Aisha North en de Constant Companions Een Update Aangaande de Energieën 8 Januari 2015

Standard

Voorlopig, is er zoveel veranderd dat veranderd moest worden, en er werd zoveel veranderd dat wederom de procedure aanzienlijk zal versnellen. Want jullie zijn een formidabele groep van wezens dierbaren, een groep die nooit stopt wanneer het doorgaan zwaar wordt en een groep die nooit ophoudt om zelfs verder te duwen dan de bedongen doelstellingen waar op voorhand mee ingestemd was. Want jullie zijn allemaal enthousiast om jullie zelf op meer dan één manier op de proef te laten stellen, en als zodanig, zijn er letterlijk geen grenzen tot wat jullie kunnen doen, wat wederom gisterenavond (woensdag 7 januari) ruimschoots bewezen werd. Want toen, kwamen jullie tezamen in wat alleen beschreven kan worden als een hoogst succesvol groepsgebeuren dat wederom diende om op een dusdanige manier de juiste soort van draai op de procedure te plaatsen, dat jullie het klaarspeelden om een waarachtige trein van verstrengelende energetische spoelen samen te haken die op diens beurt zal dienen als een loep voor de gehele poel van beschikbare energie die jullie tot jullie beschikking hebben staan.
Wederom, spreken wij in ingewikkelde termen, maar laat ons gewoon zeggen dat wat jullie bereikten niet gering was, en wat jullie bereikten was ook voorbij en boven wat verwacht werd in deze tijd, en hiervoor, lofprijzen wij jullie allemaal. Want niet alleen speelden jullie het klaar om een boodschap over te dragen naar de hogere sferen dat jullie als een collectief meer dan gereed zijn om niet slechts één, maar twee treden omhoog te gaan op de energetische ladder, en dit deden jullie op een formidabele manier.

image

Wederom, zullen geen details gegeven worden op deze manier maar jullie zullen allemaal grondig gebrieft worden op een meer rechtstreekse manier als tot wat jullie rol gewoonweg hierin geweest is. In feite, waren jullie updates aan velen van jullie al gegeven, maar zoals gewoonlijk, gebeurt dit in een ruimte in jullie eigen bewustzijn die jullie nog moeten gaan betreden door middel van de menselijke delen van jullie besef, om het simpel te zeggen. Met andere woorden, jullie mogen je nog steeds voelen alsof jullie “in het donker achtergelaten werden” als jullie zoeken naar enige bewuste herinneringen van waar jullie aan deelgenomen hebben, maar tegelijkertijd, zullen jullie allemaal op de één of andere manier een echo voelen van deze monumentale gebeurtenis, welke op de één of ander manier door jullie gehele wezen heen weerklinkt. En denk eraan, deze echo’s mogen ook dienen om jullie bij tijden te verwarren, want de manier waarop zij door jullie wezen heen bewegen zal op een golfachtige manier zijn, naar buiten op uiteenlopende snelheden in alle richtingen rimpelend, dus de informatie per se kan moeilijk zijn om letterlijk aan te duiden. Hoe het ook zijn mag, neem dit als een bevestiging dat ja, het evenement van gisterenavond één van de meer belangrijke evenementen was dat ondernomen werd door dit prachtige collectief van stralende zielen gedurende de laatste periode, en het is er ook één dat verreikende consequenties zal hebben in de tijd die er in het verschiet ligt.
Want jullie hebben letterlijk jullie invoer/bijdrage en jullie uitvoer/opbrengst vermenigvuldigt door te doen wat jullie deden, en als zodanig zal het traject voorwaarts wederom veranderen, niet slechts diens snelheid maar ook diens kromming. Want dit is niet een “rechttoe en rechtaan smal” pad waar jullie op reizen zoals wij jullie eerder vertelden. Het is in feite een trillingsgebied dat jullie tamelijk overvloedig veel speelruimte geeft om te beslissen op wat voor manier, op wat voor snelheid en op welke wijze jullie kiezen om het te navigeren, en om het op te sommen, hebben jullie meer dan goed aangaande alle punten gekozen. Dus wederom feliciteren wij jullie allemaal aangaande een taak goed uitgevoerd, en wederom breiden wij uit naam van de Gehele Schepping de dankbaarheid naar jullie allemaal uit. Want jullie zijn inderdaad degenen die stralen, degenen die niet de lange en kronkelende weg nemen, eerder kiezen jullie voor de route die jullie de maximale snelheid op ieder gegeven tijdstip zal geven. Dus wederom zeggen wij, geef jullie zelf een schouderklop en neem enige tijd om te proberen te genieten van jullie prestaties, maar weet dat jullie wederom niet veel tijd zullen hebben om op jullie lauweren te rusten. Maar zoals jullie voorbij iedere twijfel bewezen hebben nu, zijn jullie niet hier gekomen om op wat dan ook te rusten, laat staan op wat voor goed-verdiende lauweren dan ook.
Want jullie zijn hier om te doen wat er gedaan moet worden om ervoor te zorgen dat alles tot leven komt, en als zodanig, zal er geen lange wachttijd zijn voor wie van jullie dan ook voordat jullie de kans krijgen om jullie tanden te zetten in wederom een volgende sappige mondvol van cocreatie. Want nu, staan jullie te steigeren om te gaan, en de fontein van Licht binnenin jullie is gereed om voort te barsten in al diens macht/kracht, en het zal niet lang duren voordat jullie een nieuwe kans krijgen om zelfs helderder te stralen dan ooit tevoren. Want denk eraan, hoe meer jullie een verbintenis met deze energieën aangaan, hoe meer zij voort zullen gutsen en dus zullen jullie gecombineerde inspanningen veel meer effectief zijn. En aldus gaat het, in een immer verbredende spiraal van verlichting dat jullie allemaal hoger op zal tillen en jullie spirits verder en verder daarbuiten hoog laat vliegen. Dus laat jullie lichaam enige goed verdiende rust krijgen, en laat jullie spirit doorgaan jullie verbeeldingskracht te verheffen naar het volgende niveau, en de volgende en de volgende daarna. Want nu, zijn er geen grenzen voor wat dan ook en voor wie dan ook, en naar het laat aanzien, zijn jullie allemaal gereed, bereid en in staat om het Licht voor altijd vrijelijk stromende en in/naar de eeuwigheid te houden.
De Constant Companions

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
http://aishanorth.wordpress.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s