Aisha en de CC’s – Energie Update van 10 Februari 2015

Standard

De meesten van jullie hebben nu wel onderscheiden dat het voorwaarts gaande momentum wederom verhoogd werd, en deze keer, is het ook niet met een kleine aanwas. Eerder, is de stroming dusdanig, dat het geschikt is om meer dan een paar van jullie van jullie voeten te vegen. En wanneer wij dit zeggen, is het niet om te impliceren dat dit op wat voor manier dan ook ongunstig zal zijn, eenvoudig om te zeggen dat of jullie het nu leuk vinden of niet, dat jullie allemaal deze keer letterlijk opgeveegd zullen worden in deze aankomende vloedgolf van Licht, en het zal dienen om vele grijpende handen los te krijgen die nog steeds zo hard proberen om zich aan het verleden vast te klampen. Want zie, deze aankomen verhoging in het binnenkomende Licht zal helpen om sommige van de laatste strootjes los te snijden waar zovelen zich aan vastklampen, de strootjes die voor hen de laatste schakel aan het bekende symboliseren. Met andere woorden, de oude illusie, de illusie die ietwat comfortabeler aanvoelt dan de schijnbare onbekende leegte die verderop opdoemt, en zelfs als deze oude illusie op meer manieren dan één omschreven kan worden als een minder dan gunstige plaats om te bewonen, is het voor sommigen nog steeds te prefereren boven de keuze om ervan weg te treden om volledig het Nieuwe binnen te gaan.

image
Want het Nieuwe voelt aldus overweldigend nieuw, het is geschikt om wat voor overblijvende scheuten van angst dan ook te triggeren die jullie systeem nog steeds herbergt, en dus, proberen jullie deze Nieuwe wateren uit te testen door uit te strekken naar jullie volle lengte om het piepkleinste topje van jullie teen erin te dippen, terwijl jullie je nog steeds weerbarstig vasthouden aan de ketenen die jullie aan het oude zekeren. Wel, laat ons gewoon zeggen dat er nu geen ruimte meer zal zijn voor deze balancerende handelingen van het overdreven uitstrekken, want nu, zullen jullie allemaal gewaarworden dat jullie greep op de oude illusie tussen jullie vingers weg zal brokkelen, en als jullie nog steeds kiezen om te proberen contact ermee te handhaven en jullie rug toe te keren naar waar deze vloed jullie zal brengen, denken wij dat jullie je positie gewaarworden als een uitermate onhoudbare situatie.

Want dan, zullen jullie met al jullie kracht proberen om tegen de wensen van jullie hart in te gaan, want denk eraan, wie dan ook die al naar voren in het Licht getreden is heeft dat aldus gedaan in opdracht van diens hart, niet van wie of wat anders dan ook. Want hierin, zijn jullie en zullen jullie altijd soevereine wezens zijn, en dus al diegenen die zich verbinden aan deze waarachtige ruimte en deze woorden lezen, jullie zijn hier omdat jullie verkozen hebben om onder de pioniers te zijn, de eersten om letterlijk de duik te nemen, en dus, terug te gaan tegen jullie eigen beslissing in is niet iets dat realiseerbaar is. Want alles waarin je zult slagen om te doen, is ervoor te zorgen dat je eigen reis een veel uitdagender reis zal zijn dan wat op de eerste plaats de bedoeling was, want dan, zal het zijn zoals letterlijk te proberen tegen de stroom in te gaan op een manier die een diepgaande impact op je zal hebben, en niet op een positieve manier.

