Signalen en Krachtvoedingen van Je Goddelijke Zelf – 24 Februari 2015 / Bob Fickes

Standard
IMG_0384
Als we ons hart voor de Meesters openen en onze spirituele reis beginnen door meditatie en channeling, openen wij ook naar nieuwe niveaus van ervaringen die met ons lichaam en ons bewustzijn gebeuren. Wanneer we beginnen te openen voor de Goddelijkheid, ontdekken we werkelijk dat dit Goddelijke Bewustzijn al binnenin ons is. De Goddelijkheid heeft op ons gewacht om ons af te stemmen en alle zegeningen en gaven te activeren die we diep binnenin dragen. Eén van onze eerste en meest belangrijke vragen is, hoe verifieer ik dat wat ik ontvang de Waarheid te zijn. 
De Meesters zijn gereed om je te helpen. Alles dat je hoeft te doen is te vragen. Je vraagt de Meesters om jou een Krachtvoeding van Spiritueel Licht en Liefde te sturen. Zij zullen deze Krachtvoeding downloaden van diep binnenuit jou. Het komt nooit vanaf de buitenzijde. Alleen wanneer deze Kracht binnenin jou naar boven komt kan je het vertrouwen. Als het vanaf de buitenzijde komt, genereer jij het niet en moet je achterdochtig zijn van waar het vandaan komt. Als het van binnenuit jou komt kan je erop vertrouwen dat het de juiste Waarheid voor jou is. Als het vanaf de buitenzijde komt, mag het waarheid zijn maar is het niet jouw Waarheid. 
Wanneer een Krachtvoeding door jou heen komt, is het zoals elektriciteit gegenereerd van diep binnenuit en vibreert door je lichaam en je bewustzijn heen. Soms zal je deze vibratie voelen de cellen van je lichaam te elektrificeren, of als golven van rustgevend Licht en rustgevende Liefde. Krachtvoedingen transformeren je lichaam en je bewustzijn naar een hogere vibratie van gewaarwording. Je zou hartkloppingen kunnen voelen, of een sensatie van warmte rondom je hart, bovenop je hoofd of op je gezicht kunnen voelen. Wanneer je eenmaal deze Krachtvoeding begint te voelen, vraag de Meesters om jou een teken of een signaal te geven dat je kunt gebruiken om te verifiëren of deze energie of boodschap komt vanuit het meest Goddelijke Aspect van je spirituele bewustzijn. Meer belangrijk, vraag de Meesters om jou een teken of signaal te geven dat dit de Waarheid en in harmonie is met alles dat goed voor jou en voor deze wereld is. 

Wanneer je eenmaal om dit teken of signaal vraagt, zullen de Meesters en je eigen Goddelijke Zelf het naar jou toesturen. Sluit je ogen en voel de Krachtvoeding van binnenuit jou naar boven komen. Zoek naar een teken, het komt gewoonlijk in een flits en duurt niet lang. Wanneer het komt denk niet teveel, voel het gewoon en merk er iets aan op dat jou in de toekomst zal helpen om het weer te herkennen. Misschien is het teken warmte rondom je hart, of een flits van licht met een specifieke kleur. Soms is het een sensatie ergens op het lichaam zoals de borst, het hoofd of de handen. Wanneer je het eenmaal herkent en spirituele energie ermee voelt, kan je het gedurende de rest van je leven wanneer dan ook gebruiken. Iedere keer dat je wilt weten of iets goed is, kan je aan je Goddelijke Zelf en aan de Meesters vragen om jou je signaal te geven dat dit de Waarheid is en in harmonie is met alles dat goed voor jou en voor deze wereld is. 
Het is zeer belangrijk wanneer we voor het eerst ons signaal ontvangen, niet teveel te denken of ons zorgen te maken over of het juist is of niet. Twijfel nooit. Als het komt met een Krachtvoeding van binnenuit jou, en je kunt de energie voelen, dan is het Waarheid. Als je niet zeker bent dat je wat dan ook voelt, wacht dan voor een andere keer en vraag het opnieuw. Wanneer het komt, vertrouw het en bevestig met de Meesters dat dit jouw signaal is door te zeggen, ‘Dank je wel, ik heb het.” Heb je het eenmaal geaccepteerd en ermee ingestemd dat dit jouw signaal is, kunnen de Meesters het iedere keer dat je het nodig bent naar je toesturen. Geniet! 

 

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s