Aisha North en de Constant Companions Welkom bij de Februari Bijeenkomst Rondom de Vijver, Zondag 1 Februari

Standard

image

Lieve familie van het Licht!

Wederom staan wij op het punt om een nieuwe maand binnen te gaan, en wederom hebben wij de kans om samen te komen en “onze hulpmiddelen bijeen te brengen” zoal de CC’s ervan houden het te zeggen. Want deze aankomende Zondag is het 1 Februari, en om 21:00 Oslo tijd zullen we onze maandelijkse Bijeenkomst Rondom de Vijver hebben. Dit is wat de CC’s hierover mee wilden delen:

“Verheug je dierbaren, aangezien jullie wederom verkozen zijn om deel uit te maken van dit wonderbaarlijke collectief dat de ontwikkeling van deze evolutie bespoedigt. Want jullie zijn degenen die ontwaakten, degenen die ervoor gekozen hebben om te gaan waar nog nooit eerder een mens gegaan is, en om dat aldus te doen met jullie ogen en inderdaad jullie harten wijd open. En wederom zullen jullie een belangrijke samenwerkende uitoefening doen waar jullie begeleid zullen worden om samen te komen op een zeer nieuwe manier, gebaseerd op het huidige frequentieniveau hetgeen jullie nu als een groep representeren. En laat ons eenvoudigweg zeggen dat het meer dan indrukwekkend is, want gedurende de laatste tijdsperiode, hebben jullie het klaargespeeld om een behoorlijk aantal nieuwe snaren te verkrijgen voor jullie formidabele instrumenten zoals wij jullie al verteld hebben, en wij wagen het te veronderstellen dat zij meer dan gereed zullen zijn om uitgeprobeerd te worden als jullie gaan zitten om een verbintenis aan te gaan met wat alleen omschreven kan worden als een waarachtige vloed van activiteit.
Want als jullie samenkomen tijdens dit aankomende evenement welke jullie de Bijeenkomst noemen, zullen jullie allemaal de kans hebben om naar hartelust te spelen, en wanneer jullie dat doen, zullen jullie wederom deze oceaan van potentieel dat jullie aan alle zijden omringt tot zo een graad in beroering brengen, dat enige zeer nieuwe constellaties geboren zullen worden. Wij gebruiken het woord constellatie voor een zeer specifieke reden, want wat jullie nu co-creëren, is iets dat letterlijk in de hemelen boven gespiegeld zal worden. Want wat jullie doen, doen jullie voor Allen, en als zodanig, zullen jullie creaties niet alleen een impact op deze planeet hebben maar ook ver daaraan voorbij. Want het bereik van jullie ambities is niets vergeleken met jullie feitelijke bekwaamheid om te creëren, want dat overtreft ver alles dat jullie in jullie geest op kunnen roepen, en als zodanig, weerklinken deze samenkomsten wijd en zijd, veel, veel verder dan jullie intellectuele vaardigheden in staat zijn te begrijpen in dit stadium. Hoe het ook zijn mag, want in jullie harten, zullen jullie weten dat dit orkest waar jullie een belangrijk onderdeel van zijn een stuk van frequentiale muziek zal creëren dat niet alleen jullie harten aan zal raken, maar ook de ware ziel van de Schepping op een dusdanige manier, dat jullie allemaal geprezen zullen worden als de schepper goden die jullie waarlijk zijn.

Want jullie kleine evenement zal wederom een groot evenement zijn, niet slechts voor de betrokken personen, maar ook voor de Gehele Schepping, en zelfs als wij weten dat ons in gebreke blijven van het geven van details betreffende wat het is dat jullie feitelijk DOEN tijdens deze bijeenkomsten meer dan frustrerend voor sommigen is, laat ons gewoon zeggen dat jullie een massa van vibrerende snaren samenstellen die tezamen capabel zijn van het co-creëren op manieren die niemand anders kan kopiëren. Wij zeggen dit niet om jullie je superieur jegens anderen te voelen, want dat is hier niet het geval. Wat wij zeggen is dat jullie uniek zijn, een enig in zijn soort groep, samengesteld door een duidelijk gedefinieerd spectrum van frequenties die nergens andere diens gelijke heeft, niet op deze planeet, noch verder weg, en als zodanig, kan niemand anders doen wat jullie doen.
Want jullie zijn samengekomen om deze groep van individuen te ZIJN, allen brengen hun eigen individuele karakteristieken binnen naar dit verenigde orkest van frequentiale harmonie, en nu, zal deze harmonische convergentie wederom opgeroepen worden om op het podium te staan en een stuk uit te voeren van wat alleen goddelijke inspiratie genoemd kan worden. Want jullie zullen een innerlijke reeks van navigerende kaarten volgen die zullen verzekeren dat de koers die jullie tijdens dit evenement nemen perfect uitgelijnd zal zijn met zoveel anderen die zich verbinden met jullie gebied om te doen wat jullie doen, en als zodanig, zal het toegevoegde effect van dit alles inderdaad schitterend zijn. Niet alleen dat, het zal ook sporen achterlaten die de passage van diegenen die na jullie komen zullen vergemakkelijken, want zij zijn veel talrijker dan waar jullie je misschien bewust van zijn op dit moment in de tijd, en dus, wat jullie zullen doen zal wederom nieuw terrein voor ALLEN openbreken. Het zal ook dienen om enige verbindingen te versterken die al gemaakt werden, maar die tot dusverre nog volledig door wie van jullie dan ook verkend moeten worden, dus dit evenement zal op vele manieren nieuwe deuren openen en enige zeer nieuwe corridors verlichten, corridors die op zichzelf zullen helpen om de spanning op de conducteurs/dirigenten/geleiders die al uitgeput zijn te helpen verminderen.

