Brenda Hoffman – Neutraliseer je 3D Creatie Overtuigingen – 30 maart 2015

Standard
image
Bericht gechanneld door Brenda Hoffman – originele titel: Clear your 3D Creation Beliefs
image
 Beste mensen,
Je denkt dat je beter verdient, dat het Universum je in de steek heeft gelaten, maar deze manifestatie is een sprookje. Dit is niet jouw waarheid – slechts wat je voor eeuwen hebt geloofd is waar.Er mag voor sommigen een goede fee zijn – voor diegenen die rijk zijn, prachtig, deskundig of wat voor bestemming dan ook die je vaststelt dat aangeeft dat zij beter of gelukkiger dan jij zijn.Ook al was je comfortabel met je hartzeer; het zal nooit gebeuren; anderen zijn beter dan je, jij bent nu deze overtuigingspatronen aan het aanpakken. Want opdat je echt jezelf lief kan hebben – dat wat echt voorafgaand was aan je aardse toetreding in dit leven – je moet deze overtuigingen onder ogen zien die aangeven op hoeveel wijze deze overtuigingen je zeggen dat je zogezegd minder waard of minder succesvol bent dan bijna iedereen.

Neem een ​​paar momenten de komende dagen om te erkennen hoe vaak je tegen jezelf zegt: “Deze persoon is zo gelukkig omdat ………”

Waarom denk je dat elk van jullie verschillende belangen en behoeften heeft? Kan je niet opmerken dat wat belangrijk is, dat wat benijdenswaardig of volbracht is voor die ene persoon, helemaal niet interessant is voor een ​​ander? Dat is zo omdat ieder van jullie een unieke weg heeft.
Wat is het dat je verlangt en dat je niet gelooft dat je kunt bereiken – een nieuw huis, baan, relatie, auto, mobiele telefoon?

Wat je nog niet erkend is dat die stukken die nu van belang zijn of ontbreken in je leven en deel uitmaken nu van je nieuwe pad. Dat wil niet zeggen dat je alleen een mobiele telefoon nodig hebt om je nieuwe weg te bewandelen. Maar dat de mobiele telefoon je startpunt is / herkenning dat het tijd is om te creëren dat wat nodig is voor je nieuwe pad. En dit allereerste stuk is waarschijnlijk iets heel tastbaar in jouw wereld.

Misschien dat sommige van jullie je manifestatie vaardigheden al beoefend hebben, maanden of zelfs al jaren geleden door bijvoorbeeld het kunnen vinden van de perfecte parkeerplaats of munten op het straat. Geen van beide was groot genoeg voor je om je te doen geloven dat je zelf je wereld – en universum kon creëren.

Uw persoonlijke universum creëren lijkt absurd voor bijna iedereen bij het lezen van dit materiaal omdat je nu al problemen hebt met het creëren van een bepaald inkomen of relatie.

Je hebt je creatie vaardigheden beperkt op zoveel niveaus in zoveel levens dat je denkt dat je wel de MOGELIJKHEID hebt om een nieuwe job te creëren, maar zeker niet een nieuw universum of iets anders dat je “comfortabele” aarde zwaar overtreft. Dus het is jullie dat blijven spelen in je zandbak zoals tijdens jullie peuterjaren.

Velen zullen aanstoot nemen door deze laatste verklaring omdat jullie hebben gemediteerd, gezongen, gechanneld, gereinigd en gedaan wat je belangrijk vond in je 3D-wereld – en misschien ook hebt bereikt in je 3D-droom(en). Maar jullie hebben niet langer deze vaardigheden om naar te smachten of om mee te spelen.

Je bent een andere entiteit en dit resulteert in nieuwe vaardigheden en paden – ook al blijf je proberen te manifesteren met vaardigheden die niet meer van toepassing zijn. Als je een nieuwe cellulaire structuur hebt – en dat is zo; nieuwe DNA – en dat is zo; en een nieuw pad – en dat is zo; waarom zou je veronderstellen dat jouw 3D-creatie vaardigheden compatibel zijn met de nieuwe jij?

Je bent een nieuw wezen, in een nieuwe wereld dat je innerlijke-wezen negeert terwijl je probeert om je manifestatie / creatie vaardigheden toch te omzeilen. Jullie hebben een nieuwe set van vaardigheden – dat veel toegankelijker is en makkelijker is dan mogelijk was in de 3D. Maar je moet nog je geloofsprocessen verschuiven om te weten dat dit dergelijk zo is.

Makkelijk is het sleutelwoord voor jullie nieuwe manifestatie vaardigheden. Je hoeft niet te zingen, mediteren, vragen of iets toe te passen om iets voor je nieuwe pad te creëren. Je hoeft alleen maar te geloven dat iets dergelijke zo is.

