Zonsverduistering/Equinox Combo Opent Portaal van Goddelijk Potentieel – 20 Maart 2015 / DL Zeta

Standard
image
We staan op een kruispunt van het oude en het nieuwe. Dit is een kruispunt die de kans voor ontwaking en hergeboorte aanbiedt door een portaal van goddelijk potentieel die zich voor ons geopend heeft. Dit portaal strekt zich ver uit in/naar de rest van 2015 en zal ons in/naar de volgende fase van onze persoonlijke en collectieve evolutie transporteren. 
Dit krachtige en unieke portaal opent zich met de zonsverduistering van vandaag (de 20ste) in de laatste graad van Vissen dat nauw opgevolgd wordt door de Lente Equinox. Astrologisch gesproken, is dit de meest krachtige periode van 2015 en vandaag is de meest intense dag van deze periode. Je mag een krachtige loslating en gevoel van voltooiing ervaren gedurende deze tijd, opgevolgd door het gevoel van nieuwe opengaande doorgangen in het bewustzijn. 
Patriarchaal vs. het Goddelijke Vrouwelijke
De taal van beëindigingen en aanvangen is zeer duidelijk in dit Verduistering/Equinox combo. Het destructieve, ziel verpletterende patriarchale perspectief dat deze planeet gedurende millennia geregeerd heeft is aan het wegvallen terwijl het tijdperk van het goddelijke vrouwelijke een tijd van grotere Liefde, mededogen en intuïtie inluidt. Spiritualiteit en creativiteit zijn grote/belangrijke thema’s van deze verschuiving, welke een verdere beweging representeert in/naar de nieuwe tijd op de planeet Aarde. Wij ervaren de hogere frequenties van deze verschuiving en de nieuwe, meer vriendelijke kwaliteiten dat het brengt naar de omvang van dat wij onze vrouwelijke zijde omhelzen. 
Totale Zonsverduistering/Equinox Combo
De totale Zonsverduistering in 29° Vissen wordt door de Lente Equinox vergroot. Een Zonsverduistering handelt als een super opgeladen Nieuwe Maan. Een Vissen Nieuwe Maan, specifiek eentje aan de grens van Ram, representeert beëindigingen en nieuwe Aanvangen. Een verduistering in de laatste graad van Vissen in de laatste graad van de zodiak brengt volledige cyclussen van tijd naar de voltooiing en luidt grote/belangrijke levensveranderingen in. De laatste graad van wat voor zodiak teken dan ook is een belangrijk punt dat unieke potentiëlen aanbied alsook energieën destabiliseert. 
De energieën van de Zonsverduistering zullen uitstrekken in/naar September en daaraan voorbij, maar zij zullen specifiek krachtig zijn in de aankomende Maancyclus. Een totale Maansverduistering in 14 graden Weegschaal vindt plaats op 4 april, en zet kracht bij aan de krachtige beïnvloeding geïnitieerd door deze Zonsverduistering. Deze beide verduisteringen zijn totale verduisteringen welke relatief zeldzame gebeurtenissen zijn. Vele verduisteringen zijn deels of schaduw. De verduisteringen zijn bij verre meer krachtig, en vormen een krachtig beïnvloedingsgebied.
Je Astrologische Kaart onthult een Beïnvloeding van de Verduisteringen in de Komende Maanden
Om gebieden van je leven te begrijpen die beïnvloed zullen worden door de energieën van deze verduisteringen gedurende de volgende paar maanden, bestudeer je astrologische kaart. Onderzoek waar Vissen in jouw kaart is. Dit is het gedeelte van je leven waar je los zult laten en ruimte voor iets nieuws zult maken. Vind Ram in je kaart. Dit is waar het nieuwe zal arriveren. De huizen in de astrologie openbaren de gebieden van ons leven die het meest door een verduistering worden beïnvloed. Geboorteplaneten, ontwikkelingsgangen en andere aspecten verenigd door de verduisteringen brengen verdere inzichten in/naar wat er gedurende deze tijd van je gevraagd wordt. 
Maan Knopen Reflecteren je Spirituele Doel
