Het Vrijheidsportaal heeft Zich Geopend – 4 April 2015 / Anna Merkaba

Standard
imageGroeten Iedereen! Het VRIJHEIDSportaal heeft Haar deuren voor ons allemaal geopend! En het is nu tijd om deze energieën te gebruiken om eindelijk voor eens en voor altijd alles volledig uit je systeem te zuiveren. Gebruik deze liefdevolle, ondersteunende, verheffende energie om je naar nieuwe hoogtes voorwaarts te dragen! 
Als je het nog niet gedaan hebt, vind een rustig moment vandaag en schrijf alles op dat JIJ WILT zien manifesteren in jouw werkelijkheid in de volgende 3 maanden. Ben zo specifiek als je maar kunt zijn. Wanneer je klaar bent, maak een andere lijst van alles dat je wenst LOS TE LATEN, en klaar mee wilt zijn. Gooi weg of verbrand het papier met alles dat je niet langer meer in je leven wenst te zien. 
En houd de andere lijst te allen tijde bij je. Draag het bij je. Kijk er frequent naar om jezelf eraan te herinneren wat het is dat jij in je werkelijkheid gemanifesteerd wilt zien worden. En schenk aandacht aan ieder enkelvoudig moment van iedere enkelvoudige dag aan alle kleine gecompliceerde synchroniciteiten die zullen beginnen jou te omringen. GEBRUIK de aanwijzingen die je van je gidsen zult ontvangen en HANDEL op uiteenlopende kansen die zichzelf op magische wijze aan jou presenteren. 

SCHENK AANDACHT aan je gevoelens, en zou je bij jezelf gewaarworden terug te glijden in/naar de oude denkpatronen, haal het papier tevoorschijn en lees het weer! BLIJF POSITIEF. DENK POSITIEF, en je zult de werkelijkheid van je dromen manifesteren. 
DENK ERAAN, NU is een ZEER gunstige tijd en laat niemand je ook maar iets anders vertellen! LUISTER naar je intuïtie, naar je hart naar je eigen hogere zelf en je eigen gidsen. POSITIVE VIBRATIES ZULLEN POSITIEVE LEVENS CREËREN! 
Blijf in VREUGDE, LIEFDE, LICHT EEEEEENNN VRIJHEID J!! Ik houd heel veel van jullie allemaal en ik stuur jullie prachtige energieke energieën om jullie te verheffen en jullie in vrede en harmonie te omringen, jullie schreden stabiliserend terwijl jullie doorgaan op jullie prachtige reis hier op Aarde!

 

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl
~Anna Merkaba – Distant Energy Healer- Channeler – Lightworker. To book a Healing Session with Anna and for more channeled messages to help you on your journey to self discovery visit : Sacred Ascension – Key of Life – DISCOVER YOUR TRUE SELF THROUGH THE VIBRATIONAL MESSAGES FROM BEHIND THE VEIL– https://sacredascensionmerkaba.wordpress.com/
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s