Een Massale Beweging van Energieën en het Massale Ontwakingsbesef van de Mens – 19 Februari 2015 / Judith Kusel

Standard

image

Beweging, een massale beweging van energieën gutst nu naar en op de Aarde. Vanuit de binnenzijde van de Aarde beginnen deze piramides en deze energiecentrums, welke gedurende miljarden aan jaren sluimerend gelegen hebben, nu opnieuw te activeren, terwijl het grootste tijdperk van verandering, ooit door de mensheid ervaren, nu naar voren komt.

Dit jaar zal voor velen een jaar zijn om beslissende stappen te nemen, want het brengt deze krachten, deze zielen, dit gecombineerde samenvoegen van zielhulpmiddelen op een wereldwijde schaal samen. We moeten begrijpen hoe belangrijk dit is: – voor de eerste keer sinds Atlantis, staan wij op de drempel van immense Aarde veranderingen, en veranderingen in het menselijke besef en de manier waarop zij hun levens leven.

We moeten begrijpen dat wat aldus lang afgesloten geweest is niet opnieuw wakker gemaakt wordt. Het verliet nooit de planeet, maar eerder, toen de mensheid zichzelf opzettelijk wilde vernietigen (Atlantis en wat daaraan vooraf ging); werden deze massale energiecentrums en energieën uitgezet, terwijl de sluiers van vergeetachtigheid neergelaten werden, met het oog op het feit dat de mensheid de lessen van macht leerde.

De Energie van Macht is NEUTRAAL – het is wat je op/naar die macht projecteert en de manier waarop je macht gebruikt, dat uiteindelijk op kan bouwen of vernietigen.

Ik heb intensief met de energieën en energiegebieden van de Aarde gewerkt en met wat nu aan het ontwaken is in de laatste paar jaren. Aan mij werd getoond wat er voor de mensheid aan komt en hoe dit alles ineen past. Inderdaad dat is waarvoor mijn ziel binnenkwam om te doen. Meer dan dit zal ik niet zeggen, want het is niet de juiste tijd voor mij om dat aldus te doen.

Op het moment is het begrip van de mensheid en dat van de wetenschap nog steeds te primitief om werkelijk dat te begrijpen wat miljarden jaren geleden op de planeet ingevoerd werd, in de vorm van energieën en energiegebieden, dat het tot een totaal paradigma verschuiving zal moeten komen in hun hele manier van denken en geloven, voordat zij zullen beginnen te bevatten waar dit allemaal over gaat.

Deze massale energieën die nu losgelaten worden zijn zoals een Tsunami, aardbevingen, kosmisch vuur – het hele oeuvre zal in één keer op ons inslaan, en de funderingen tot in de werkelijke kern doen laten omschudden … inderdaad, de meeste van deze funderingen zullen beginnen te verbrokkelen en alles dat erop gebouwd werd dat verkeerd geweest is zal desintegreren.

Het betekent dat bepaalde zielen nauw met elkaar samengewerkt hebben, de situatie in de gaten hielden, en teruggekeerd zijn sinds de laatste Wereldoorlog, om deze robuuste verandering op gang te brengen en de mensheid te helpen om dit immense tijdperk te overbruggen – waarvan diens gelijke nooit eerder door de mensheid ervaren werd.
Heel veel van dit opschudden gaat op de INNERLIJKE gebieden gebeuren, voorafgaand aan het manifesteren op de EXTERNE gebieden, omdat, denk eraan dat wij hier werken met ENERGIEËN en ENERGIEGEBIEDEN. Deze zijn meer subtiele krachten, dan die van brute kracht.

Ik ben zelf getuige geweest van de immense kracht van dergelijke energie draaikolken, met het ontbinden van wat ons niet langer meer dient, en alles dat ik kan zeggen is dat de mensheid zelfs niet in een fractie van de kracht van energie en de energiekrachten op deze planeet ingetapt heeft.

