Je Bent Jou aan het Reconstrueren – 4 Mei 2015 / Brenda Hoffman

Standard
image
Dierbaren,
Ieder deel van jullie wezen is snel aan het verschuiven van wat was naar wat is. Sommigen van jullie stellen die verklaring in vraag want jullie hebben geen vreugde ervaren tot aan de graad dat jullie het verwacht hadden – zoals de 3D jij vreugde begrijpt. 
Heb je ooit iets gekocht dat schijnbaar niet helemaal juist voor je was om slechts te ontdekken dat het object precies was waar je op hoopte maar waar je niet van besefte dat iets dergelijks zo was? Aldus is het nu voor jullie. De vrees, de ontevredenheid van iets te willen om naartoe te gaan, maken allen deel van je uit en worden jou.
Je hebt waarschijnlijk glinsteringen van vreugde en plezier dat zelfs door je gehele lichaam heen mag stralen. Maar over het algemeen, is je sensatie er één van, “Is dat alles dat er is? Heb ik decennia lang gewerkt aan het afschudden van mijn 3D wezen om alleen bij dit punt aan te komen van niet helemaal vreugde of plezier – slechts daar?”
Jullie wisselen jullie dominante angst modules in voor nieuwe levendige vreugde, plezier, liefde en overvloed modules. Het is gewoon dat jullie nog niet volledig deze modules geaccepteerd hebben omdat zij nu ongemakkelijk lijken te zijn, maar jullie totaliteit zullen zijn zodra als jullie hen toestaan om te zijn. 
Een dergelijke verkondiging komt tevoorschijn om jou aan te duiden dat je het verkeerd hebt of je vergist. Wanneer je nieuwe computer software ontvangt, sta jij jezelf dan geen leertijd toe hoewel die tijd frustrerend kan zijn? Aldus is het nu. In plaats van op jezelf te schelden voor je niet geweldig te voelen zoals je geloofd dat ieder ander is – hoewel zulks niet waar is – sta jezelf leertijd toe. Als je nog niet een plotselinge toevloed van Liefde ervaren hebt die zo diep was dat je moest huilen, of zo een plezier had dat je gedurende uren nadien moest giechelen, of zo een gekkigheid beleefde dat jij je niet meer kon herinneren wat angst was – zal je dat spoedig gaan doen. 
Voor de meesten, jullie Nieuwe Jij Wezen lijkt lastig zonder een gevoel van plezier of vreugde. Misschien voel je zelfs een gevoel van geploeter wanneer je in de ochtend wakker wordt.
Iets dergelijks is aldus omdat je aan het leren bent over de Nieuwe Jij. Leren dat nooit eindigt. Ongelijk aan jullie computer, kan je de Nieuwe Jij niet uitzetten en het in de kast verbergen totdat je energie hebt om te leren hoe het te gebruiken. De Nieuwe Jij functioneert 24/7. Jullie vroegen om de Nieuwe Jij en aldus is het dat jullie leren hoe de Nieuwe Jij te zijn. 
image
Omdat zulks voor sommigen ongepast schijnt te zijn, kan je het proces stoppen en/of vertragen. 
De moeilijkheid is dat jullie niet langer meer comfortabel zijn in de 3D. Jullie hebben maanden, misschien zelfs decennia gespendeerd aan het verwijderen van jullie zelf uit die op angst gebaseerde wereld. Nochtans, is jullie Nieuwe Jij Wereld ook niet comfortabel. Jullie voelen je alsof jullie in een oorlogszone binnenin jullie zelf zijn. En aldus zijn jullie dat op een bepaalde manier. Want jullie reconstrueren jullie wezen na de oorlog binnenin jullie zelf om jullie 3D jij te verwijderen. Misschien lijkt die verklaring een beetje dramatisch, maar dat is het niet. 
Deze fase is niet noodzakelijkerwijs gemakkelijk, want je weet nog niet welke knoppen in te drukken of stukjes toe te voegen om van jou het vreugdevolle, plezier-liefhebbende wezen te maken dat je visualiseerde toen je deze overgang begon. Hoe creëer je de Nieuwe Jij. 
