Twaalf Signalen van Je Ontwakende Goddelijkheid – Geoffrey Hoppe en Tobias

Standard
image
De buitengewone energetische transformatie gaat door snelheid en kracht te verzamelen en het beïnvloedt steeds meer mensen. Hier is een gids voor sommige van de ervaringen dat het kan triggeren. Het gebruikt de term “Christus Zaad”, hetgeen, denk ik, onfortuinlijk is omdat het onnodige bijbetekenissen heeft, maar als je eraan denkt als een hoger bewustzijn zal je de strekking vatten. Ik kan met het meeste van deze zaken relateren, in feite heb ik vele van hen mijn gehele leven gehad. 
 (David Icke)
1. Lichamelijke kwalen en pijnen, specifiek in de nek, schouders en de rug. 
Dit is het resultaat van intense veranderingen op je DNA niveau terwijl het “Christus Zaad” binnenin ontwaakt. Dit zal uiteindelijk voorbijgaan. 
2. Het Gevoel van een diepe innerlijke droefheid voor geen ogenschijnlijke reden.
Je laat je verleden los (van dit leven en van andere levens) en dit veroorzaakt gevoelens van droefheid. Dit is gelijkaardig aan de ervaring van uit een woning te verhuizen waar je gedurende, vele, vele jaren in gewoond hebt en in/naar een nieuwe woning gaat. Hoezeer je ook in/naar de nieuwe woning wilt verhuizen, is er een droefheid van het achterlaten van de herinneringen, de energie en de ervaringen van de oude woning. Dit zal ook voorbijgaan. 
3. Huilen voor geen duidelijke reden. 
Gelijkaardig aan #2 hierboven. Het is goed en gezond om de tranen te laten stromen. Het helpt om de oude energie binnenin los te laten. Ook dit zal voorbijgaan. 
4. Een plotselinge verandering van baan of carrière. 
Dit is een zeer algemeen symptoom. Als jij verandert, zullen de dingen rondom jou heen ook veranderen. Maak je op dit moment geen zorgen over het vinden van de “volmaakte” baan of carrière. Ook dit zal voorbijgaan. Je bent in een overgang en je mag verscheidene veranderingen van baan maken voordat jij je settelt in een baan die bij jouw passie past. 
5. Je onttrekken van familierelaties.
Je bent via oud karma aan je biologische familie verbonden. Wanneer je uit de karmische cirkel gaat, worden de banden van de oude relaties losgelaten. Het zal lijken alsof je wegdrijft van je familie en vrienden. Dit zal ook voorbijgaan. Na een tijdsperiode mag je een nieuwe relatie met hen ontwikkelen als het van toepassing is. Echter, de relatie zal gefundeerd zijn in de nieuwe energie zonder de karmische gehechtheden. 
6. Ongewone Slaappatronen.
Het is waarschijnlijk dat je vele nachten tussen 2:00 en 4:00 uur wakker zult worden (opmerking van Cobieof iedere twee uren – bv. 12:00, 2:00, 4:00, 6:00 enz.= persoonlijke ervaring) Er is veel werk dat er gaande is binnenin jou, en het veroorzaakt vaak dat je ontwaakt voor een “adempauze”. Geen zorgen. Als je niet meer in slaap valt, sta op en ga iets doen in plaats van in bed te blijven liggen en je zorgen over menselijke dingen te maken. Ook dit zal voorbijgaan. 
7. Intense dromen.
Deze zouden oorlog en gevechtsdromen kunnen omvatten, achtervolgings- of monster dromen. Je laat letterlijk oude energie binnenin los, en deze energieën van het verleden worden vaak als oorlogen, rennen om te ontsnappen en de boeman gerepresenteerd. Dit gaat ook voorbij. 
8. Fysieke disoriëntatie.
Bij tijden zal jij je zeer ongefundeerd voelenJe zult “ruimtelijk uitgedaagd” zijn met het gevoel alsof je geen twee voeten op de grond kunt zetten, of dat je tussen twee werelden inloopt. Als je bewustzijn overgaat in/naar de nieuwe energie, zal je lichaam soms achterop raken. Breng meer tijd in de natuur door en help de nieuwe energie binnenin te aarden. Ook dit gaat voorbij. 