In die zin, de massale beweging van de energieën desintegreren nu die oude wereld, deze oude structuren, de oude manier van denken, handelen, zijn, dit gaat ravage aanrichting in overvloedig veel zielen die tot nu toe nog niet bewust noch ontwaakt zijn. Het is bijna alsof zij plotseling beseffen dat zij op het zinkende schip zijn dat praktisch onzinkbaar is – zoals diegenen die aan boord van de Titanic waren al deze jaren geleden.

Denk na over het ondenkbare te beginnen te gebeuren, en daar krijg je een glimp van wat ons nu te wachten staat in deze immense verschuiving welke ongeveer 100 tot 200 jaren zal nemen, voordat alles op z’n plaats is. Aangezien de zielen nu zoals magneten voor elkaar worden, en beginnen samen te werken om het werk te doen waar zij voorbestemd voor zijn om te doen, zal er zich een kerngroep vormen, die het kernpunt zullen vormen van diegenen die het Licht stevig vast zullen houden voor de rest van de mensheid, en dan de mensheid VERHUIZEN in/naar die nieuwe manier van leven.
Wij werden voor deze immense taak geselecteerd, en hebben inderdaad deels deze speciale eenheid gevormd sinds de creatie van deze planeet. Zij hebben vele incarnaties gehad, bestaansvormen in het leven, in dimensies en gebieden van bestaan door de gehele kosmos heen, en daarom hebben zij alle kennis en gereedschappen binnenin zichzelf.

Sommigen van dezen waren de Tweelingvlammen die op de planeet Aarde waren in wat de eerste beschaving was en zelfs daarvoor in wat de mensheid zich herinnert als het paradijs. Zij waren de eersten en zullen de laatsten zijn – zij zijn de verandering en alle sleutels en codes worden binnenin hen gecodeerd. Zij weten al wie zij zijn en daarom is dit nu het jaar van samenkomst en het werk te doen dat gedaan moet worden. Bij een dergelijke belangrijke roeping is er geen plaats voor het ego. Alles is in totale hogere dienstverlening en met totale toewijding.

Dit is een tijd van uitbreiding – uitbreiding van de geest, want de wetenschap moet diens grenzen in/naar de oneindige kosmische ruimte uitstrekken.

De oude manier van denken, geloven, dingen bewijzen dienen de mensheid niet langer meer. Het is tijd voor het afbreken van de regels, voor het afbreken van oude instituten en deze faculteiten van leren welke de mensheid voor zo een lange tijd gevangen gehouden heeft.

Het is tijd om door de barrières heen te breken, en in/naar een volledige nieuwe wetenschap!

Een hogere wetenschap is tevoorschijn aan het komen welke stevig verankerd is in het kosmische begrip en daarom altijd doordrongen met de energieën van het hart en de geest.

Meer dan dit, de mensheid in z’n algemeenheid zal in besef groeien van hun eigen plaats onder de Kosmische Zon en zal zich beginnen te herinneren wat er in Atlantis verkeerd ging en zal zich bewust worden van diens eigen rol als medescheppers.
Als alle zielen die betrokken waren bij Atlantis teruggekeerd zijn, zal er een massale ontwaking zijn van hun eigen karma en karmische schakels waarvoor zij nu de kans hebben om te rectificeren en het daarom weer in/naar de hogere uitlijning te brengen met hun ware zielen en die van de grotere ziel van de planeet en de kosmische ziel.

Het brengt immense kansen voor zielen om uit te breiden voorbij alle normen van de maatschappij en alle normen van wat er mogelijk en onmogelijk is.

Het brengt binnen een immense hogere verlichting van het hart, want de ware Kosmische Zon verblijft in het hart en het is de Zon van Verlichting.

Dit is het opkomen van de Kosmische Zon en het is de opkomst van de werkelijke verlichting van de mensheid!
Laat diegenen die oren hebben, horen.
Laat diegenen die ogen hebben, zien.
Laat wat geschreven is voor alle eeuwigheid staan.
Dit is het uur, dit is de dag.

(Judith Kusel)

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
http://judithkusel.wordpress.com/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s