Je bent nu de president directeur van de totaliteit van jou. Dus eerst moet je jouw overtuigingen en activiteiten aanpassen naar dat van één die de totaliteit van jou bestuurt. Dan moet je beslissen wie onder jouw segmenten het best voorbereid en geïnteresseerd is in de veelvoud van rollen die de Nieuwe Jij zijn. Wens jij of één van je segmenten om een deelnemende waarnemer te zijn? Een waarnemer? Een volledige deelnemer? Wens je dat het overgrote deel van jouw totaliteit van de Aarde blijft? Of hetzelfde te doen met door de Universums heen te zweven? En hoe staan dergelijke opdrachten in relatie met je nieuwe rol? Allen factoren in jouw beslissingen en sensaties. 
Waarschijnlijk, is jouw Nieuwe Jij overweldigd met angsten van, “Ik heb de vaardigheden niet. Ik ben niet dapper genoeg, helder genoeg of wat dan ook genoeg om het aldus te doen”. Natuurlijk is iets dergelijks niet waar of je zou de Nieuwe Aarde niet geïntroduceerd en aldus ronduit de Nieuwe Jij verwelkomd hebben.
Denk aan deze fase als de eerste dag van het werk van je dromen. Natuurlijk, je bent overweldigd. Je moet de nieuwe vaardigheden ontdekken en hen gebruiken. Je moet relateren met een nieuwe groep van entiteiten. En om diep binnenin je te weten dat hoewel de eerste dag overweldigend schijnt te zijn, dat diegenen die jou helpen te begrijpen meer in jou zien dan dat je nu in jezelf ziet. Sta jezelf toe te struikelen, ben gefrustreerd en groei in/naar de Nieuwe Jij. En aldus zal je dat. 
Je hebt de Nieuwe Jij uit de doos verwijderd en bent willekeurig op knoppen aan het drukken erop hopend dat er iets zal gebeuren. Doch, alles dat je hoeft te doen is te zijn en de knoppen zullen automatisch op gepaste tijden voor jou klikken. 
Diegenen van jullie die het gevoel hebben in een leegte te zitten die nooit verschuift – de meesten van jullie – klikken op teveel knoppen en proberen met weinig succes uit de leegte vandaan te gaan. 
Sta jezelf toe om meer te zweven. Om een grote hoeveelheid meer te rusten – want jouw introductie aan de Nieuwe Jij is inderdaad 24/7 – om meer te spelen, want is dat niet hoe kinderen leren? Ontwaken kinderen van de Aarde met doelstellingen zoals waar is voor heel veel volwassenen? Ontwaken kinderen van de Aarde in plaats daarvan niet met gedachten van, “Wat zal vandaag leuk zijn?”
Aldus is het dat de meesten van jullie het te hard proberen. De Nieuwe Jij is een proces – dat niet haastig voltooid moet worden. Maar getest en opnieuw getest moet worden en waar mee gespeeld moet worden wanneer en als jij daar zin aan hebt. Want inderdaad, er gebeurt veel zonder dat je het weet. Niet omdat het dat moet, maar omdat je slaapstaat net zo een leer/groei onderdeel is als je wakkere staat. 
Iedere slaapperiode is een arena van groei. Iedere wakkere staat waarin je gefrustreerd bent is een onderdeel van angst dat niet hoeft te zijn. Sta jezelf toe te groeien/leren/je wezen te hervormen. De Nieuwe Jij is geen geforceerde mars. Het is een zelf-liefhebbend onderdeel, in/naar een nieuwe totaliteit groeiend dat jij bent. Er zijn geen werkgevers die de zweep laten knallen van, “Je moet dit morgen volbracht hebben of anders ben je ontslagen”. In plaats daarvan zegt de Nieuwe Jij vriendelijk, “Misschien zou dit plezierig en liefdevol zijn. Misschien wil ik dit proberen of met dat spelen.”
Vriendelijk, zachtjes, vreedzaam zijn woorden die omschrijven hoe je door je leegte heen zult gaan. Willen, nu, moeten, zijn woorden die zullen helpen om jou in je leegte te houden. 
Zo zij het. Amen
met en voor de vertaling aan: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2015, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s