Lord Michael – Lichtwijzers – 13 Maart 2015 / Annemiek Coenen

Standard
image
Spannende tijden, zoveel Licht als er nu gestuurd wordt, lieve mensen blijf op jezelf afgestemd. De wereld gaat openen, veranderen. Vele verschillende wegen gaan u getoond worden.
Jullie zijn de Lichtwijzers, de Lichtwijzers die nu aan bod gaan komen. Lichtsignalen krijgen jullie allen en in blijdschap gaan jullie deze verspreiden.
Chaos ontstaat door het vele Licht, dit was u allen bekend, dit is de tijd van de ommekeer. Ben een Licht voor uzelf en voor anderen, de massa verdient dit Licht ook en gaat nu massaal openen. Dankzij jullie lieve harten, dank zij jullie worden veel verbindingen gemaakt, de Liefde gaat de mensheid overstromen.
Verbind je iedere dag met de energieën van die dag zodat het makkelijker is om jezelf af te stemmen in het moment. Het duurt niet lang meer lieve harten voordat jullie vervuld zullen zijn van je hartgevoel. Het thuiskomen in het ZIJN. Daarom lieve harten blijf in je energie en aanschouw. Heb mededogen en compassie met alles wat aan het gebeuren is en gaat gebeuren. Al dit is nodig om bij de eenheid uit te komen.
Wonderen gaan gebeuren voor een ieder die openstaat. Alles wordt versterkt op de 20e maart. Laat alles door jullie heen stromen en straal. Jullie zijn moe maar dit gaat voorbij, straal en omhels de natuur. De aardekracht zal jullie helpen om bij jullie zelf te blijven. 
Lieve harten in Licht en Liefde verwarm ik jullie.
Ik Ben Lord Michaël

 

Copyright © 2015 Annemiek Coenen
www.annemiekcoenen.nl
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s