Shekinah Rose / De Blauwe Straal – 2015 1ste Kwartaal Nieuwe Aarde Ascentie Symptomen – 9 Januari 2015

Standard

De nummersequenties die in deze channeling ingebed tevoorschijn komen werden door Spirit aan Shekina Rose gegeven om deze transmissie te activeren.

image

De Empaat Ultra Zintuiglijke Integratie

In de komende weken zal de Nieuwe Aarde frequentie van de ultra gevoelige voorlopers en de Blauwe Stralen eisen om enige privé en tijd alleen te nemen. Het nemen van perioden aan tijd om in je eigen energiegebied te zijn zal de integratie toestaan voor je nieuwe zintuiglijke multidimensionale opwaardering. Velen van jullie, de Nieuwe Werelddienaren, Lichtdragers en Blauwe Stralen zijn de eersten met het ervaren en het doorvoeren van deze uitgebreide resonantie gebiedstrillingen voor de Nieuwe Aarde. 333

Als je dit respijt neemt voor het opnieuw opladen, creëert een transformatieve vernieuwing, kosmisch bekrachtigd door de uitbreiding van het Galactische Cellulaire Licht, jouw nieuwe fundering en waarachtiger frequentie. De oude, verouderde inperkingen en beperkingen, waarvan jullie zelfs niet geweten hoeven te hebben dat zij bestonden en dat zij op jullie geplaatst waren door anderen, zullen opgeheven worden. Het Universum bereidt jullie voor door beëindigingen en nieuwe aanvangen te verschuiven, te herschikken en te orkestreren, en deze kunnen zich onverwachts voordoen. 12 12


Ascentie Symptomen Ultra Gevoeligheid en Emotioneel 

Voor sommige Blauwe Stralen, jullie mogen bij jezelf gewaarworden ultra gevoelig en emotioneel te zijn, niet in staat zijnde om je terug te houden om je waarheid te spreken en niet langer meer stil te zijn. De Blauwe Straal van Creatie geneest het emotionele lichaam via de heilige goddelijke vrouwelijke en mannelijke integratie om je innerlijke wezen en hartcentrum te versterken.

Bij tijden mag jij je alleen voelen wat verschuldigd is aan de toename van de gevoeligheid, emotie, en de dimensionale frequentie verschuiving die eruit kan zien als een verdeling. Deze ruimte brengt jou naar je diepere kern essentie waar jij je verbindt in het eenheidsgebied. Blauwe Stralen werken empathisch tegelijkertijd aan vele dimensies en zintuiglijke niveaus, en wanneer door een verschuiving heengegaan wordt kan het overweldigend aanvoelen. Je mag je fysiek en emotioneel kwetsbaarder voelen jegens invloeden van buitenaf, en wat voor negatieve emoties dan ook kunnen jou beïnvloeden.

Hart Kern Uitbreiding

Weet dat op hetzelfde moment een Hart Kern Ontwaking zich in het lichaam, wezen en Kosmos voordoet, waar je een uitbreidende hartexplosie van dankbaarheid, liefde en eenheid voelt. Je mag dit als een fysieke sensatie in het hogere hartcentrum of de borst ervaren.
Blauwe Straal Energie Omvormer 55
Wanneer jij je fysiek en emotioneel kwetsbaar voelt jegens externe invloeden, groepsbewustzijn of wat voor negatieve emoties dan ook, kan de Blauwe Straal Energie Omvormer helpen. 55
In de Blauwe Straal is 55 de nummersequentie voor de Kracht van Aartsengel Michael.
Zeg: Niet van Liefde projectie, ben gerectificeerd in de Krachtbron van Licht; Dien nu in het hogere goddelijke plan bekend als Liefde, Licht en Vrede.
Kracht van de Blauwe Straal, versterk mijn energiegebied van incasseringsvermogen en geef alles vrij dat niet van harmonie voor mijn wezen is. Dank je wel.

De Blauwe Straal Kluizenaars Schelp

Een neiging voor de Blauwe Straal is om in/naar de kluizenaars schelp te gaan, dieper in/naar de afscheiding te gaan van zelf en de externe werelden. Aangezien dit in jullie verleden als bescherming gediend heeft terwijl hier op het Aardse vlak, leren jullie nu nieuwe manieren die jullie bekwaamheden en sterke punten bekrachtigen. Ervaar de tegemoetkoming van de harmonisering van jullie energiegebied wat het alleen zijn en de stilte kan vereisen, en begin er tegelijkertijd mee om het verenigde gebied, en de Wet van Eén die daar ook is, te bespeuren. Gebruik jullie intuïtie en zintuiglijke besef en sta open voor het verenigde gebied en de Wet van Eén via de Natuur. De natuur en de rijken waar jullie op een grotere schaal deel van uitgemaakt hebben zullen jullie ondersteunen en koesteren/voeden.
Het Licht laat op multidimensionale manieren zien hoe jij, je werkelijke Goddelijke Kracht en Goddelijke Autoriteit bedoeld zijn om een grotere Aarde steward van het Licht, van Liefde en Mededogen te zijn.

