Aisha North en de Constant Companions -Welkom bij de April Bijeenkomst Rondom de Vijver, Zondag 5 April

Standard
Liefste familie van het Licht! 
Deze aankomende Zondag om 21:00 Oslo tijd, is het wederom tijd voor een volgende “Bijeenkomst rondom de Vijver. Deze bijeenkomst zal de dag na de Volle Bloed Maan op Paas Zaterdag zijn, dus ben ik er zeker van dat het voor ons allemaal een zeer speciale meditatie zal zijn. Hier is wat de CC’s erover wilden meedelen: 
“En aldus is het dat wij gekomen zijn om jullie een volgende boodschap te geven die jullie allemaal zal vergezellen als jullie wederom samenkomen om jullie energetische hulpmiddelen bijeen te brengen op een manier die anderen niet kunnen. Want als jullie wederom gaan zitten met de intentie om jullie energie in deze grote poel van glinsterend Licht te incorporeren dat zich al opeengestapeld heeft in deze energetische ruimte, zullen jullie enige nieuwe sluizen openen die zullen helpen om dit Licht naar buiten de wereld in te distribueren waar het letterlijk diens markering op allen zal maken. Want jullie zijn werkelijk allemaal uniek, en wat jullie volbrengen tijdens deze momenten waar jullie jezelf bewust openstellen voor elkaar en de energetische werelden die jullie omringen, brengen jullie zo een krachtig krachtveld van Licht voort dat het wederom letterlijk bergen zal verzetten. 
Want jullie zijn in-beweging-zetters en degenen die de boel door elkaar schudden, degenen die nooit stoppen wanneer het ook is dat jullie wat voor soort van belemmering dan ook tegenkomen die in jullie weg mogen lijken te staan. Want wanneer jullie doen, stralen jullie eenvoudig een vibratiemelodie uit dat iedere dergelijke belemmering zal doen laten desintegreren. En dus, wat jullie doen, is om alles los te schudden dat nog steeds in het net van het oude vast mag zitten, alles dat niet in staat geweest is om voorbij het verleden te gaan, dus wederom, luiden jullie niet alleen de nieuwe lente in, jullie zorgen er letterlijk voor dat het gebeurt. 
Want nu, zullen jullie jezelf en deze planeet naar grote hoogtes optillen, door deze nieuwe vibratie toe te staan zich uit te spelen door jullie fysieke lichaam heen. En tezamen, zal de vibratie die jullie uitstralen veel meer opmerkelijk zijn dan dat gestadige geneurie dat jullie allemaal tot nu toe individueel uitgezonden hebben. Jullie kunnen aan deze voorafgaande periode denken als een soort van afstemmingssessie, ongeveer zoals een orkest zich bezighoudt voordat de feitelijke uitvoering begint. En nu, staan jullie op de rand van jullie grootste uitvoering tot nu toe, en dus, geeft het ons grote vreugde om in staat te zijn om jullie allemaal erdoorheen te helpen. Want zelfs als jullie de illustere uitvoerders zijn die het midden van het podium in zullen nemen tijdens deze grootse gebeurtenis, weet dat er ontelbare assistenten in de vleugels staan, gereed en in staat om jullie een extra handje te helpen zouden jullie dat aldus nodig zijn gedurende deze aankomende periode.  
Want denk eraan, wat er nu zal gebeuren, zal niet beperkt zijn tot dat enkelvoudige Aardse uur dat jullie toegewezen hebben als de officiële tijd voor deze samenkomst van verlichte zielen, nee, dit zal eenvoudig het begin zijn van een enorme grote energetische symfonie dat jullie gedurende de volgende weken en maanden uit zullen voeren. Maar nu, kunnen jullie de anticipatie op voelen bouwen terwijl de dirigent met zijn dirigeerstaf tikt om aan te geven dat het tijd is om je op je taak voor te bereiden. Het publiek in verrukte afwachting van die eerste heldere toon die zal weerklinken, aangevend dat wederom, dit hemelse orkest hier verzameld op deze kusten een volgende bravoure uitvoering zal geven, eentje die wijd en zijd zal weerklinken, vreugde in de harten van zovelen aan beide zijden van de sluier brengend, een waarlijk levensveranderende gebeurtenis voor allen aankondigend.
Dus wederom bedanken wij jullie allemaal en wij doen dat aldus uit naam van de Gehele Schepping, want wat jullie op het punt staan om te gaan doen, zal ons allemaal naar een plaats brengen waar niemand ooit eerder gegaan is. En aldus is het met de grootste vreugde dat wij jullie allemaal succes toewensen als jullie je wederom inschepen op een volgend bravourestuk van verlichting.”
Ik dank jullie allemaal voor wat jullie naar deze Bijeenkomst brengen, naar deze Vijver en naar deze wereld – jullie allemaal maken van deze planeet een veel betere plaats slechts met jullie verlichte aanwezigheid hier. Ik kijk zo uit naar ons “grootse concert”, en ik weet gewoon dat het een magische gebeurtenis voor ons allemaal zal zijn! Dus laten we onze verbazingwekkende “instrumenten” gereed maken, het duurt nu niet lang meer voordat het tijd is om het alles te geven dat we hebben en om de zaal plat te krijgen met een volgende schitterende uitvoering. J
Met Liefde, Licht en Eeuwige Dankbaarheid van mij, Aisha ♥
Ps: Mijn zuster en ik zullen letterlijk “op de weg – onderweg” zijn gedurende de volgende paar weken, dus weet ik niet wanneer ik een nieuwe boodschap krijg om hier te mee te delen. Ik zal ook op plaatsen verblijven met beperkte toegang tot het web, dus als jullie commentaren klem komen te zitten in het spam-filter, mag het enige tijd nemen voordat ik de kans krijg om het op te ruimen. 
image
Veel gebieden veranderen nu naar Zomer- of Wintertijd, dus sluit ik de gewoonlijke lijst van de nationale tijden niet in die corresponderen met 21:00 Oslo tijd, maar jullie kunnen jullie tijd hier vinden: http://www.thetimezoneconverter.com/
Zoals altijd, kunnen jullie dit doen wanneer het ook is dat je voelt dat dit het beste voor jou is. Alles dat je hoeft te doen, is te gaan zitten en je te verbinden met deze energie met een intentie van deel uit te maken van deze Bijeenkomst.  
Deze Bijeenkomsten vinden plaats op de eerste zondag van iedere maand.

 

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s