De Constant Companions – Een Boodschap van Liefde – 14 Februari 2015 / Aisha North

Standard

image

En aldus is het dat wij terugkeren met een volgende boodschap om jullie verder in te enten met een volgende dosis van dit Liefdesfeest dat momenteel over jullie Globe heen veegt. Want vandaag komen de wervelingen van energetische passie die jullie allemaal zalven in slechts één geur, die van de Liefde zelf, en als zodanig, neem dit als een andere laag van deze cake die jullie aangeboden wordt aangaande deze feestelijke gelegenheid. Want vandaag, is de dam van vreugde gebarsten en zal een nooit eindigende overstroming van Licht uitspuwen dat zal dienen om jullie zelfs dieper in die veilige ankerplaats te verankeren die jullie al diep binnenin jullie hart vonden. Want dit is de aanlegsteiger waar jullie wijd en zijd naar gezocht hebben, nooit volledig in staat zijnde om gewaar te worden dat het hier al is, onder jullie ware neus, binnenin die diepe en verwelkomende stilte welke op jullie wacht in de ware kern van jullie wezen. Want dat is jullie thuis, dat is waar jullie hart het altijd geweten heeft te zijn, en nu, terwijl deze krachtige vloedgolf van Licht losgelaten werd uit diens oude taluds door jullie bereidheid om te blijven zoeken naar dat ongrijpbare doel, is jullie zoektocht nu tot een voltooiing gekomen.
Want jullie hebben jullie weg in/naar deze innerlijke werkingen van jullie eigen wezen gevonden, en als zodanig hebben jullie je thuis gevonden, en dit is waar jullie nu voor eeuwig zullen verblijven. En weet dat zelfs als je het spoor bijster bent geraakt om deze diepe verbinding met jezelf te voelen van tijd tot tijd in de tijd die er in het verschiet ligt, vrees niet, want wanneer deze verbinding eenmaal gemaakt is, het zal nooit ooit losgaan.

Want deze aanlegsteiger is er één die jullie goed zal dienen ongeacht hoe hard de winden van verandering ook mogen blazen in de tijd die er in het verschiet ligt. Want jullie hebben het de gehele weg gehaald naar die veilige haven, en van daaruit, zullen jullie doorgaan te expanderen en te verkennen voorbij wat voor oude grenzen dan ook die jullie nog steeds waar mogen nemen. Want denk eraan, deze aanlegsteiger is niet een stoppunt, het is louter een veilige haven van waaruit jullie door kunnen gaan het wonder dat de mensheid is te verkennen, de mensheid in diens waarachtige nieuwe vorm, het soort dat de Liefde toegestaan heeft om de gehele weg door alle dichte lagen heen te penetreren, hen afstrippend, de één na de ander totdat alleen deze ene waarheid overblijft: Jullie zijn LIEFDE, jullie zijn GELIEFD en jullie zijn LIEFDEVOL.
En nu, vliegen jullie weg op de nieuwe winden naar buiten in/naar het wilde blauwe daarginds, hoog door deze waarheid gedragen. Want nu is er niet langer wat dan ook dat jullie terughoudt, en nu kunnen jullie opstijgen net zo hoog als jullie indrukwekkendste dromen en daaraan voorbij, want nu, hebben jullie het klaargespeeld om recht te zetten wat aldus verkeerd was, jullie hebben de breuk gerepareerd die zo breed was tussen jullie en degene die jullie in het hart zijn. Want nu, zijn jullie niet langer meer verdeeld, jullie zijn ÉÉN binnenin en dus, zullen jullie wederom leren om ÉÉN buiten te zijn. En zo is het, nu en voor altijd.
De Constant Companions

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
http://aishanorth.wordpress.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s