1 maart 2015 – Channeling Acturiaanse vereniging van licht & liefde – Katja Milants

Standard
IMG_1131
Gegroet!
Wij de Acturianen van de Acturiaanse vereniging van licht & liefde, hebben hierbij de toestemming van jouw gidsen gekregen om met jou op dit huidige moment in gesprek te gaan. Aangezien wij een belangrijke taak hebben in de verdeling van de huidige energie die nu door jouw systeem en die van vele anderen hier op aarde aan het doorgaan is, hebben wij het op ons zelf genomen om jou hierover wat meer informatie te geven.
Het gaat hier om een energie die veel veranderingen zal teweeg brengen in jullie zenuwstelsels en het zal jullie dan ook de mogelijkheid bieden om vanuit een hogere staat van zijn zaken te gaan waarnemen. Je kan het zien als een soort van upgrade van jullie chakra’s en een uitzuivering zal dan ook plaats nemen opdat deze upgrade zeg maar, kan plaats nemen. Het zal met zich meebrengen dat jullie de huidige werkelijkheid niet meer op dezelfde wijze zullen ervaren zoals jullie dit tot nu toe gewend waren, maar jullie zullen deze gaan ervaren vanuit een staat van een hogere frequentie of een hogere dimensionale werkelijkheid zeg maar. Je kan er dan eigenlijk van uit gaan dat jullie dan definitief toegang hebben tot de 5de dimensie. Er zullen dan nog wel een aantal nodige stappen moeten gezet worden voor jullie dit helemaal gewaar kunnen worden én vóór jullie alle voordelen van de 5de dimensie zullen kunnen benutten. Maar jullie zullen dan wel, eens en voor altijd met beiden voeten zeg maar in de 5de dimensie kunnen vertoeven vanuit jullie eigen verhoogde bewustzijnstaat. Tot nu toe was het eigenlijk alleen maar mogelijk voor jullie om vanuit een meditatieve staat toegang te krijgen tot deze dimensie, maar door de upgrades die wij aan het uitvoeren zijn op degeen van jullie die hiervoor klaar zijn, zullen jullie niet langer in een meditatieve toestand moeten verkeren om deze nieuwe werkelijkheid te kunnen waarnemen en ervaren.
Stap voor stap zal deze werkelijkheid zich aan jullie omsluieren en zullen jullie de veranderingen, de uiterlijke veranderingen die veroorzaakt zijn door de innerlijke veranderingen, kunnen waarnemen. Het zal eerst voornamelijk waarneembaar zijn door een gevoel of staat van algemeen welzijn. Een gevoel dat kan omschreven worden als een gevoel van volledige verbondenheid met het al. Vervolgens stapsgewijs zal dan een nieuwe werkelijkheid zich aan jullie ogen en zintuigen openbaren. Opdat niemand hierdoor zijn evenwicht of balans zou kunnen verliezen, op zowel fysiek, emotioneel, mentaal als energetisch wijze, zal voor iedereen het proces op een persoonlijke wijze evolueren en dit op het eigen tempo die voor deze persoon het meest geschikt is. Hoe meer je in je centrum kan blijven, en hoe meer je vertrouwt op de veranderingen die op dat moment zullen plaatsvinden, hoe gemakkelijker dat het oude zal kunnen oplossen en verdwijnen en opgenomen worden in het stuk dat niet langer bij jullie hoort.
Wij de Acturiaanse vereniging van licht & liefde, degeen die mede toezien op deze energetische overdracht die jullie momenteel doorkrijgen en die nog aan jullie verder zullen getransmiteerd  worden voor de komende weken en maanden. Deze overdracht dat bestemd is voor de zielen die hiervoor gekozen hebben. Zielen die namelijk al even onderweg zijn. Zoals eerder gezegd, zal de werkelijkheid die jullie tot nu toe hebben waargenomen stapsgewijs evaporeren en zal er plaats gemaakt worden voor de elementen van de 5de dimensie. Jullie zullen nog steeds in jullie lichamen vertoeven, maar jullie lichamen zullen in staat zijn om niet alleen vanuit andere waarnemingen te kunnen bestaan maar zullen jullie ook van multidimensionale aard zijn. De lagere trillingen van de 3de dimensie zullen dan geen impact meer op jullie kunnen hebben. Jullie zullen dan in staat zijn om de frequenties van de 5de dimensie te kunnen vasthouden. Natuurlijk om deze evolutiesprong te kunnen waarmaken, zal er heel veel van jullie verwacht worden. Er zal van jullie verwacht worden dat jullie alles dat wat jullie fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch in de weg staat, dat jullie deze gaan uitzuiveren. Jullie dienen hier niet zelf naar opzoek te gaan, alles wat dient te gebeuren zal gewoon op jullie pad worden gezet.  Ga gewoon aan de slag met datgeen dat zich in het nu aan jou wordt voorgeschoteld en tracht het te benaderen vanuit liefde, zelfrespect en vanuit de kracht dat dit allemaal beloond zal worden vanuit een oneindig gevoel van liefde en dankbaarheid.
Vertrekkend vanuit deze nieuwe rollen, zal ieder van jullie zich stilaan terug gaan herinneren wat zijn werkelijke taak hier op Aarde is. Vanaf dit punt zullen jullie pas werkelijk echt aan de slag kunnen gaan. Ook al dragen jullie nu al alle coderingen in jullie en is alles in jullie al aanwezig, toch is het nog niet helemaal toegankelijk voor jullie. Het is pas vanuit deze 5de dimensionale staat van zijn dat jullie deze tools zeg maar, zullen kunnen herkennen en gebruiken.
De boodschap is dus; neem voldoende je rust en tijd hiervoor, respecteer je lichaam, laat angst jou niet overmannen bij de gevoelens die naar boven mogen komen. Sta in het nu en sta toe. Jullie kunnen steeds om hulp vragen aan jullie gidsen en onderanderen ook aan ons. Alles zal zo verlopen, in liefde en licht en zoals het bedoeld is te zijn. Vergeet niet, dit is al gebeurd, dit is al een werkelijkheid. Alleen dient het nog door jullie geïntegreerd te worden en dient het nog geaard te worden zeg maar in de stof, opdat het zich in het fysieke kan manifesteren. Waarom jullie gekozen zijn is niet de juiste vraag, jullie hebben jullie zelf gekozen om dit te doen. Daarom zijn jullie juist nu hier op Aarde aanwezig. Maar vergis jullie niet, dit is geen taak van de minnepoes. Het is een taak die heel veel zelfwerk zal vereisen, zelfwerk dat jullie al voor een heel groot stuk hebben gedaan. Maar dat bijlange nog niet voltooid is… Wij weten dat jullie dit aankunnen en hebben alle vertrouwen in jullie. Jullie zijn hiervoor gekomen!
Vanuit onze grootste en meest oprechte dankbaarheid, groeten wij jullie, wij de Acturiaanse vereniging van licht en liefde.
Channeling door Katja Milants – katjamilants.wordpress.com
Deze tekst mag overgenomen worden indien alle elementen worden overgenomen zoals het oorspronkelijk is geschreven en de bron hiervan wordt vermeld.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s