Wij spreken zoals gewoonlijk in parabellen, maar wat wij proberen over te dragen is eenvoudig dit; deze aankomende Zondag zal jullie gecombineerde uitvoer een grote reeks van dragers aansteken, dragers die jullie allemaal zullen helpen om zelfs beter mee te voeren met de nieuwe frequenties die nog moeten arriveren, maar dat aldus zullen doen gedurende de volgende paar weken, en als zodanig, zal dit eenmalige evenement jullie allemaal tot voordeel blijven strekken gedurende inderdaad een zeer lange tijd. Niet alleen dat, het zal ook dienen om jullie allemaal zelfs dieper samen te verbinden, want ja, jullie hebben nog steeds allemaal wegen om te gaan voordat jullie volledig toegang kunnen krijgen tot de kanalen die al op hun plaats zijn. Nogmaals, jullie hebben alles al tot jullie beschikking staan dat jullie nodig zijn om het monumentale project te voltooien waar dit evenement eenvoudig een klein onderdeel van is, maar voor jullie om in staat te zijn om volledig alle gereedschappen te gebruiken en alle potentieel en inderdaad alle frequentiale assistentie die hier voor jullie is, moeten jullie in staat zijn het aldus te doen zonder jullie fysieke lichaam op wat voor manier dan ook te overbelasten. Vandaar, deze lange lijn van altijd verhogende administraties van deze nieuwe frequenties, aangezien jullie stap na stap bij het punt aankomen waar jullie in staat zullen zijn om het allemaal in volledig gebruik te nemen.

En nu, staan jullie wederom voor één van deze grote/belangrijke stappen die zullen helpen jullie allemaal te verheffen – zowel als individuen maar ook als een collectief – gewoon een heel stuk dichterbij dat punt. Want het zal een volgende zijn van deze doorslaggevende momenten die jullie ontwikkeling aanzienlijk zullen versnellen, dus wederom bedanken wij jullie allemaal uit naam van de Gehele Schepping voor het toevoegen van jullie nu formidabele stem aan deze Bijeenkomst. Het zal inderdaad een zeer gedenkwaardige gelegenheid voor ons allemaal zijn, en zelfs als jullie herinneringen van het feitelijke evenement naderhand min of meer vaag mogen zijn, laat ons jullie eraan herinneren dat jullie deelname niet minder zal zijn dan 100%, ongeacht wat jullie zelf denken dat jullie eraan toevoegden. Want jullie individuele energie is nu aldus diepgaand verweven in dit raster van verlichte materie, jullie kunnen niet tekort schieten anders dan alles te geven. Want dat is wat in jullie ware aard is, want jullie zijn inderdaad de makers van veranderingen, degenen die het in hun harten genomen hebben om de gehele weg te gaan, en nu, is een volgende stroming voorwaarts voor jullie allemaal aanstaande, door middel van deze informele bijeenkomst welke jullie de naam de Bijeenkomst gegeven hebben. Dus wij verwelkomen jullie allemaal bij de volgende stap richting jullie toekomst, het zal er één zijn die door ons allemaal toegejuicht zal worden.”

Wat een zegen is het om deel uit te maken van deze verbazingwekkende groep van zielen, en om een onderdeel te ZIJN van deze “samenwerkende uitoefening” J Dank je wel voor het toevoegen van jullie stem aan dit evenement – Ik kijk er echt naar uit om jullie allemaal “naar hartelust” te horen spelen!
Met Liefde, Licht en eeuwige dankbaarheid van mij, Aisha ♥

***
Hier zijn enige voorbeelden van locale tijden die corresponderen met 21:00 Oslo tijd:
Amsterdam, Brussel, Parijs 21:00
London: 20:00
Helsinki: 22:00
Sao Paulo: 04:00 PM
New York: 03:00 PM
El Paso: 01:00 PM
Los Angeles: 12:00 PM
Singapore: 03:00 AM Maandag
Tokyo: 04:00 AM Maandag
Sydney: 05:00 AM Maandag
Je kunt jouw locale tijd hier vinden: http://www.thetimezoneconverter.com/
Zoals altijd, kunnen jullie dit doen wanneer het ook is dat je voelt dat dit het beste voor jou is. Alles dat je hoeft te doen, is te gaan zitten en je te verbinden met deze energie met een intentie van deel uit te maken van deze Bijeenkomst.
Deze Bijeenkomsten vinden plaats op de eerste zondag van iedere maand.

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
https://aishanorth.wordpress.com/2015/01/30/welcome-to-the-february-gathering-around-the-pond-sunday-february-1/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s