De Maan knopen en het Uranus-Pluto Vierkant verschijnen prominent deze week in de astrologie van de Lente Equinox. 
De plaatsing van de Maan knopen in een kaart wijzen naar onze bestemming en doel in dit leven. Onze zuidelijke knoop reflecteert geschenken en bagage dat wij met ons meebrachten in/naar dit leven terwijl de noordelijke knoop deze ronde de aard van onze bedoelingen/voornemens openbaart. In de mix van deze week, verstrekken de Maan knopen ons met de energie die nodig is om onmiddellijk begin te maken, met het maken van de schoonvegende veranderingen die nodig zijn om naar ons spirituele doel te gaan. Als wij gedurende deze tijd in meditatie zitten zijn wij in staat om een duidelijk visioen te ontvangen van ons doel en de potentiëlen van het huidige moment die ons toestaan om belangrijke stappen te nemen aangaande de vervulling van dit doel. 
Verduistering’ Energieën en Bewuste Werkelijkheid’ Creatie
Dit is een dag om alles dat we geleerd hebben in de afgelopen jaren over het bewust creëren van werkelijkheden voort te roepen. Houd in het besef dat je aangetrokken wordt naar waar het ook is waar jij je op focust. Op een bepaalde manier wordt je waar jij je op focust. Nu is de tijd om te onderzoeken waar jij je energie en focust plaatst, en om gedachten te cultiveren die uitgelijnd zijn met de werkelijkheden die je wenst te creëren. Begin met je innerlijke werkelijkheden, en houdt in gedachten dat wat het ook is dat je incubeert binnenin je eigen bewustzijn je voor alle anderen meer toegankelijk maakt. 
Omring jezelf met positieve, verheffende en liefdevolle omgevingen. Kies bewust de mensen en activiteiten in je leven, in je besef houdend dat wij ernaar neigen te worden zoals de mensen waar wij tijd mee doorbrengen en de energieën waarin wij onszelf onderdompelen. 
Liefde naar Alles-Dat-Is Uitstralen
Stuur Liefde en Licht naar anderen en naar Alles-Dat-Is. Terwijl wij naar een hogere vibratie verschuiven, houden we een ruimte voor anderen vast om naar hogere frequenties te verschuiven. Als we onszelf genezen, openen wij een ruimte voor anderen om te genezen. De Liefde die we buitenwaarts stralen beïnvloedt het Universum op ongeziene manieren, energie verzamelend in de innerlijke gebieden om de revolutie van eenheid/eensgezindheid van brandstof te voorzien dat ons op diepere niveaus van de nieuwe tijd laat ontwaken. 
In het Portaal van Goddelijk Potentieel Stappen
We kunnen verwachten om nieuwe thema’s en patronen tevoorschijn te zien komen in de komende dagen, weken en maanden als onze leven in/naar de synchronisatie komt met het nieuwe stromen en de nieuwe richting van de evolutionaire ontwaking en krachtige nieuwe aanvangen die aan de horizon dagen.

 

Wij zijn getuige van de afsluitende dagen van een kosmische cyclus. Het is tijd om te reflecteren aangaande het wegvallen van een oude manier van leven dat ons tot aan dit punt gevormd heeft. Als we omhelzen en loslaten wie we geweest zijn, alsook de kansen die we gemist en gepakt hebben, keren wij onze focus naar en nieuw en uitbreidend heden, leidend naar een toekomst die wij in dromen en de verbeelding tegengekomen zijn. Kosmische energieën gedurende de laatste paar jaren hebben gebeurtenissen in beweging gezet die ons nu bekrachtigen om onze eerst stap te nemen in/naar de Nieuwe Tijd.

 

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2010-2015 DL Zeta, Celestial Vision, All Rights Reserved www.celestialvision.org
These messages are intended to be shared. You are welcome to share and distribute this message with others as you feel guided to do so. Please be sure to include the author & source website link.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s