Aisha en de CC’s – Een Energie Update – 14 Maart 2015

Standard
image
Zo wederom zijn we hier, gereed om een volgende boodschap in jullie systeem te geven. En ja, wij kiezen deze woorden met zorg en wij willen jullie allemaal eraan herinneren dat deze brieven in vele smaken komen, zo jullie willen, en zelfs als de woorden die wij verstrekken de meest opvallende zijn voor jullie menselijke verstand, wat er tussen hen in ligt is zogezegd in feite het hoofdingrediënt, de voornaamste vibratie die jullie het meest zal beïnvloeden. En dus, weet dat wat het ook is dat jullie denken dat jullie zien, het wederom louter de tip van de spreekwoordelijke ijsberg is, en zelfs als dit niet als een verrassing zal komen voor wie van jullie dan ook in dit stadium, wij weten dat het voor ons belangrijk is om jullie allemaal te herinneren aan alles dat er plaatsvindt achter de menselijke façade. Niet slechts in jullie, maar in iedereen. 
Want nu, wat er uit mag zien als een betrekkelijk rustig bassin van Licht is in feite een diep geïsoleerd gebied van krachtige opgeladen supergeleidende energie, eentje die jullie zal helpen om niet alleen letterlijk bergen te verzetten, maar jullie ook zal helpen om vooruit te springen op manieren die jullie zullen verheffen boven wat voor obstakels dan ook die nog steeds jullie voorgenomen pad lijken vol te proppen. En de manier waarop het dit zal doen, is door jullie te helpen te zien dat er verderop inderdaad alternatieve routes zijn, routes die niet duidelijk mogen schijnen te zijn bij een kortstondige blik, maar zichzelf op de lange duur zullen laten zien een veel meer levensvatbare optie te zijn. 
Wederom lijken wij om het onderwerp heen te draaien op een nogal onnozele manier, maar laat ons eenvoudig zeggen dat het jullie allemaal wederom betaamt om naar binnenin te gaan om te zien wat het is waar jullie in feite op af koersen. Want zoals wij jullie bij vele gelegenheden verteld hebben, het pad vooruit is niet in steen gebeiteld, en nu, zal dit meer dan ooit tevoren duidelijk zijn. Want nu, is alles in voortdurende verandering, in een zeer letterlijke betekenis, en dus, net zoals een gletsjer in beweging zichzelf op een dag zal laten zien open te breken om dan de volgende weer te sluiten, zo ook is deze reis vooruit voor jullie allemaal. Met andere woorden, kom niet vast te zitten met wat voor ideeën dan ook van hoe je volgende fase van deze reis verondersteld wordt om te ZIJN in overeenstemming met je plannen, want nu, betaamt het jullie allemaal om zo flexibel als mogelijk is te zijn in de tijd die er in het verschiet ligt, hoe beter om voordeel te nemen van wat voor onverwachte kansen dan ook die jullie kant op mogen komen. En dus, is het oude advies van het je verstand niet in jullie weg te laten komen wederom essentieel, aangezien het binnenkomende Licht door aldus vele oude verbindende paden zal schroeien en enige zeer nieuwe zal vestigen door energetische allianties af te dwingen waar er eerder geen waren. 
En aldus zeggen wij, blijf flexibel en blijf open, maar bovenal, blijf verbonden met JOU in iedere betekenis van het woord. Want jullie allemaal dragen een diep weten met jullie mee van de totaliteit van deze reis, maar om ervoor te zorgen dat deze reis realiseerbaar voor jullie is in jullie huidige menselijke incarnatie, kunnen jullie geen toegang verkrijgen tot wat dan ook van deze informatie totdat het voor jullie voordelig is om dat aldus te doen. En zoals gewoonlijk, alle plotselinge glimpen van iets nieuws en intrigerends zal jullie voorstellingsvermogen op zo een manier op gang brengen, dat het geschikt is om te volgen in de gebruikelijke sleur wanneer het aankomt op het vooruit denken. 
Want wij hebben jullie steeds weer opnieuw verteld, wat er nu aankomt, is ongelijk aan alles dat jullie ooit eerder gezien hebben, maar toch, zal het menselijke deel van jullie diens uiterste best toe om zin van dit alles te maken. En dus, zal het proberen om het te verteren door jou met enige ideeën te presenteren die prachtig in zullen passen met de manier waarop je gewend bent om de dingen waar te nemen, en dan, dienovereenkomstig te handelen. Maar nu, moeten jullie alles doen wat jullie kunnen om jullie zelf van iedere oude gewoonte van handelen, reageren en inderdaad gewaarwording te bevrijden. 