Iets dergelijks lijkt misschien moeilijker dan de programma’s die je voor je nieuwe jij-transitie gebruikte. Want er waren concrete acties door vele bronnen gecreëerd, waaronder door ons zelf, dat ons een stap-voor-stap proces aanboden. En als datgeen in kwestie niet werd gecreëerd, dan zou je jezelf de schuld geven voor het niet bevinden op de juiste emotionele of spiritueel plaats of voor het niet ijverig genoeg chanten / mediteren. Het was jouw schuld of die van het universum voor het niet begrijpen van je behoefte of wat dan ook dat je dacht dat manifestatie mogelijk maakte – alleen niet voor jou.

Zo is het dat je dan bent teruggekeerd naar die plaats waar iets mis is met je over en over weer totdat die manifestatie verhalen mythen zijn – niet de werkelijkheid – voor jou. Eonen van het verbergen van jullie vaardigheden hebben je de anonimiteit gegeven dat je wenste de eerste keer dat je je intrede maakte op aarde.

Helaas, het resultaat van deze prestatie is dat je niet meer gelooft dat je kunt creëren wat je wilt – en zeker niet dat de schepping gemakkelijker is dan ooit voor jullie – gezien de nieuwe vaardigheden die jullie hebben gecreëerd / geïntroduceerd.

Zal je over het hek springen dat je ooit beschermde op aarde, maar dat nu een barrière is geworden? Natuurlijk. Alleen sta jezelf toe om je geloofspatronen met betrekking tot creatie / manifestatie aan te pakken. Voor de dromen die je nu hebt zijn slechts het topje van jullie nieuwe multi-dimensionale wereld.

Sommigen van jullie bij het lezen van dit stuk geloven niet dat je je geloofsprocessen kunt aanpassen, dat dit is niet anders is dan het oude gezang, een meditatie methode die alleen soms werkte – of helemaal niet.

Geef jezelf lofbetuigingen voor het zolang verbergen van je ware wezen, terwijl hier op aarde. Want inderdaad, zelfs degeen die je bewondert – wereld figuren, filmsterren, kunstenaars – hadden het vaakst moeilijk stukken om mee te kampen ervoor, tijdens of na hun massa sterrendom aantrekking. Dat was je weg – voor velen van jullie waren wereld personages / leiders / sterren in voorgaande aardse ontmoetingen geweest – van het beperken van jullie schittering. Dus ook tijdens uw grootste successen (in je geest) op aarde, hebben jullie je schittering beperkt, de hoeveelheid vreugde die jullie hebben bereikt.

Het tegenovergestelde is nu vereist van jullie door jullie. Geen grenzen aan uw schittering of creaties. Geen grenzen aan jullie. Maar dergelijke kan alleen worden bereikt als jullie je 3D-overtuigingen ontkrachten en herenigen met het Universum voor het creëren van jullie nieuwe pad.
Eerder in dit stuk, hebben we vermeld dat waar je van droomt nu, de initiatie is van jullie nieuwe pad. Je huidige droom is vergelijkbaar met het leren van het alfabet vóór het lezen van “Oorlog en Vrede”.

Je hebt geen grenzen aan je creatie vermogens – anders dan diegeen die je op jezelf geplaatst hebt voor eonen. Er zijn geen regels of structuren om je beter te helpen het pad dat jullie nu verlangen te creëren. Alleen je overtuiging dat het niet meer nodig is om je leven / wereld te beperken tot de kleinheid dat je steunpilaar was voor elke andere leven dat je op aarde was.

Creëer groot – veel groter dan alles wat je tot nu toe nog kon voorstellen. En begin zo door het erkennen en het opruimen van die overtuigingen die werden gecreëerd door jou om jezelf hier op aarde tot de klein jij te kunnen houden.
Vraag jezelf af wat die beperkingen zijn. Wis en neutraliseer ze dan zoals je al bij zoveel andere stukken hebt gedaan de afgelopen maanden. Ga verder met je dromen – ze uitbreidend zo snel als de uitbreidingen voor de geest komen en verwacht dat alles zal verlopen volgens jouw plan.

Misschien dat je die stukjes van je pad wilt manifesteren die logisch lijken en wilt opbouwen tot de mogelijkheid van tijdreizen, dimensie hoppen, frequentie verschuiving of waar je er nu ook maar van uit gaat dat buiten je skill levels ligt. Of misschien wens je de aardse stukken te negeren en wil je verder gaan dan dit. Het maakt allemaal niet uit.

Weet gewoon dat het tijd is om deze creatie-overtuigingen die je gedurende duizenden jaren vasthield opdat je zou kunnen passen binnen de zwaarte en de kleinheid van 3D, te transformeren. En dat er geen juiste manier is om deze beperkende overtuigingen te neutraliseren, alleen de weg voor jou. Zo zal het zijn. Amen.

Vertaling: Katja Milants – http://www.katjamilants.wordpress.com

Bron:

http://www.LifeTapestryCreations.com If you would like to receive Brenda’s blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her blog and subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright © 2009-2015, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s