Lord Michael – Structuren Blijven Veranderen 28 Februari 2015 / Annemiek Coenen

Standard
image
DNA structuren blijven veranderen. De mens krijgt opnieuw zijn oorspronkelijke staat van zijn. Er wordt hierdoor veel aan hem gesleuteld, zodat ook fysieke klachten naar voren komen.
Velen van jullie voelen een leegheid, een leegheid zowel fysiek als geestelijk. Dit is nodig mijn lieve harten, vertrouw hierop. Onderhoud kost tijd, daarom wordt er van jullie gevraagd in je rust te blijven. Laat alles gebeuren zodat het lichtlichaam en het fysieke lichaam de rust krijgen zich te herstellen en aan te passen. 
Wees lief voor jezelf, ben zacht voor jezelf en omhels jezelf. Ben aanwezig in jezelf, in je lichaam. Geniet van je rust. Er wordt gestaag aan jullie verder gewerkt tot de kristalwezens die jullie zijn. Vele voordelen zal dit hebben voor jullie, een totaal ontgonnen gebied dat zich weer opent voor jullie.
Verbindingen worden hiervoor Nu aangesloten, opnieuw herbedraad zullen we maar zeggen. Het gaat allemaal in een snel tempo, al lijkt het voor velen te langzaam te gaan. Herbedrading krijgt meer kans wanneer het lichaam in rust is. Daarom lieve Harten blijf in het Nu-moment en leef van hieruit in rust.
Ik Ben Lord MICHAËL

Copyright © 2015 Annemiek Coenen
www.annemiekcoenen.nl

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s