Want nu, moeten jullie open blijven, en ja, wij bedoelen dat op een zeer letterlijke manier. Want jullie moeten open blijven tot het idee, dat wat voor ideeën dan ook die jullie voorheen zouden kunnen hebben gehad als tot waar deze reis jullie naartoe zal brengen en wat het is dat jullie jezelf zien doen in de nabije of inderdaad meer verre toekomst, nu de tijd is om al deze oude ideeën toe te staan te vervagen, hoe beter om ruimte te geven aan het veel, veel bredere spectrum van opties die voor jullie beschikbaar gemaakt zullen worden. 
Denk eraan, een menselijke geest vindt veel comfort in wat al vertrouwd is en dus, denken en leven buiten het kader mag als een prachtig concept klinken, maar wanneer het erop aankomt, zullen velen zich nog steeds comfortabeler voelen terug te stappen in/naar de beproefde en echte grenzen van het genoemde kader. Maar nu, is het inderdaad aan elk en iedereen van jullie om werkelijk ter harte te nemen wat het echt betekent om eindelijk volledig weg te treden van deze oude ideeën die gewoonlijk jullie dromen en aspiraties definieerden, en om hen allemaal te laten gaan zodat jullie jezelf toe kunnen staan om volledig wat voor NIEUWIGHEID het ook is dat jullie kant op zal komen te omhelzen. Want komen zal het, en dus de vraag is, zijn jullie er klaar voor? 
Dus wij zeggen wederom, neem enige tijd om met jou te ZIJN, en met jou te ZIJN op een manier die waarheidsgetrouw genoeg is om jezelf toe te staan om voorbij te kijken aan zelfs de meest verafgelegen kusten in je verbeelding. Want denk eraan, je bent zoveel meer dan waar je zelfs maar over na kunt beginnen te denken in dit stadium, dus laat jezelf niet insluiten door je eigen onbekwaamheid om weg te breken van wat jij denkt dat je voor je ziet. Dus maak jezelf los van jou, en sta het gigantische potentieel toe dat hier al is om te beginnen in/naar je hart te sijpelen, en dan, zal je eindelijk zien dat hoe meer je ziet, hoe meer je zult weten dat je in feite grenzeloos bent. 
Dus sta jullie eigen ideeën van beperkingen toe om weg te smelten, en sta al jullie voormalige verwachtingen toe om hetzelfde te doen en dan, kijk wat er gebeurt. Want wij wagen het te veronderstellen dat zelfs in jullie wildste fantasie, jullie niet in staat zouden zijn om precies te voorspellen waar het is waar jullie vervolgens naartoe zullen gaan. Want jullie stevenen af naar een bestemming die jullie zelfs niet kunnen beginnen te beschrijven met jullie huidige vocabulaire, of dat nu woorden, beelden of op iedere andere manier is dat jullie kunnen bedenken. Maar denk eraan, de enige manier voor jullie om te avonturieren voorbij jullie wildste dromen, is om hen allemaal toe te staan weg te smelten, want alleen dan zal de waarheid over jullie Nieuwe Wereld eindelijk beginnen te materialiseren. 
Dus zit voor een poosje met jezelf, en sta jezelf toe te doen waarvan je gedacht mag hebben al gedaan te hebben, maar je in feite nog niet gedaan hebt tot de omvang dat je het nu moet doen; denk GROOT, denk voorbij alles dat je ooit eerder gedaan hebt. En dan. Laat de volle kracht van je co-creatieve verbeeldingskracht jou zelfs daaraan voorbij brengen. Want dan, zal je beginnen een klein beetje dichterbij naar de volle waarheid van je reis te komen, en dan, zal je de eerste echte smaak krijgen van wat het is dat je in feite doet en waarom het is dat je het op de allereerste plaats doet. En dus, wederom bieden wij jullie allemaal succes aan aangaande deze, de volgende en misschien het meest opwindende deel van jullie reis, wij hopen welzeker dat jullie het allemaal in jullie zelf zullen vinden om verder te gaan dan welke van jullie voormalige verwachtingen dan ook. 
De Constant Companions

 

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/  
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s