Vertrouw Jezelf ~ Wij Doen Dat – 18 Mei 2015 / Brenda Hoffman

Standard

Vertrouw jezelf ~ Wij doen dat

Door Brenda Hoffman

image

Dierbaren,

Deze boodschap is voor diegenen die geloven dat zij achterop geraakt zijn; dat deze overgang geen actualiteit is of dat ze te moe zijn om erom te geven. Jullie zijn aldus door veel heen geschoven de laatst paar weken – door energieën die jullie slechts maanden geleden zelfs niet zouden hebben kunnen begrijpen. Nu zijn jullie aan het rusten.

Jullie zullen beter begrijpen wat er met jullie gebeurd is als jullie denken in termen van het leven schenken aan of van het rennen van een zeer lange marathon. Jullie hebben geen onmiddellijke energie om geen van beide ervaringen opvolgend te vieren. Jullie zijn een rustige periode nodig voordat jullie kunnen begrijpen dat jullie het leven aan een kind schonken of jullie marathon volbrachten. Aldus is het nu voor jullie.

Je voelt je alsof niets belangrijk of opmerkenswaardig is. Misschien ga je door met blogs en boodschappen te volgen op je computer of neem je een Nieuwe Aarde klas – niettemin lijkt alles saai en levenloos.

Jullie zijn de 3D cellen aan het afwerpen en hebben nog niet de energie om deze ruimtes te vervangen met Nieuwe Jij cellen. Dus voelen jullie je zwak en lusteloos. Niets doet ertoe anders dan dat jullie fysiek, emotioneel en spiritueel moe zijn.

Zoals gewoonlijk, zijn er sommigen die een beetje voor liggen op de meesten – zij zijn degenen van de Aarde die ermee beginnen om weer op te leven, om wederom interesse te nemen in het leven en hun overgang. Maar voor de meerderheid – zeer waarschijnlijk inclusief jij – is deze lusteloosheid louter een onderdeel van jullie bespoedigde overgang.

Misschien kan je nog niet geloven dat iets dergelijks zo is, maar spoedig zal je dat. Welnu, laat ons adresseren wat velen van jullie ervaren in de volgende paar dagen of weken.

Jullie zullen door jullie uitputting heen gaan. Jullie zullen het verschil binnenin jullie wezen opmerken. Niet met fysieke indicatoren – hoewel een paar van jullie verschuivingen op die manier zouden kunnen opmerken – maar met een verschil in jullie benadering van het leven. Dat wat je eens kwaad maakte zal een andere reactie produceren – en hetzelfde zal waar zijn voor de meeste van jullie emoties inclusief Liefde.

image

De energieën van Maart en April werden door jullie verzocht om jullie overgang te bespoedigen. Aldus hebben zij dat en aldus zullen zij dat.

Jullie baby is geboren. Jullie hebben jullie zware marathon volbracht. Jullie rusten louter voor een poosje voordat jullie je cellen toestaan om dramatisch te verschuiven.

Sommigen van jullie van de McDonald’s generatie hebben een ogenblikkelijke voldoening nodig. Iets dergelijks is niet mogelijk. Niet meer dan dat jullie een wilde horlepijp dansen onmiddellijk na het leven schenken aan of het volbrengen van een marathon. Jullie zullen beide doen wanneer jullie eenmaal gerust hebben, maar geen van beide is mogelijk wanneer je lichaam compleet uitgeput is zoals nu voor jullie waar is.

Sommigen van jullie vragen je af of jullie lichaam hol is, aangezien jullie 3D cellen verwijderd werden en nog niet vervangen werden (Dit is een bij wijze van spreken, want jullie cellen zullen overgaan, ongeveer zoals je bent binnenin het wezen dat je bent.) met Nieuwe Jij cellen. Dit is een stationaire fase. Je bent noch hier noch daar. Maar wanneer jullie eenmaal gerust hebben, zoals jullie nu doen, zullen jullie Nieuwe Jij cellen met meer energie ontwaken dan dat jullie je nu voor kunnen stellen.

Want jullie nieuwe cellen zijn niet alleen gehard genoeg om jullie 3D segmenten te dragen – zoals waar geweest is voor jullie cellen tot aan dit punt toe – maar ook om de totaliteit van jullie te verlichten (dat is het juiste woord). Om jullie te voorzien met de middelen en de kennis om tussen de dimensies, frequenties en de tijd te zweven.

Wanneer je dit zeer belangrijke ruststadium voltooid hebt, zal je beter begrijpen wat er gebeurd is. Deze informatie is nu waarschijnlijk van weinig interesse voor je, misschien zelfs niet geloofwaardig. Want alles dat je wenst te doen is te rusten en alle momenten van “Je kunt het doen! Je bent aan het uitbreiden. Jij bent de Nieuwe Jij.” wegschuiven. Net zoals de meeste moeders de gedachten van zorg te dragen voor een zuigeling en voor zichzelf onmiddellijk na de geboorte teveel vinden om over na te denken.

Duw jezelf niet in/naar de actie. Iets dergelijks is wat jullie gedurende eonen in de 3D gedaan hebben. Sta jezelf toe in/naar de Nieuwe Jij te zweven. Er is geen tijdsbestek waar je aan tegemoet moet komen. Er is geen werkgever, ouder, vriend, medewerker of goeroe die de zweep laat knallen en erop staat dat je iets NU doet.

Rust, ontspan en als je een drang voelt om toegang te verkrijgen tot sommige van je nieuwe cellen of te avonturieren voorbij je ruststadium dan is dat prima en goed. Maar weet diep binnenin je wezen dat je waarschijnlijk nu rust nodig hebt, en dat je zult weten wanneer het tijd is om uit je rustfase vandaan te gaan. Sta je innerlijke wezen toe om jou aan te sturen. Er is geen Universele goede tijd – alleen dat wat er recht voor je is. Iets dat jullie lang gehoord hebben, maar nu pas langzaam beginnen te erkennen.

Sommigen van jullie zijn angstig genoeg door jullie gebrek aan motivatie, interesse en/of ogenschijnlijke vaardigheidsset in vergelijk met anderen, dat jullie zullen proberen jezelf te forceren in/naar de plaats waarvan je voelt dat je ZOU MOETEN zijn. Een dergelijke actie zou voor niets zijn. Want je bent in een nieuw land met nieuwe gebruiken en nieuwe vreugdes. Sta jezelf toe dat te accepteren. Sta dan jezelf toe te stromen en zoals voor jou correct is te bewegen – en voor niemand anders.

Vertrouw jezelf. Wij doen dat.

Zo zij het. Amen.

Met dank voor deze vertaling aan: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Copyright © 2009-2015, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com

Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s