Wederom worden deze woorden niet uitgegeven om te proberen wie van jullie dan ook te intimideren, louter om te proberen om jullie allemaal eraan te herinneren dat jullie vanwege jullie eigen wil hier zijn, en deze reis, ongeacht hoe intensief en bij tijden uitdagend/beproevend het ook mag zijn, is een reis waar jullie voor gekozen hebben met alles dat jullie zijn. En dus, kwamen jullie naar deze planeet toe om jullie ziel in dit werk te leggen, en jullie hebben het tot dusverre meer dan bewonderenswaardig gedaan, dus val nooit voor de verleiding om te denken dat jullie een mislukking zijn of zullen zijn aangaande alles dat er voor jullie staat. Want jullie zijn zo ver gekomen en de uitdagingen zijn al veln geweest, maar jullie zijn letterlijk met elke en iedere van hen meegegroeid, zoals jullie op voorhand wisten dat jullie zouden doen. En denk eraan, dat is waarom jullie kwamen, om deze gehele geplande voortgang tot leven te laten komen in iedere betekenis van het woord, door deze verandering bij iedere stap op de weg te belichamen. En nu, na wat toe mag schijnen te zijn een eindeloos rondzwerven door de dichtste jungle, staan jullie voor wat alleen omschreven kan worden als een supergeleidende reis door een kanaal van oneindig Licht dat de laatste snippers van afval weg zal strippen, jullie innerlijke kanalen op zo een manier uitspoelend, dat zij terug zullen zijn bij bijna een zuivere conditie.
Nogmaals, dit is een proces dat overdreven ingewikkeld zal toeschijnen te zijn en misschien onnodig voorzichtig bij tijden, maar dat is eenvoudig omdat het zo moet zijn teneinde voor jullie om in staat te zijn om volledig jullie licht te laten stralen op de manier dat het voor jullie bedoeld was om te doen, ondertussen nog steeds ingekapseld binnenin dit lichamelijke voertuig. Want dat is inderdaad de kern van de kwestie, het hele idee waarom het allemaal draait. Jullie zijn een transformatie op zo een grote schaal aan het doen, dat het van de ene plaats van het bestaan naar eentje gaat welke aldus fundamenteel anders is dan het oude bestaan, dat het allemaal precies zo gedaan moet worden teneinde alles de volledige kring rond samenkomt. En nu, wat er op jullie allemaal wacht is inderdaad iets dat jullie letterlijk naar een grote sector van deze kring zal schuiven, richting de volledige voltooiing in de betekenis van zoveel dichterbij te komen naar de volle capaciteit.

image
Met andere woorden, gedurende de volgende paar dagen zal er een Lichtgolf komen, in die zin dat het jullie allemaal tot aan de rand zal vullen en dan nog een beetje meer, en het zal jullie allemaal verder op jullie reis brengen richting de perfectie, om een woord te gebruiken dat veel beschimpt is, maar in deze context betekent het eenvoudig de verwijdering van oude onzuiverheden, onzuiverheden die ervoor gezorgd hebben dat jullie evolutie als een soort aldus verhinderd werd vanwege de besmetting die het jullie oplegde, maar welke nu op zo een manier vergankelijk en ongeldig weergegeven wordt, dat er zeer weinig van de oude remmingen over zullen blijven. En als een resultaat hiervan, zullen jullie allemaal opgeruimd en gereed gemaakt worden voor die enorme grote stroom van galactische reiniging die enige tijd later deze maand zal arriveren, en in diens kielzog, zullen jullie allemaal de frisheid van doordringend zuiver Licht doorheen jullie pas gezuiverde kanalen voelen.
Zoals gewoonlijk, onthouden wij ons van het uitgeven van wat voor details dan ook, maar wij zullen dit zeggen, ongeacht hoe hard de winden ook mogen blazen, en ongeacht hoe krachtig de druk van dit Licht ook mag zijn, het zal hier zijn om jullie te helpen om jullie droom van het voltooien van deze reis te vervullen waarvoor jullie hier gekomen zijn om te doen, en om het in deze incarnatie te doen. Want dit is het, dit is het leven waar jullie op gewacht hebben, het leven waar het allemaal samen zal komen, en jullie zullen samenkomen om de banden met de Nieuwe wereld te zekeren door alle nadelige verbindingen te scheiden die alleen dienden om jullie van jullie krachten in de oude versie van de mensheid te ondermijnen. Maar nu, staan jullie voor een waarachtige Niagara van overstromingen, een Lichtkracht die op het één of andere punt jullie allemaal van jullie voeten zal vegen en over die rand zal smijten die staat tussen jullie en jullie toekomst. En precies zoals elke van dergelijke pogingen om jezelf vrijwillig van een klif af te gooien en in/naar wat toe mag schijnen te zijn bijna een overweldigende uitdagende prestatie van vertrouwen, weet dat jullie harten weten wat het op voorraad heeft zodra als het eindelijk de angst voor het vliegen loslaat. Want jullie zullen niet gaan neerstorten, in plaats daarvan, zullen jullie voelen hoe de winden eindelijk in staat zullen zijn om jullie vleugels tot zo een graad te vullen, dat jullie in staat zullen zijn om te beginnen wederom vrijelijk hoog te vliegen.
Dus wij zeggen wederom, weet dat alles goed is en weet dat jullie precies zullen weten wat te doen en wanneer los te laten, en als je erop staat om terug te houden, weet ook dat dit de druk op geen enkele manier zal verminderen. Eerder, zal het alleen maar dienen om extra hard tegen je aan te duwen. En als je probeert om anderen mee te lokken om deze sprong met jou te maken, en zij reageren door hun hakken zelfs dieper in te graven, weet dan dat het niet jouw taak is om je ervan af te houden en om hen te helpen om hun weg te vinden over deze afgrenzende streep. Want jouw taak is eenvoudig om jouw vleugels toe te staan om volledig ontrold te worden, en de enige manier om anderen te helpen om de moed op te pakken om hetzelfde te doen, is als zij kunnen zien hoe vrijelijk je in staat bent om hoog te vliegen. Want als je erop staat om stand te houden om te proberen op hen te wachten om gereed te zijn, weet dat jouw verlengde aarzeling geen van jullie tot voordeel zal strekken, voor jou het allerminst. Want dan, zal je niet leiden door het voorbeeld te geven zoals je hier bent om te doen, in plaats daarvan zal je jullie allemaal gegijzeld houden aan de sleur van het oude, en het zal genoeg zijn om ervoor te zorgen dat jij en diegene(n) die je probeert op te tillen alleen maar in de knoei komen te zitten en zelfs dieper in die oude modder wegzinken.

