van jou. Stukken die nu noodzakelijkerwijs geen zin voor jou maken, maar dat zullen zij.

Dus suggereren wij, nee dringen er bij je op aan om je innerlijke creatie wezen te volgen. Misschien wens je om een pen te creëren om documenten mee te ondertekenen. Of schoenen om beter door het bos te kunnen wandelen. Of een huis om je toe te staan je terug te trekken wanneer je tijd voor jezelf nodig hebt. Het doet er niet toe. Geen enkele creatie is beter dan de andere. Slechts stukken die noodzakelijk voor jou zijn om je nieuwe president-directeur van jouw rol te vervullen.

Geniet van deze puzzel van creatie. Waarom heb je nodig wat je nodig hebt? Waarom ben je tot iets aangetrokken en niet tot iets anders? Waarom verschuiven je creatie smaken? Allemaal wonderbaarlijke leuke puzzelstukjes, die leiden naar de Nieuwe Jij.

Ja, je bent eerder op deze plaats geweest. Maar niet in termen van je nieuwe president-directeur rol. Je gaat een nieuw creatie stadium binnen.

Sta toe wat het ook is dat je interessant vindt om te creëren. En tezelfdertijd, om alles dat moeizaam of niet juist aanvoelt aangaande je leven teniet te doen.

Het creëren van de Nieuwe Jij is een wonderlijk proces, maar een proces dat jou toewijding vereist.

Sta jezelf toe uitgeleverd te worden van het 3D vastklampen dat jou niet langer vreugde brengt in wat voor vorm dan ook dat het aanneemt van entiteiten naar plaatsen naar creaties. Velen van jullie geloven dat jullie je baan niet kunnen verlaten, jullie gemeenschap, vrienden en thuis. Als iets dergelijks zo is, is het tijd voor jou om je inzichten over deze entiteiten, plaatsen en dingen te veranderen. Want als je geen ontsnapping vindt aan deze entiteiten, plaatsen of dingen, verstrekken zij iets dat je nog nodig hebt.

Je gaat door je leven met een KLEINE lens te beoordelen. Vergetend dat je al-machtig en volledig-liefdevol bent. Gooi je vroegere inzichten weg. Het is tijd om te accepteren wat is en wie je bent.

Je begint dit aldus te doen met je aanvankelijke creaties. Misschien zijn deze aanvankelijke creaties noodzakelijk om entiteiten, plaatsen of dingen te verschuiven – of om hen anders waar te nemen. Het is niet van belang. Alles dat van belang is, is dat je WEET met iedere vezel van je wezen dat jij de president-directeur bent van jouw Nieuwe Jij totaliteit. En dat je volledig in staat bent van het creëren wat je nodig hebt om die rol te verkennen. Net zoals dat waar is voor de rijkste president-directeur die jij je voor kunt stellen.

Het is geen toeval dat wij het beeld van een president-directeur creëerden, toen wij jullie hielpen om beter jullie nieuwe rol te begrijpen. Want inderdaad, president-directeuren zijn vandaag de koningen en koninginnen van weleer. Het is niet van belang welke titel gebruikt werd om jullie nieuwe totaliteit te omschrijven – alleen dat jullie beseffen dat jullie geen grenzen hebben, dat jullie kunnen creëren wat ook maar het meeste plezier voor jullie toeschijnt op ieder gegeven tijdstip.

Dat plezier is nu zeer waarschijnlijk gerelateerd aan het creëren van stukjes van jullie nieuwe rol die jullie niet noodzakelijkerwijs in/naar die rol duwen, maar in plaats daarvan glinsteringen van vreugde aanbieden van het creëren in die rol.

Aldus is het dat jullie in een nieuwe en verrukkelijke fase van zelfcreatie zijn. Eentje die jullie toestaat deze stukjes te verschuiven die jullie verbieden van het zijn van de Nieuwe Jij in al jullie totaliteit.

Jullie creëerden de energieën van de afgelopen paar maanden om jullie te helpen jullie opruimingsproces uit te voeren. Aldus hebben jullie dat. Nu is het tijd om met jullie Nieuw Jij rol te spelen. Aldus doen jullie dat – één puzzelstukje van creatie per keer.

Zo zij het.

Amen.
💖 in licht en liefde voor deze vertaling aan: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Copyright © 2009-2015, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com

Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s