Aartsengel Metatron – Het Opperste Atoom – Creativiteit – Atomaire DNA Opwaardering 4 Januari 2015 / Anna Merkaba

Standard

Groeten aan iedereen! Voordat ik met deze channeling begin zou ik graag een persoonlijke opmerking toe willen voegen. Allereerst zou ik graag een moment willen nemen om jullie allemaal een zeer Gelukkig Nieuw Jaar toe te wensen! Aangezien velen van jullie zich eerder ontkoppeld gevoeld hebben de laatste paar weken, specifiek de laatste week van December, zullen jullie mijn opwinding en verwachting begrijpen van de veranderingen om te komen. Terwijl December helemaal ging over zuiveren, zal Januari helemaal gaan over het opnieuw uitlijnen van onszelf met ons Hogere Zelf met de hulp van de nieuwe behulpzame energieën die precies nu eindelijk naar onze planeet komen!
Velen van jullie zullen ermee beginnen jullie CREATIEVE sappen te ervaren te stromen, jullie zullen aangespoord worden om naar nieuwe manieren te zoeken van de dingen gedaan te krijgen, en net zoals in voorafgaande verheffende tijden zullen jullie een fantastische verbondenheid met jullie hogere zelven hebben, echter deze ronde wat ons verteld wordt is dat wij letterlijk tot elkaar aangetrokken zullen worden als was het door een magneet. Velen van jullie zullen plotselinge ontmoetingen ervaren waar jullie gedurende een zeer lange tijd naar verlangd hebben. En ik refereer niet naar de romantische relaties, nee, deze specifieke channeling gaat helemaal over jullie missie hier op Aarde. Alles zal ermee beginnen om op diens plaatst te vallen, echter, wanneer je ernaar streeft je te verbinden met het goddelijke, zal je onmiddellijk verwezen worden om eerst diep binnenin jezelf te gaan, naar je hart en zonnevlecht te luisteren en je af te stemmen op het atoom van je ziel welke binnenin je lichaam verblijft.
Wat mij verteld werd is dat er een speciaal atoom is welke ieder persoon heeft en die van henzelf is, en binnenin dat atoom is een vonk die, wanneer aangestoken, jou volledig verbindt met jouw Hogere Zelf, jou toestaand je alles te herinneren dat je moet om je missie hier op Aarde uit te voeren. Wat er nu met ons zal gebeuren is dat wij onderwezen zullen worden door de Geascendeerde Meesters en Engelen over het HOE te verbinden met dit specifieke atoom en diens energieën en krachten voort te brengen.
Al deze informatie zou zeer duidelijk voor ons moeten worden, aangezien het daar werkelijk altijd geweest is, en wanneer wij eenmaal het HOE beseffen en ons “AHA” moment hebben, zullen wij dan in staat zijn om alles in volledige actie te zetten, alles uitbalancerend binnenin ons en waarlijk ons Licht uitstralend naar de wereld.

Wederom zal dit jaar van het Collectieve Bewustzijn zijn, samenwerkend met anderen en TEAMWERK.
Nu, dat gezegd hebbende, hier is de channeling die ik ontvangen heb van Metatron & De Alliantie van het Kosmische Broederschap van het Licht (Aartsengelen, Engelen en Geascendeerde Meesters)
*****