Dus til je ogen op naar waar het is dat jouw hart wilt dat je gaat, en dat is wanneer deze binnenkomende overstroming van Licht het allerbeste effect op jullie allemaal zal hebben. Want dan, zullen jullie al in de volmaakte positie zijn om voordeel te nemen van deze krachtige push, en jullie zullen in staat zijn om het te gebruiken om jullie zelf eruit te stuwen en in/naar de verheven hoogtes op een manier welke niet alleen jullie zal verheffen, maar ook het collectief. Want denk eraan, jullie zijn allemaal individuen, maar jullie maken ook deel uit van iets veel, veel groters, en dus, zodra als jullie deze golf van Licht toestaan jullie op te tillen en weg van de oude ideeën van eenzaamheid en dichtheid, zullen jullie een toename in de gecombineerde effecten laten gebeuren van dit energetische gebied dat op diens beurt zal helpen om jullie allemaal precies zoveel hoger te verheffen. Met andere woorden, jullie enkelvoudige beslissing om te handelen zal uitgestrekte consequenties hebben, want het zal letterlijk uitrimpelen in/naar de ethers en het effect vergroten van de enkelvoudige beslissing om te vliegen die genomen zal worden door ontelbare van jullie broeders en zusters. En gezamenlijk, zullen jullie in een zeer korte tijd de grens voor de kritieke massa omzeilen en daardoor, een volgende enorme Lichtgolf initiëren die toe zal voegen aan deze kettingreactie. En maak je geen zorgen dierbaren, dit is al een feit, want jullie hebben dit al volbracht, maar zoals gewoonlijk, moet het op een bewustzijnsniveau gedaan worden welke beschikbaar is voor de mens in jullie alsook om volledig in jullie systeem geïntegreerd te worden, en dat is waar jullie nu voor staan.

Dus aarzel niet wanneer je de binnenkomende golf van Licht jouw kant op voelt komen, want je hebt de duik al genomen, maar deze ronde, krijg je de kans het te doen met deze delen van jou die nog steeds van zichzelf denken als slechts een mens, en dat is wanneer het allemaal zal gebeuren. En gebeuren zal het, want ongeacht hoeveel het er ook zijn die denken dat zij zullen weigeren om deze duik te nemen, zij zijn verre, verre in de minderheid door het legioen dat al besloten heeft om het aldus te doen. Want dat is wat gedaan werd, en nu, zal het eindelijk volledig gebeuren, en daarvoor kunnen wij jullie niet genoeg bedanken. Dus stel jullie zeilen in voor morgen, en weet dat de wind in jullie rug hard mag blazen, maar het zal jullie zeer zeker in de richting dragen van die bestemming waarvoor jullie hier kwamen om te bereiken. Dus leun achterover en laat je hart de koers instellen, en dan, zullen de wind en jij een onafscheidelijk team worden, verenigd door het Licht, verenigd voor het Nieuwe, vorderend naar die verafgelegen kust die niet langer meer veraf zal zijn maar al binnen het bereik is.

De Constant Companions

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
http://aishanorth.wordpress.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s