Karen Dover “Zelf” Disciplineren en de Weerhaak Binnenin de Lagere Dimensionale Frequenties 27 Januari 2015

Standard

De frequenties die diep binnenin de cellulaire structuur van het menselijke voertuig vastgehouden worden komen nu naar boven voor loslating. Velen van jullie mogen zich in deze tijd voelen alsof jullie “onder vuur” liggen of dat diegenen rondom jullie heen jullie op de één of andere manier “tegenhouden” van het zijn van wie jullie zijn en dit is een neveneffect van wat ik noem de “weerhaak” welke diep binnenin de lagere dimensionale frequenties geplaatst werd. Het menselijke ras “zelf disciplineert” zichzelf wat verschuldigd is aan deze weerhaken en het zijn deze weerhaken die MOMENTEEL velen op hun plaats houden.
Als wij beginnen om de geloofpatronen los te laten welke een product zijn van deze lagere dimensionale frequenties, proberen onze menselijke logische geesten ons over te halen om dat te verdedigen wat wij geloven. (Ik heb dit onderwerp in een eerder blog behandeld). Wat zal proberen om ons over te halen om houvast aan de lagere dimensionale frequentie te houden is het effect dat het heeft als het losgelaten wordt op diegenen die rondom ons heen bestaan, want energie IS GEWOON en stroomt door, rondom en binnenin ieder menselijk wezen die op deze planeet in leven is. Het is geen WAARHEID om te verklaren dat wij allen afgescheiden zijn want wij zijn op energie wijze door, rondom en binnenin elkaar verbonden totdat wij de GEDEELDE frequenties loslaten en verwijderen die ons binden aan wat voor lagere dimensionale frequentie dan ook.
Diegenen die in/naar een hoger niveau van uitbreiding verhuizen (dit is niet hiërarchisch, ik gebruik “hoger” aangezien de frequenties lichter zijn en daarom boven de lagere zitten, frequentie wijze) worden nu tot actie aangezet door de ware frequenties die zij proberen los te laten. Het geloofpatroon dat getriggerd wordt is nochtans één laag en het streeft ernaar om diegenen die proberen het los te laten te verblinden. Dit zal op een menselijk bewust wakend geestesniveau protesten, debatten enzovoorts laten zien beginnen op te vlammen en in vele gevallen verhitte uitwisselingen. Dit alles verblindt diegenen die erbij betrokken zijn aangaande wat er feitelijk gebeurt, de frequentie probeert wederom om zichzelf diep binnenin te verbergen.

De energetische frequentie van de volledige planeet stijgt op alle momenten dus er is GEEN schuilplaats voor deze frequenties, dus wat er gebeurt, is dat het debat en de protesten in cirkels rondgaan. Velen van jullie mogen in deze tijd circulaire debatten ervaren waar er niets verschuift, het herhaalt zich slechts en onder dit alles is de verborgen frequentie die ernaar streeft om zolang als het dat kan actief te blijven.
Wij zijn niet hier om de levens voor diegenen rondom ons heen te leven, dit is niet mogelijk want we zijn unieke en individuele menselijke wezens die ENERGETISCH VERBONDEN zijn. ALLEN ZIJN ÉÉN vertaalt niet naar allen zijn hetzelfde en velen proberen om dit te creëren, en aangezien dit geen WAARHEID is zal het niet volledig manifesteren, het zal eindeloos in cirkels rondgaan.
Terwijl wij in frequentie verhuizen, zullen diegenen die de verschuiving in frequentie voelen naar het leven springen om dat uit te dagen wat wij aan het loslaten zijn, de verleiding is om met hen te wisselwerken en om met hen te debatteren, dit verlaagd eenvoudigweg onze frequentie en trekt ons terug in/naar de waarachtige frequentielus die wij proberen te ontbinden. Om hiermee te werken wordt aan ons gevraagd om te ZIJN en om te begrijpen dat het triggeren de ongeziene “zelf disciplinerende” kracht is welke de oude 3D Aarde gecreëerde constructie creëerde om het menselijke ras in de lagere frequenties te houden. Velen hebben de angst lopende dat het wegstappen van iemand die getriggerd is erop toe zal zien dat die persoon het leven verlaat en zij achtergelaten zullen zijn zonder iemand in hun externe wakende leven, het is deze angst die velen in de lagere frequenties gehouden heeft, maar aangezien dit geen WAARHEID is wordt dit niet ondersteund. Wij helpen diegenen rondom ons heen niet door in de lagere frequenties te blijven gelovend dat op de één of andere manier wij hen ondersteunen. Uitbreiding wordt bereikt door te WETEN dat ALLES GEWOON IS en dat velen voorwaarts zullen lopen zodat anderen begrijpen dat er meer te ervaren is in dit menselijke leven, en diegenen die voorwaarts liepen mogen dan pauzeren en rusten en anderen vinden hen dan. Deze onophoudelijke verschuiving is de natuurlijke eb en vloed van de energie. Het is NIET één massale exodus van menselijke wezens die meteen lopen, dit zou geen zin hebben aangezien het eenvoudigweg niet toe zou staan voor de uitbreiding die probeert om dwars over de planeet heen geboren te worden.
Dus in deze tijd wordt aan ons gevraagd om ADEM TE HALEN en om te begrijpen dat onze menselijke levenservaring ONZE persoonlijke verantwoordelijkheid is en dat ALLES GEWOON IS. We kunnen niemand of niets verliezen want ALLES IS GEWOON en het is allemaal verbonden. Uitbreiding is niet vertrekken, het is ERVARING voorbij waar wij voorheen ervaren hebben. Aan ons wordt gevraagd om in GELOOF van ZELF te lopen en nooit alleen te lopen, de menselijke ogen mogen proberen ons over te halen dat dit WAARHEID is maar ALLEN ZIJN ÉÉN en ALLES IS GEWOON.
“LIEFDE is het antwoord, ongeacht de vraag.”
Kx

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Dover, all rights reserved.
http://truthcodes.wordpress.com/ and http://www.karen-dover.com
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s