9. Toegenomen “Zelf spraak”. 
Je zult bij jezelf gewaarworden meer tegen je Zelf te praten. Je beseft plotseling dat je flink aan het kletsen geweest bent met jezelf gedurende de laatste 30 minuten. Er vindt een nieuw niveau van communicatie plaats binnenin je wezen, en je ervaart het topje van de ijsberg met het met jezelf te spreken. De conversaties zullen toenemen, en zij zullen meer vloeibaar, meer samenhangend en meer inzichtelijk worden. Je wordt niet gek, je bent gewoon Shaumbra en verhuist in/naar de nieuwe energie. (Shaumbra betekent Familie en diepe innerlijke vriendschap)
10. Gevoelens van eenzaamheid, zelfs wanneer in het gezelschap van anderen. 
Je mag je alleen en verwijderd van anderen voelen. Je mag de wens voelen om groepen en menigtes te “ontvluchten”. Als Shaumbra, bewandel je een heilig en eenzaam pad. Hoezeer de gevoelens van eenzaamheid bij jou ook verontrusting veroorzaken, in deze tijd is het moeilijk om met anderen te relateren. De gevoelens van eenzaamheid worden ook geassocieerd met het feit dat je Gidsen weggegaan zijn (naar de achtergrond). Zij zijn op al je reizen in al je levensspannen bij je geweest, het was tijd voor hen om terug te treden aldus jij je ruimte zou kunnen vullen met je eigen goddelijkheid. Dit zal ook voorbijgaan. De leegte binnenin zal gevuld worden met de Liefde en de energie van je eigen Christus Bewustzijn. 
11. Verlies van passie.
Je mag je totaal ongepassioneerd voelen, met weinig of helemaal geen verlangen om wat dan ook te doen. Dat is OK, en het maakt slechts deel van het proces uit. Neem deze tijd om “niets-te-doen”. Vecht niet met jezelf aangaande dit, omdat ook dit voorbij zal gaan. Het is gelijkaardig aan het opnieuw opstarten van een computer, je moet gedurende een korte tijdsperiode uitgezet worden om de geavanceerde nieuwe software te laden, of in dit geval, de nieuwe Christus-zaad energie. 
12. Een diep verlangen om naar Huis te gaan.
Dit is misschien het meest moeilijke en uitdagende van elke van de condities. Je mag een diep en overweldigend verlangen ervaren om de planeet te verlaten en naar Huis terug te keren. Dit is geen “suïcidaal” gevoel. Het is niet gefundeerd in kwaadheid of frustratie. Je wilt er geen groot probleem van maken of drama veroorzaken voor jezelf of een ander. Er is een stil deel van jou dat naar Huis wil gaan.  
De worteloorzaak hiervoor is vrij eenvoudig. Je hebt je karmische cyclussen afgerond. Je hebt je contract voor dit leven voltooid. Je bent gereed om aan een nieuw leven te beginnen terwijl je nog steeds in dit fysieke lichaam bent. Tijdens dit overgangsproces, heb je een innerlijke herinnering van hoe het was om aan de andere zijde te zijn. 
Ben je gereed om je aan te melden voor een volgende rekrutering hier op Aarde? 
Ben je gereed om de uitdagingen op te nemen van te verhuizen in/naar de Nieuwe Energie? 
Ja, inderdaad je zou nu direct naar Huis kunnen gaan. Maar je bent tot hier gekomen, en na vele, vele levensspannen zou het zonde zijn om te vertrekken voorafgaand aan het einde van de film .
Bovendien, Spirit heeft je hier nodig om anderen te helpen overgaan in/naar de nieuwe energie. Zij zullen een menselijke gids nodig zijn, precies zoals jij, die de reis vanuit de oude energie in/naar de nieuwe ondernomen heeft. Het spirituele pad dat je nu bewandelt verstrekt de ervaringen om jou in staat te stellen om een Leraar van de Nieuwe Goddelijke Mens te worden. Zo eenzaam en donker als je reis bij tijden kan zijn, herinner je dat je nooit alleen bent.

 

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s