Arcturianen Herinnering en Reflectie van het Moment 27 Januari 2014 / Méline Portia Lafont

Standard

Persoonlijke nota: de energieën die nu door ons heengaan dwingen ons nu echt om te gaan kijken in onze hartchakra en zonnevlecht welk onze relatie is met onszelf. Deze energieën tonen ons nu meer dan ooit hoe dat bijvoorbeeld ons perfectionistisch handelen, ons meer schaad dan wat dan ook… Zijn we wel zo liefdevol met onszelf als we denken te zijn en wat schuilt er werkelijk achter dit perfectionistisch handelen? Zou het onzekerheid zijn of het nog steeds ontkennen van ons bestaansrecht? Feit is, het is confrontatie alom! En wat we nu tegenkomen qua thema’s in ons leven, is meer dan ooit een afspiegeling van ons innerlijk zelfrelateren. Krijg je geen herkenning, respect of iets anders op dit moment? Valt het echt op? Wel het toont ons nu hoe we echt met onszelf omgaan! Neem dit moment, deze gigantische confrontatie, en neem deze met beide handen aan! Want het is een gigantisch kans tot groei naar innerlijke rijkdom en onvoorwaardelijk zelfliefde! Laat ons samen de uitdagingen aangaan en eens en vooral breken met de beperkende patronen die wij zolang al met ons meedragen, leven na leven. Ons moment is nu! Eis je recht op bestaan en liefde op!

Wij zijn liefde, wij zijn geliefd, wij zijn liefdevol!

En nu het bericht van de Acturianen doorgechanneld aan Méline Lafont

Deze NU periode draait rondom alles wat jullie zijn: jullie hartcentrum. Dit is waar het allemaal op neerkomt en waar drastische impulsen en veranderingen gaan gebeuren. De opbouw van het verheven collectief is in diens groeiproces en nadert diens volle glorie; daarom, zou alle focus hierop geplaatst moeten worden omdat het nu uitermate cruciaal en belangrijk is.
Heel veel portalen hebben zichzelf geopend, heel veel meer staan op het punt om geopend te worden en energetische draaikolken zullen geactiveerd worden. Wat op het punt staat om in het NU te gebeuren is zeer cruciaal en zal verantwoordelijk zijn voor jullie toekomstige Nu. Als de mensheid zullen jullie toerekeningsvatbaar zijn voor jullie eigen creaties en voor de wereldwijde veranderingen, gewoon omdat dit jullie proces en jullie werkelijkheid is. De al geopende portalen en de geactiveerde draaikolken zullen plezierige alsook zeer intense veranderingen verstrekken. Jullie allemaal dragen deze energieën en portalen binnenin jullie door de verbindingen en de integraties die jullie hebben met de gehele Kosmos en met dit Universum als jullie Galactische aspect en jullie Licht aspect.

image

De innerlijke portalen hebben te maken met jullie bewustzijn en jullie integratie van Zelf. Hoe meer verlichting en ontwaking plaatsvindt, hoe meer de innerlijke verbinding met jullie Zelf een feit wordt en wanneer dat plaatsvindt, zullen de innerlijke portalen in jullie zelf geactiveerd raken alsook buiten jullie zelf in het Universum, omdat jullie je innerlijke op alles dat buiten jullie is reflecteren. Dat is de waarheid: jullie allemaal zijn wandelende portalen in incarnatie, alles aardend dat jullie zijn in Dierbare Gaia. Op het moment dat dit als jullie waarheid en als jullie zelf gezien wordt, zal een enorme grote energiegolf door jullie incarnatie en door jullie hart passeren, de noodzakelijke adrenaline verstrekkend om door te blijven gaan en om wat jullie zijn te vergroten.
Vandaar dat, deze tijden zeer uitdagend kunnen zijn en het zal zeer belangrijk zijn om in staat te zijn om met al het Licht, al de Liefde en alle kosmische stralen en energieën te balanceren die jullie planeet en jullie belichamingen zullen overstromen met “Alles Dat Is”.
Zegeningen, De Arcturianen

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Méline Lafont 2012 – 2015, permission is given to share freely in its entirety and unaltered http://www.melinelafont.com/ and http://pleiadedolphininfos.blogspot.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s