Een Korte Update Aangaande de Aankomende Maansverduistering – 31 Maart 2015 / Aisha North

Standard
imageWat nu betreft, werd er veel in beweging gezet dat meer dan een paar van jullie bij verrassing zal nemen, terwijl het binnenkomende crescendo van Licht dat de verduistering van de Maan zal vergezellen dusdanig zal zijn, dat het letterlijk het deksel van de diepste reservoirs binnenin af zal blazen. En wanneer deze gevonden schat opent, zal er veel in actie gezet worden op manieren die geschikt zullen zijn om meer dan een paar van jullie stormenderhand te nemen. Want als de Maan verduistert, zullen jullie allemaal op een manier op beginnen te lichten waar jullie eerder niet tot toe in staat geweest zijn om te doen, en als zodanig, zal deze aankomende periode er één zijn van grote verlichting voor iedereen. Maar zoals gewoonlijk, komt met het Licht ook strijd voor diegenen die daardoor geneigd zijn om deze afgezanten te weigeren te accepteren en tegemoet getreden zullen worden met een verhoging in de druk, dat een flink aantal brandende vlammen binnenin vele verontruste zielen aan zal steken. 
Dus wederom zeggen wij, verwacht het onverwachte om links, rechts en in het midden naar boven te komen, maar kijk hier niet naar als een boodschap van kommer en kwel. Eerder, is het een herinnering dat met het Licht verandering komt, en als verandering een concept is dat vaak tegemoet getreden wordt met de sterkste weerstand binnenin de ware dieptes van de mensheid, zal het op diens beurt een waarachtig smorgasbord (buffet) van reacties voortbrengen in jullie omstreken. Hoe het ook zij, denk er altijd aan dat het grootste effect dat het zal hebben, zal zijn ten voordele van iedereen, zelfs als het ervoor zal zorgen dat vrij veel individuen daarbuiten zich ergeren aan de teugels, omdat zij weinig of geen opties zien als tot wat met al deze innerlijke druk te doen die zij binnenin hen naar boven voelen komen, terwijl deze afgezanten doorgaan om zich bij hun deur te verzamelen. Want deze keer, zullen zij niet weggaan, want deze keer, zullen zij aanhoudend zijn en dus, wat het ook is dat geconstrueerd zal worden als een blokkade is waar de druk het meest zal toenemen. 
Dus verwacht om irritatie in de mensen rondom jou heen naar boven te zien komen, misschien zelfs binnenin jezelf, maar weet dat dit voor jullie allemaal eenvoudig een hulpverlening is om openlijk het binnenkomende Licht volledig te omhelzen. En hoe meer jullie in staat zijn om wat voor ideeën dan ook van in controle te zijn in de aankomende dagen en weken terzijde te zetten, hoe beter deze binnenkomende energie zal zijn bij het helpen om de innerlijke werkingen in vrijheid te stellen die jullie en de rest van de mensheid in de aankomende tijd aanzienlijk zullen helpen.
Want ontreddering als zodanig is niet het doel van deze energetische sessie dat op de korte termijn van start zal gaan, eerder, is het een goed gecoördineerde missie om te bevrijden wat gedurende eonen verstrikt geweest is, en als zodanig, mag het pad richting het bereiken van dat doel geconstrueerd zijn als meer ongelijkmatig dan gewoonlijk. Want zoals wij eerder zeiden, deze keer, zullen de goed-wensers en de hulpwerkers niet stoppen van ervoor te zorgen dat hun aanwezigheid gevoeld wordt, ongeacht hoe koppig sommigen onder jullie medemensen zich ook vast mogen klampen aan het geloof dat zij niet aan te raken zijn door het Licht. Want het Licht zal een weg/manier naar binnen vinden, zelfs voor de zogenaamde ondoordringbare harten, en wanneer het dat doet, zal het een reactie in allen aan de gang brengen, acties veroorzakend die de volledige bandbreedte van de menselijke psyche zal overspannen.  
En dus zeggen wij blijf gecentreerd, opdat jullie niet overrompeld worden door sommige van de machinaties van jullie medemensen, want zoals het gewoonlijk is wanneer de verlichte druk toeneemt, zal de wil om in angst en verwarring uit te halen naar boven komen binnenin diegenen die nog steeds ingesteld zijn op het handhaven van een ondoordringbare perimeter ertegen. Natuurlijk, zij zullen niet zien dat de reden waarom hun verontrusting zal groeien is dat er iets binnenin hen is dat zal beginnen te vibreren in meegaandheid met de binnenkomende frequentie, en dus, alles waar zij tot toe in staat zullen zijn om zich naar te verhouden, is een verwarrende stroming van disharmonische energieën die binnenin die wil komen en hen aanleiding geven om hun deksel op alle soorten van manieren te laten springen. Hoe het ook zij, voor degenen zoals jullie die het idee van openheid richting het Licht al omhelst hebben, zal deze aankomende periode inderdaad een verheffende periode zijn, aangezien het zal dienen om jullie zelfs verder te katapulteren naar die illustere reis waar jullie je al op ingescheept hebben. En dus voor jullie, zal deze aankomende aanzwelling in de energieën jullie eenvoudig omwikkelen in een buitengewone gunstige bubbel van verheffende energie.    
Dus neem dit ter harte in iedere betekenis van het woord, en weet dat jullie huidige status er eentje is die wederom verbeterd zal worden door wat er jullie kant op komt over een paar dagen vanaf nu. Dus blijf afgestemd, en blijf open voor wat er binnenkomt, en blijf alert tenzij je binnen het bereik zou komen van iemand diens uitbarstende gedrag, terwijl dit stromen van verlicht bewustzijn doorgaat in snelheid en kracht op te bouwen, en jullie zullen allemaal jullie zelf gewaarworden soepel door deze stroomversnellingen heen te varen, die onophoudelijk aan snelheid winnen terwijl jullie gaan. Dus laat jullie hart de koers instellen, want het hart zal nooit wat dan ook in jullie weg plaatsen. Want het hart is meer dan bereid om alles van het Licht dat aan jullie aangeboden wordt te omhelzen, en dus, zal het jullie helpen om het allemaal te verwelkomen op manieren die jullie het meest tot voordeel zullen strekken. Dus blijf kalm, en sta jullie zelf toe om opgetogen te raken als deze binnenkomende elementen van verlichting op jullie deur beginnen te kloppen. Want zij zijn hier om jullie hart, jullie ziel, en jullie gehele wezen op te tillen naar een nieuwe hoogte die eerst duizelig aan zou kunnen voelen, maar weldra voor jullie allemaal als thuis aan zal voelen.
De Constant Companions

Aisha North

image

Met dank voor de vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/  
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s