Melchizedek en de Grote Witte Broederschap – 20 Maart – Anna Merkaba / 16 Maart 2015

Standard
image
Groeten iedereen! Voordat ik met de channeling begin die ik ontvangen heb van de Grote Witte Broederschap, zou ik graag een persoonlijke opmerking toe willen voegen. 
Ik hoop dat het met jullie allemaal FANTASTISCH INDRUKWEKKEND gaat! Met de Zonsverduistering die nu snel naderbij komt, weet ik van mezelf dat ik mezelf waarneem in waanzinnige turbulente momenten. Ik werd terug in/naar de 3D gegooid en moest mijn weg terugvinden, steeds maar weer opnieuw, en toen het me eindelijk lukte, besefte ik dat wederom aan mij getoond was waar de rest van de mensheid weldra doorheen zal gaan, en iedereen voorbereidt om iedereen te helpen door te weten hoe het aanvoelt om “daar geweest” te zijn. Ik weet dat jullie ALLEMAAL dit min of meer ervaren, aangezien aan ons uiteenlopende “kneepjes van het vak” geleerd worden zogezegd, om anderen te helpen met gemak door deze veranderingen heen te gaan. 
Mijn computer crashte en besloot om bij de oude Aarde energieën te blijven (vandaar dat ik geen antwoord gegeven heb op welke van jullie boodschappen dan ook, omdat ik letterlijk van het raster ontkoppeld was), en na op miraculeuze wijze mijn bestanden herkregen te hebben, heb ik een nieuwe computer aangeschaft. Ik vond dat dit voorval prachtig georkestreerd was, precies op tijd voordat de grote veranderingen gebeuren. 
Ik voel dat het een grote metafoor is voor wat er met ons allemaal op dit moment gebeurt, net zoals ik in mijn laatste boodschap aan jullie vertelde; wij worden overgeplaatst naar een nieuw rastersysteem, in/naar een nieuwe werkelijkheid en een nieuwe manier van zijn/bestaan, en vandaar dat alles dat wij niet langer meer nodig zijn achtergelaten zal worden. 
20 Maart opent een fenomenale toegangspoort voor ons allemaal om een REUZEN sprong voorwaarts te nemen. Dus voor de volgende 5 dagen nodig ik jullie allemaal uit om diep naar binnenin te gaan, alles op te ruimen, en opnieuw te onderzoeken waar je in je leven bent. Gooi alles weg dat je niet langer meer nodig bent. Alsook alle fysieke bezittingen. Als er kleding is dat je niet langer meer draagt, geef ze aan de liefdadigheid, alles dat geen nuttigheid meer voor je heeft zou losgelaten moeten worden, zowel fysiek, emotioneel als mentaal.
We hebben een fantastische kans om de dingen op te ruimen terwijl we voorwaarts in/naar een nieuwe werkelijkheid gaan. Laat het allemaal los, en begin als nieuw!
Waar ik jullie aandacht naartoe wilde trekken is dat op de 20ste het hoogst aan te raden is om een moment aan tijd in je dag te vinden waarin je mediteert, rustig zit en aan alles denkt dat je ervaren hebt, alles waar je dankbaar voor bent, en alles dat je wenst te blijven in je leven, alsook alles dat je wenst los te laten. Stuur dit signaal in/naar het Universum en verwacht op de zeer korte termijn in April een antwoord te ontvangen. 
Wederom zijn de tijden die er in het verschiet liggen ongelooflijk veelbelovend, wat betekent dat wat voor projecten dan ook die je wenst te beginnen, zo spoedig mogelijk opgestart moeten worden. Neem je voordeel van deze energieën, en ga met vertrouwen voorwaarts naar wat je in je leven aan wenst te trekken. Alles zal ongelooflijk snel op diens plaats beginnen te vallen na 20 Maart, dus schrijf het allemaal op, wat het ook is dat je wilt dat er gebeurt in de volgende 3-6 maanden van jouw tijd. Focus je aandacht hierop, elke en alle turbulente nieuws van de media links laten liggend wat wederom zal proberen om je energie weg te halen van wat werkelijk belangrijk is. Dit is geen tijd om je energie weg te geven aan “wereldwijde catastrofes” die uit hun verband gerukt zijn. Negeer alle verontrustende gedachten over je dierbaarsten hen kalmerend in het proces van jouw stabiele energieën. Leg aan hen uit hoe door deze intense energieën heen te manoeuvreren en uiteenlopende hulpmiddelen te gebruiken die tot jullie beschikking staan om jullie EGO te helpen diens evenwicht te vinden. 
