Het Hart Kristal van Moeder Aarde – 19 Maart 2015 / Bob Fickes

Standard
image
De Meesters hebben vaak gesproken over het Robijnen Hart Kristal in het ware centrum van Moeder Aarde. Gedurende de tijd van Lemuria gloeide het Robijnen Kristal met Levenskracht en voedde alle levende dingen met Liefde en Licht. Maar toen het bewustzijn van de mensen steeds meer gefocust raakte op deze materiële wereld, begon de gloed te verdwijnen. De mensen van de Aarde sinds de tijd van Atlantis hebben weinig respect getoond voor Moeder Aarde en Haar Hart raakte klein. Maar recentelijk is er over de gehele wereld heen iets speciaals aan het gebeuren. Steeds meer mensen eren de Aarde als een levend wezen en bezoeken Haar heilige plaatsen om respect te tonen en Haar hun Liefde aan te bieden. 
Moeder Aarde is weer gelukkig! Aangezien ons bewustzijn groeit en onze Innerlijke Meester ontwaakt, gloeit het Hart Kristal in het centrum van de Aarde weer! Haar Robijnen hart heeft grote kracht om de Aarde te herstellen en evenwicht naar onze zielen te brengen. Wanneer we overweldigd worden met verwarring en emotie, wanneer het karma te sterk voor ons wordt en we evenwicht moeten vinden, is Moeder Aarde hier met Haar Robijnen Hart Kristal om ons genezing te geven. 
Zij heeft ons geïnstrueerd om op een steen/rots of op de grond te gaan zitten en ons op Haar af te stemmen. Plaats dan je handen op de Aarde en voel je Wortelchakra verbinden met het werkelijke centrum van de Aarde en absorbeer Haar Robijnen Licht. Breng het diepe Robijnen Licht via je Wortelchakra in je gehele lichaam en voel het Hart van Moeder Aarde jou zegenen met Haar Liefde. Ze zal je ziel geruststellen en je energie weer herstellen. Zeg, Dank je Wel!, en, Ik Houd van Je Moeder Aarde!
Zo een eenvoudige uitoefening kan je heel veel helpen. Weet dat wanneer het ook is dat je een beroep op Moeder Aarde doet Zij gelukkig is! Jij zegent Haar en Zij zegent jou!

 

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s