Aisha North en de CC’s – Energie update – 10 maart 2015

Standard
Zoals velen van jullie al opgemerkt hebben, zijn enige zeer nieuwe energetische landschappen zich nu aan het openen, en wij denken welzeker dat jullie allemaal zullen vinden dat zij het best onderzocht worden in stille contemplatie. Met andere woorden, er is nu energetisch zoveel gaande, dat het jullie allemaal zou betamen om tijd te nemen om gewoon te ZIJN met al dit nieuwe, zonder teveel externe interferentie. Want wat er in feite gaande is binnenin jullie kan ten zeerste vergeleken worden met alsof alle tektonische platen van jullie energetische omgeving tegelijkertijd beginnen te verschuiven, zodat deze die de indrukken van weleer dragen aan de kant geduwd zullen worden door deze die de aankomst van het Nieuwe aankondigen. 
Wederom, kiezen wij ervoor om in ingewikkelde termen te spreken, maar wederom, is de uitleg hetzelfde. Want deze keer zullen wij jullie wederom aanmoedigen om voorbij de woorden te zoeken en om de zogenaamde open ruimtes tussen hen, in overweging te nemen. Want zoals wij jullie bij vele gelegenheden al verteld hebben, is dat in feite waar het zaad van deze boodschap geïmplanteerd werd, en zodra als jullie dat zaad toestaan om van jullie Licht te profiteren, zal het beginnen uit te breiden naar diens gepaste vorm. En wij verwijzen niet naar vorm als in een gedefinieerde ruimtelijke manier, meer als in het vibrationale patroon dat deze binnenkomende energie zal vormen zodra als het begint te wisselwerken met jullie eigen privé ruimte, om een meer informele omschrijving te gebruiken van wat in feite een uitermate ingewikkelde geformatteerde structuur is van energetische impulsen die op beide manieren gepresenteerd wordt. 
Dus wij zeggen weer neem de tijd om gewoon bij jezelf te zijn, en neem de tijd om dat innerlijke landschap toe te staan om niet alleen door te gaan uit te breiden, maar ook door te gaan om zichzelf in al diens Technicolor glorie aan jullie te openbaren, want dit is geen grove schets in eenvoudige strepen gemaakt. Want zelfs als het een volledige functionele constructie is, is het ook een ding van schoonheid in iedere betekenis van het woord. En de reden daarvoor is omdat de bouwmaterialen waar het uit opgemaakt is, de overlappende gebieden zijn waar het binnenkomende licht wisselwerkt met jullie binnenste ruimte, en als zodanig kunnen jullie dit correct omschrijven als een creatie gemaakt vanuit het hart. 

En dus, dringen wij er wederom bij jullie allemaal op aan om weg te kijken van deze dingen in jullie omgevingen die proberen om zoveel herrie en verwarring als zij kunnen voort te brengen om jullie weg te lokken van jullie zelf. Want zoals wij jullie bij meer dan één gelegenheid al verteld hebben, aan de buitenzijde is niet waar jullie deze enorme grote verschuiving eerst tegen zullen komen. Nee, dat zal binnenin gebeuren, en het zal op manieren gebeuren die iedere beschrijving zullen uitdagen. Want de verschuiving die jullie nu aan het materialiseren zijn, is er één die nog nooit eerder gezien werd, niet met jullie ogen, noch met de ogen van iemand anders, dus denk niet dat jullie je zelfs de magie kunnen beginnen in te beelden die zich in jullie levens zal beginnen te ontvouwen. Want denk eraan, zelfs als de eerste signalen van deze verschuiving innerlijk zullen zijn, zullen zij ermee beginnen om buitenwaarts gemanifesteerd te worden zodra als jullie het klaarspelen om echt te verbinden met dat innerlijke centrum van verandering. Want jullie moeten op iedere manier een bewust deel van dit proces zijn, het is niet iets dat gewoonweg gebeurt. Nee, dit is iets dat jullie aanwezigheid in iedere betekenis van het woord nodig heeft, en dus, moeten jullie nu aanwezig blijven in jullie innerlijke leven, waarschijnlijk zelfs aldus meer dan wat jullie voorheen gedaan hebben. 
En wij bedoelen dit niet zoals in een betekenis van een kluizenaar te worden, want dit gaat niet over het kopiëren van de voorbeelden van deze kluizenaars die naar de eenzaamheid van de wildernis zochten om in stilte te zitten om bij hun eigen gevoel van God te zijn. Nee, dit gaat allemaal over een bewuste deelnemer te zijn in deze innerlijke ontplooiing van het magische landschap, hetgeen de werkelijk jij is. Denk eraan, jullie zijn het die het tempo instellen en die de verschillende stadiums van dit proces besturen, het is niet iets dat jullie voor anderen om te beslissen achter kunnen laten. En dus, moeten jullie hier ZIJN, in iedere betekenis van het woord. En wanneer wij zeggen ZIJN, weten wij dat jullie allemaal precies zullen weten wat wij bedoelen. Want dit gaat allemaal over het werkelijke verbinden met jezelf, met dat ware centrum van jullie wezen dat zich nu op zo een snelheid aan het uitbreiden is, dat het weldra letterlijk de volledige wereldbol waarop jullie allemaal leven zal bedekken. Want dat is waarom jullie hier zijn, om dat innerlijke centrum van jullie wezen toe te staan, die Vonk van God die daar altijd gecomprimeerd en weggeborgen geweest is, aldus het zelfs voor jullie zelf onzichtbaar was en om dat toe te staan om letterlijk diens vleugels uit te vouwen aldus het op diens beurt kan helpen om jullie ALLEMAAL te verheffen. 
Dus wederom is de mantra hetzelfde, ga naar binnenin, en voel de verandering die zich nu aan het voordoen is, want het is inderdaad een monumentale verandering. Maar het kan alleen gebeuren als jullie het toestaan, door een waarnemer te zijn van deze verbazingwekkende ontvlechting van dat ongelooflijke pakket van echte levensveranderende “software” dat jullie zal helpen om niet slechts jullie zelf te herstellen, maar ook alles rondom jullie heen naar de vibrationale conditie waar jullie allemaal gewend aan waren om voor te zingen. 
En dus zeggen wij, verzeker je ervan om je te verbinden met deze verborgen dieptes binnenin, opdat zij niet onaangeraakt zouden kunnen blijven door je nieuwsgierigheid, want dit is voor jou om op iedere manier dat je kunt te verkennen. Want zodra als jij je erop focust, zal het niet slechts beginnen om in beroering te komen, maar ook te ontvouwen op een immer verhogend tempo dat meer waarschijnlijk dan niet zoveel dat al in je leven is in een zeer nieuw licht zal plaatsen – en inderdaad op een zeer nieuwe manier. Want wanneer je begint om volledig te wisselwerken met wat het ook is dat je gedurende zo een lange tijd binnenin met je rondgedragen hebt, zal je het leven beginnen te zien dat niet slechts in afwachting is van jou, maar ook van alle anderen op deze prachtige planeet. Dus verzeker je ervan om binnenin jezelf aanwezig te zijn, want dat is de enige manier om dit geschenk van Liefde dat je aan jezelf gegeven hebben naar buiten te brengen naar ieder op zichzelf staand wezen aanwezig op deze planeet in deze tijd en ruimte. 
De Constant Companions


Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s