En denk eraan om eerst VAN JEZELF TE HOUDEN! Omdat zonder zelfliefde en de zelferkenning van je eigen zelf, je niemand anders kunt genezen. Als je niet van jezelf houdt, kan je niet van anderen verwachten van jou te houden. Je kunt niet van anderen verwachten om alles binnenin hen te veranderen, totdat jij zelf alles binnenin jou veranderd hebt dat niet langer laat gebeuren wat je niet wenst te ervaren. Met jezelf werken is één van de meest moeilijke en ongelooflijk eenvoudige dingen die je kunt doen. En nochtans is het één van DE meest belangrijke aspecten van co-creatie, herijking en ascentie. 
Jullie allemaal golven van vrede, overvloed, gezondheid, Liefde, EVENWICHT, GEDULD, en alles toesturend dat jullie wensen! Maar boven alles VREUGDE, GELACH, LIEFDE EN HARMONIE!!!! xxx
*****
Dierbare geliefde kinderen van het Universum,
Laat los, jezelf bevrijdend van een pijnlijk moment in de eeuwigheid van gelukzaligheid. Laat je lichaam, geest en ziel in de liefdevolle energieën van de Schepping baden die jullie inderdaad zijn! Die jullie inderdaad aan het worden zijn, die jullie inderdaad altijd geweest zijn. Sta de schitterende energieën van zuivere goddelijke intenties toe om over jullie heen te spoelen. 
Laat je hogere zelf, je bij de hand nemen en je door de deur heen in/naar eindeloze mogelijkheden van creatie leiden. Sta je geest toe de gedachte te beseffen die het zo wanhopig probeert om los te laten. Verken je gevoelens en sta hen toe om door jou heen en uit jou vandaan te gaan. Verbeeld je gedurende een moment dat je zoals een bodemloze cilinder bent waardoorheen water stroomt en stroomt. Open al je chakra’s voor genezende en liefdevolle energieën, en aanschouw de nieuwe jij. 
Aanschouw de nieuwe jij, in de afwachting van Zijn. In de afwachting van de grootse veranderingen die zich liefdevol overal om jou heen ontvouwen. Laat de vooraf opgevatte begrippen en ideeën los, en sta de nieuwe schitterende energieën toe jou in een parade van glorieuze begeleidingen van de Hemelse boodschappers te baden. 
Sta rechtop zoals een pilaar van zuiver vernuft dat je inderdaad bent. Sta sterk en flexibel in de winden van verandering die hun weg snel banen in/naar jullie huidige werkelijkheid. BEN in het NU moment, en bezoek regelmatig de genezingskamer van jouw gekozen momentum. Herinner je de goddelijkheid die je binnenin je hart en binnenin de DNA structuur van je WEZEN vasthoudt. LAAT HET ALLEMAAL LOS. 
Beklim een berg in je geestesoog en schreeuw vanaf de top ervan dat je vrij bent! Compleet en totaal vrij van alle programmering van het verleden, van alle programmering van de toekomst, en alle programmering van het nu moment in de tijd. 
Bevrijd jezelf, en door de vrijheid die je voor jezelf zult creëren, zal je de vrijheid voor anderen creëren. Loop. Loop met waardigheid en begrip in jouw schreden, werkelijk begrip en complete overgave voor alles dat op het pad van jouw gekozen momentum zal komen. 
Begrijp dat je ondersteund wordt door Alles Dat Is, en sta de ondersteunende energieën toe om jou in eeuwige eindeloze Liefde van je schepper zelf te omhelzen. 
En wanneer je loslaat, veranker jij je nieuw gevonden identiteit, je nieuw gevonden begrip van zelf, in/naar de nieuwe Aarde energieën, in/naar de energieën van de vijfde dimensionale creatie van dat wat je bent. Veranker de genoemde energieën en veranker jezelf in het moment waar je in wenst te blijven. Ben in dat moment en geniet van iedere druppel van de genoemde energieën. Geniet van ieder moment, en je zult met kracht en krachtdadigheid al zulke momenten creëren . 
BEN. LIEFDE. NU. !
Dit is alles dat wij nu voor jullie hebben. Wij houden van jullie, wij zijn bij jullie. Goedendag voor nu.
 
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl
~Anna Merkaba – Distant Energy Healer- Channeler – Lightworker. To book a Healing Session with Anna and for more channeled messages to help you on your journey to self discovery visit : Sacred Ascension – Key of Life – DISCOVER YOUR TRUE SELF THROUGH THE VIBRATIONAL MESSAGES FROM BEHIND THE VEIL– https://sacredascensionmerkaba.wordpress.com/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s