Je Bent in een Konijnenhol Gesprongen – 16 Maart 2015 / Brenda Hoffman

Standard
image
Dierbaren,
Je anticipeerde op een toekomst van doorgaande vreugde wanneer je eenmaal jouw berg van algemene angsten meester was geworden. Iets dergelijks is niet noodzakelijkerwijs waar geweest gedurende de laatste paar weken. Gezien alles dat er gebeurd is met en rondom jou, kan je alleen concluderen dat deze overgang geen werkelijkheid is of jij hebt je niet zo snel geavanceerd als diegenen die voorop lijken te racen. 
Deze overgang is werkelijkheid en niemand is wijzer of beter dan jij. Natuurlijk, jou werd iets dergelijks in de laatste paar maanden verteld, maar nog steeds vraag jij je af – waarom je niet ogenblikkelijk manifesteert wat je wenst, waarom je geen Liefde, een gemeenschap of andere stukjes gevonden hebt die belangrijk voor jou zijn. 
Het is niet logisch voor jou dat je gedurende jaren ijverig aan de Nieuwe Jij gewerkt hebt en nochtans niets ervaart of wat dan ook nieuws voelt – inclusief de grote en doorgaande beloofde vreugde door zo velen van de kanalen. 
Misschien geloof je dat je nog ongeveer hetzelfde bent zoals je altijd was – misschien een beetje wijzer, maar die wijsheid zou net zo gemakkelijk het resultaat kunnen zijn van de leeftijd als alles wat de kanalen beloofden. 
Jij BENT anders en je breidt je vaardigheidsset op warp snelheid uit. Maar dat doe je aldus op een afgestudeerde manier – ongeveer zoals dat waar is voor het bakken van een cake. Voorafgaand aan het definitieve product – de cake is een cake – moet je de vereiste ingrediënten in de correcte volgorde combineren. 
Aldus is het dat jullie, als een groep, een kneepje van Steve toevoegen, een brokje van Toni om een recept te creëren dat een nieuw product zal produceren. Denk in termen van de eerste elektrische oven, voordat de elektrische oven uitgevonden was, raden bakkers door de hitte van het brandende hout in de oven of de haard dat een gebakken artikel gereed was om te eten.
Nieuwe technieken, nieuwe uitvindingen creëren nieuwe vaardigheden. Tezelfdertijd, vereisen nieuwe technieken een proefdraaien – een leercurve.
Aldus is het nu voor jullie. Jullie hebben jullie innerlijke creatieve vaardigheidsontwikkeling uitgeoefend door vast te grijpen aan en te verzoeken om meer energie van de Universums tijdens deze energie uitbarsting. Deze recepten of deze lessen, die jullie planden gereed te zijn in begin Februari dat meer dan adequaat toescheen om te produceren wat jullie wensten, zijn niet langer meer adequaat of geschikt. 
Jullie vaardigheden verschuiven dagelijks. Wat gisteren goed was is niet langer meer van toepassing. Dat is jullie angst, dat is jullie vrees. Het lijkt alsof jullie in drijfzand aan het creëren zijn. Alles dat jullie geloven of veronderstellen is vandaag niet van toepassing hoewel het gisteren perfect was. 
Op diens beurt, is jullie fysieke lichaam in gigantische onrust terwijl jullie stap na stap, dag na dag en soms zelfs uur na uur opgewaardeerd worden. Hetzelfde is waar voor jullie emotionele en spirituele wezens. Het is alsof alles met iedere seconde ronddraait en verschuift. 
Jullie zijn moe, gedesillusioneerd en kwaadTe schreeuwen, “STOP ERMEE!” beëindigt deze verschuivingen niet, noch doet het schreeuwen tegen de Universums/God dat. Het gaat allemaal over jullie – door jullie voor jullie gecreëerd. 
Herinneren jullie je De Avonturen van Alice in Wonderland – het verhaal van een jong meisje dat in een konijnenhol valt om alleen maar een droomachtige wereld te ontdekken gevuld met onwaarschijnlijke karakters en emoties? In het begin, wenste Alice om naar huis terug te keren om alleen maar het plezier te beseffen van het verkennen van de nieuwe wezens en de inzichten/gewaarwordingen. Aldus is het nu voor jullie. 
Jullie zijn bezig over te gaan in/naar en door nieuwe landen, ervaringen en gevoelens die weinig of niets te maken hebben met jullie 3D wereld. 
Jullie 3D wereld is van gisteren en jullie hebben morgen nog niet bereikt. Jullie zweven ergens tussen de twee in en proberen dit en dat te bevatten. Ondertussen, niet begrijpend dat jullie volledige wereld zo snel aan het verschuiven is dat het geen zin maakt – logisch of onlogisch – om wat dan ook te bevatten. 
Jullie persoonlijke wereld zal dramatisch vertragen aan het einde van deze maand. De overgang van de Aarde zal een beetje langer doorgaan. 
Aan het einde van Maart, zullen jullie je zekerder voelen en dat zal jullie toestaan om wereldwijde kwesties te adresseren op de manier die voor jullie correct is. Want een ieder van jullie heeft zeer belangrijke vaardigheden te delen op/met de Aarde. 
Jullie zijn deze vaardigheden formidabel aan het opwaarderen tijdens deze energie uitbarsting. En jullie doen dat aldus omdat jullie erom verzocht hebben. 
Misschien zal het jullie helpen beter te begrijpen als jullie denken in termen van dat jullie je groei in wat voor stadium dan ook stoppen. Toen jullie eerst arriveerden op Aarde, waren jullie comfortabel te stoppen op een tijdstip wanneer cakes vanaf het begin gebakken werden in een grote brandhaard. Vanaf die tijd hebben jullie besloten dat jullie sterk genoeg zijn om een doos cake in een elektrische oven te bakken, hetgeen minder beslissingen vereist aangaande hoe het aldus te doen en dat het in een meer consistent product resulteert. Beide technieken produceren eetbare cakes – de één is gewoon gemakkelijker en sneller. 
En aldus is het dat deze dramatische energie uitbarsting jullie van de brandhaard naar de elektrische oven creaties/vaardigheidsets verhuist in dagen of zelfs uren in plaats van generaties. 
Zo zij het. Amen.
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2015, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s