Lady Quan Yin – Jullie zijn Goed op Jullie Weg Naar Grotere Vrede en Harmonie in de Wereld – 8 April 2015 / Fran Zepeda

Standard
image
Hallo dierbaren. IK BEN Quan Yin. Vandaag kom ik door om over het Zuiveringsproces te spreken waar jullie allemaal doorheen gegaan zijn, meer Liefde, Harmonie en Vrede naar de Wereld brengend. 
Dit zuiveringsproces heeft vele niveaus en nuances. Het is, allereerst, samengesteld uit het opruimen en reinigen waar jullie allemaal doorheen gegaan zijn, en het maakt meer mogelijk met de Liefdesenergie die jullie verankerd en uitgehard hebben binnenin jullie ware wezen en aldus de wereld. 
Het is ook een uitstroming en climax van de niveaus waar jullie allemaal jullie zelf naar verhoogd hebben met jullie beklimming van de ladder van Ascentie. Het is een thuiskomen naar de essentie van wat jullie altijd geweest zijn, het opruimen van alle obstakels naar die glanzende essentie wat in de kern van jullie wezen is en jullie geboorterecht is … Wederom terugkomend naar jullie Ware Goddelijke Zelf. 
Ik heb gezegd dat het (dit zuiveringsproces) vele niveaus heeft. Maar ook, mag het zich bij tijden op manieren presenteren die jullie als negatief mogen interpreteren. Want het is in het proces van het waarnemen en opruimen van de negativiteit dat de zuivering overvloedig aanwezig en een noodzakelijk stap in het proces is. 
En dus, is het veel gemakkelijker om het goddelijke aspect van Zuiverheid op een meer onderhoudend niveau te onderkennen, te incorporeren en te integreren.
Want jullie komen allemaal door dit zuiveringsproces heen en verankeren veel gemakkelijker en permanent vele goddelijke aspecten … Liefde, Harmonie, Vrede, Vrijheid en meer… 
Want met jullie overgang naar een dieper en hoger niveau van verfijning van jullie Lichtlichamen en kristallijne structuren, aanvaarden en verblijven jullie in dit prachtige web van Zuivering dat jullie hoger optilt en de Mensheid hoger optilt in een prachtig proces van transformatie en openbaring van jullie ware natuur. 
Mijn dierbaren, jullie moeten geprezen worden voor dit moeilijke proces van Zuivering te navigeren te midden van vele obstakels en illusies die om jullie aandacht wedijveren. Jullie houden jullie intentie hoog en “reiken naar de sterren” zogezegd, en leveren aan de wereld een prachtige fundering voor Vrede, Harmonie en Liefde-gevulde ervaringen en ondersteuning. 
Ik omvat jullie nu in mijn armen van Liefde, Vrede en Harmonie, en verzoek jullie te weten en erop te vertrouwen dat jullie jezelf enorm verheven hebben in de recente downloads en overspoelingen van hoge-intensiteit energie en codes. Het verging jullie zeer goed, en velen van jullie assimileren nog steeds dit proces, en zullen doorgaan dat met meer gemak en gratie en precisie te doen, terwijl jullie doorgaan om jullie zelf toe te staan jullie zelf omhoog te brengen en de wereld vanuit een ander en hoger perspectief te bekijken.  
Het is inderdaad een prachtige climax van spirit en de processen  die jullie immer verder op jullie pad van Ascentie leiden. Wij zien veel meer solide en permanente vestigingen van hogere frequentie energieën die de Mensheid en de Aarde onderhouden, en wij hebben jullie de Lichtdragers en de Lichtwerkers daarvoor te bedanken. 
Want in jullie moeilijke processen hebben jullie de wereld een geschenk gegeven. Een prachtig Geschenk van Liefde en op Liefde gebaseerde activiteiten en wisselwerkingen die dienen om de Aarde en Haar bewoners op het pad van grootsheid te beschermen. Grootsheid in Goddelijke gemeenschap met de Schepper. 
Zie jullie zelf alsjeblieft als de afgezanten en magiërs die jullie zijn. Geen andere groep van mensen kon bewerkstelligen wat jullie bewerkstelligd hebben, in die zin dat jullie al jullie unieke gaven/geschenken samenvoegden en implementeerden en het niet opgaven, en in samenwerking met anderen, hebben jullie grootsheid bereikt. Jullie zijn goed op jullie weg naar grotere Vrede en Harmonie in de wereld.
Zelfs als het bij tijden tegenstrijdig lijkt te zijn aangaande dat feit, weet alsjeblieft dat het niet altijd duidelijk is welke schreden jullie allemaal gemaakt hebben. Maar dit vertel ik jullie aldus jullie je meer in jullie zelf settelen met meer zelfvertrouwen, en doorgaan wat jullie doen om jullie zelf en anderen op te tillen in dit prachtige proces van Ascentie en het opbouwen van de Nieuwe Aarde.
Dank jullie wel vanuit mijn diepste Hart voor alles dat jullie zijn en doen. 
Namaste
IK BEN Lady Quan Yin

 

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl
Copyright © 2011-2015 Fran Zepeda. All Rights Reserved. Permission is given to copy and share this message provided that the message is posted in its entirety and nothing has been altered in any way, is distributed free of charge, and this copyright and links are included. www.franhealing.com    www.franheal.wordpress.com   http://www.ouremergingdivinity.com
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s