Beëindigingen en Aanvangen: Nieuwe Aarde Relaties

Als jouw Ultra Zintuiglijke sjabloon aan het opwaarderen en configureren is, zal je niet in staat zijn om negatieve en ruwe energieën te tolereren. In relaties waar je een hoger resonantiegebied vasthield, mag je bij jezelf gewaarworden niet in staat te zijn dat nog langer te doen. Het uitgebreide besef van de goddelijkheid van je ziel als een Nieuwe Aarde Steward met een nieuw doel, plaatst jou in de volmaakte harmonische uitlijning voor het Nieuwe jaar.
Jouw wezen moet zich op natuurlijke wijze ontwikkelen en uitbreiden in de Nieuwe Aarde frequenties die je ziel en gidsen uitgelijnd hebben en waar zij naartoe gewerkt hebben. Je kunt niet langer meer met de energieën overeenkomen, hen transformeren of harmoniseren die geen deel zijn van jouw nieuwe resonantiegebied. Je bent aan het verschuiven. In deze relaties en ruimtes mag je innerlijke spanning en wrijving ervaren, dat je wilt huilen, dichte energieën voelt, en van het niet hebben van de vrijheid om te zijn dat je van nature bent.
Dit is een breek- en keuzepunt voor jullie allebei en is de natuurlijke gebeurtenis van de evolutionaire Kosmische kracht dat een deel is van jouw ziel diens dwingende aard. Ken je innerlijke wezen en heilige gevoelige aard, zij creëren vele nieuwe paden en allianties aangezien jij je met je ziel en sterren families zult verbinden en hen ontmoeten. 55

Goed Nieuws

Het goede nieuws is dat deze uitvaltijd en kluizenaarstijd niet zoals andere tijden zullen zijn aangezien jullie veel sterker in jullie energiegebied zijn. Jullie zullen naar buiten komen om in spirit met anderen bijeen te komen en je te verbinden en dan terug naar binnen te gaan om de energieën toe te staan te assimileren met je nieuwe uitbreiding van geïntegreerd besef – dit is je goddelijke sjabloon Blauwe Straal – en dit is een moeten voor je welzijn, gezondheid en harmonie. Op andere tijden in je leven, cyclus en dag zal je meer privé en tijd alleen nodig zijn dan in andere tijden.
Je cyclussen van het alleen zijn en soms het kluizenaarschap kunnen niet vergeleken worden met de normale 3D manier van leven; het moet uniek van jou zijn en liefdevol in ere gehouden worden voor jou om tot bloei te komen. Weet dat de Blauwe Straal codes sterker en meer uitgelijnd geworden zijn in het Goddelijke Matrix Resonantiegebied, en dit maakt het gemakkelijker voor jou om in de wereld te zijn als jou.
Gedurende deze tijd van het tevoorschijn komen en de integratie van het empathische besef, vertrouw je innerlijke weten aangezien het een beroep op jou zal doen om sterkere energetische grenzen te hebben en te weten wat voor jou persoonlijk juist is. Om ook te herinneren om jezelf vrijheid toe te staan van voormalige constructies en inperkingen van hoe je het in het verleden deed, zelfs als dat twee weken of zes maanden geleden was. Je gaat voorbij de vroegere geloofsystemen van wat je dacht dat in de spirituele uitlijning was. Je bent bezig in/naar een grotere heelheid te komen op een geheel nieuw niveau, rijk en dimensie. Je ervaart de vollere aspecten van jouw Goddelijke Originele Blauwdruk welke meer kansen, overvloed, heilige verbindingen en schoonheid brengt. 444
Geniet van deze gezegende tijd en mogelijkheid van integratie en transformatie terwijl de energieën zullen verschuiven en jouw vernieuwde zieldoel van uitstraling in/naar de actie, beweging en dienstverlening geroepen zal worden. 33
Jullie worden opgeroepen om het zelf, het lichaam en jullie wezen in ere te houden, te voeden/koesteren en ervoor te zorgen, om bekrachtigd te worden door de verschuivingen, groei en de andere rijken en dimensies die in jullie ontwaakt zijn. Jullie gevoeligheid en liefde richting jullie zelf om in je wezen te integreren is een grote voorbereiding en goddelijke kwaliteit van het heilige vrouwelijke dat nodig is voor de balans en de harmonie van het leven. Wij, het Universum, het Licht, jullie sterren familie, de Blauwe Straal, jullie zielfamilie van de Aarde, danken jullie. Bij tijden, kan het voelen alsof jullie alleen gelaten werden, maar weet dat deze boodschap jullie iets anders vertelt; het hogere goddelijke vlak eert jullie en is bij jullie! 333

Shekina Rose werd bezocht door de Pleiadianen en de Pleiadiaanse Vrede schepen. Zij hebben haar interdimensionale oude heilige technologieën laten zien welke zij gecreëerd heeft en deelt. Zij werd gezalfd in de Rozen Straal door de Geascendeerde meester Moeder Mary waar de geestverschijningen en vertoningen zich in de “Cathedral Rock Vortex’ in Sedona, Arizona voordeden. De Rozen Straal in de Violette Vlam van Opperste Goddelijke Liefde is terug op de planeet om het evenwicht van het heilige goddelijke vrouwelijk te herstellen dat onze Ik Ben Aanwezigheid bekrachtigt.
Shekina Rose werd door haar Sterrenfamilie decennia geleden geactiveerd en aan haar werden profetieën gegeven om te helpen bij de restauratie en activering van de Goddelijke Oorspronkelijke Blauwdruk, de Nieuwe Mens van Licht.
Als een Blauwe Straal Sirische Sterrenzaad, is Shekina een voertuig voor de Shekina in de Taal van het Licht 528Hz Wonderen/Transformatie Oude Solfeggio schaal en zij is het Kanaal van de Blauwe Straal die de ultra-gevoelige Sterren Wezen helpt om hier en bekrachtigd te zijn op de planeet, aldus zij mogen ontwaken jegens hun hogere doel en spirituele gaven om de trillingsfrequentie van Gaia te verhogen.

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © by Shekina Rose of http://www.shekinaspeaks.com – Permission is granted to copy and redistribute this article and videos on the condition that the URL http://www.shekinaspeaks.com is included as the resource and that it is distributed freely and on a non-commercial basis. E-mail: shekina444@yahoo.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s