image
Dierbare Geliefde Kinderen van het Licht,
De aanvang van het jaar zal de voornoemde beloningen brengen aan diegenen die ijverig het pad van creatie bewandeld hebben, het pad van zelfrealisatie en het pad van zelfontdekking in een welgemanierde alliantie met hun Hogere Zelven van hun gekozen momentum. Van hun Hogere Zelven van hun gekozen momentum van zijn. Want het verkozen momentum van zijn, is het momentum van dat wat jullie zullen ontdekken dat daarin bestaat en wordt herkend als het atomaire beginsel van de DNA structuur van jullie voertuigen.
De DNA structuur van jullie voertuigen heeft inderdaad een nieuwe route genomen, weefden een nieuwe richting zo je wilt in jullie dagelijkse activiteiten. Want de DNA structuur van jullie voertuigen werd wederom opnieuw geconstrueerd en geherstructureerd en opnieuw uitgelijnd met de nieuwe frequenties van de komende tijden. Want inderdaad, de uitlijning van de planetaire ascentie beginselen van Zijn hebben de atomaire beginselen binnenin de werkelijke kern van jullie voertuig aangestoken, jullie toestaand jullie bewustzijn wederom uit te breiden, en jullie toestaand om te verbinden met een nieuw rastersysteem waar jullie je allemaal zeer bewust van zijn.
Daarom zullen de veranderingen die verderop liggen jullie een beetje verward gewaarworden, want als jullie opkijken naar de ethers voor antwoorden, zullen jullie binnenin jullie eigen wezen gedirigeerd worden. Want als jullie naar de ethers opkijken, zal aan jullie gevraagd worden om diep binnenin te gaan, want de atomaire beginselen van dat wat jullie zijn, werd inderdaad geactiveerd binnenin de kernstructuur van jullie harten en jullie zonnevlecht. Want door deze twee chakra’s, en door deze twee rastersystemen zullen jullie je IK BEN Aanwezigheid wederom ontdekken.
Want de aard van jullie verbondenheid met de ethers zal veranderen, want door de medewerking van diegenen die jullie dierbaar zijn, zullen jullie in staat zijn om jullie collectief met de ethers te verbinden. Want de individualistische benadering aangaande jullie alledaagse bestaan zal nu snel voor jullie beginnen te veranderen, en jullie zullen allemaal uiteenlopende allianties uitzoeken om door te gaan het bewustzijn van deze planeet uit te breiden. Om met jullie reizen hier op de Aarde door te gaan, om de vooraf geregelde ontmoetingen voort te brengen die bedoeld zijn om met jullie aan uiteenlopende projecten samen te werken waarvoor jullie hier gekomen zijn om te bekrachtigen.
En dus, door de atomaire beginselen van jullie werkelijke eigen zelven, door de verbondenheid met elkaar zullen jullie in staat zijn om te veranderen, jullie zullen in staat zijn om tijd en ruimte te bereizen en met anderen en de groepen te verbinden van diegenen waarmee jullie naar deze planeet gekomen zijn. Jullie zullen in staat zijn om jullie te verbinden met jullie respectievelijke sterren allianties, via de algehele collectieve energieën van diegenen die jullie op het pad zullen ontmoeten.
Want niet langer zal de individuele benadering voor het begrip van het leven op Aarde zegevieren. Want jullie zullen naar groepen aangetrokken worden van diegenen die hier zijn om jullie te helpen, net zoals jullie hier zijn om hen te helpen. En gezamenlijk in harmonie zullen jullie uiteenlopende energieën doorbrengen om collectief in/naar een nieuw bewustzijn voor de gehele mensheid te verschuiven. Want door jullie samenwerkingen en door jullie inspanningen zullen jullie collectief vermengen met de nieuwe energieën die GAIA binnenkomen terwijl wij spreken.
Ben bedachtzaam over de bijeenkomsten die voor jullie allemaal in het verschiet liggen in de komende tijden. Ben bedachtzaam over diegenen die plotseling op jullie pad verschijnen, want door deze allianties zullen jullie in staat zijn om eindelijk dat in actie te zetten wat jullie, jarenlang in jullie verleden, in jullie harten gedragen hebben. Jullie zullen eindelijk in staat zijn om jullie hoogste aspiraties en idealen te realiseren.
Weet dat jullie wederom bezocht zullen worden door jullie behulpzame zelven, door jullie behulpzame faculteiten en jullie behulpzame gidsen en meesters van het etherische. Weet dat jullie golven op golven van verheffende energieën zullen ervaren, maar weet ook dat de energieën waar jullie doorheen zullen varen, zoals de oceaan zullen zijn en in golven zullen komen. Begrijp dat jullie aardse jaar verderop vele kansen op voorraad heeft voor jullie, en veel turbulentie onderweg. Weet dat de turbulentie zal beginnen door de behulpzame creaties van dat wat jullie voort zullen brengen door jullie geestesoog en door jullie wens/verlangen en doorzettingsvermogen. Weet dat jullie uitlijningen en allianties jullie tot in de kern zullen beïnvloeden en jullie werkelijk in/naar de juiste richting voor jullie pad hier op Aarde zullen duwen.
Begrijp dat jullie ondersteund en begeleid worden, weet dat jullie goed voorbereid werden op de komende tijden. En denk eraan dat jullie je moeten verbinden met jullie waarachtige eigen zelven, want binnenin de dieptes van jullie atomaire structuur ligt een atoom dat inderdaad geactiveerd werd voor velen van jullie, een atoom dat jullie zal verbinden met diegenen die jullie uit zullen lijnen met de kansen waar jullie inderdaad naar kijken om te bekrachtigen. Denk eraan dat Jullie allen ÉÉN zijn en dat jullie ÉÉN zullen blijven om te zijn.
Weet dat wij hand in hand en voet naast voet bij jullie lopen. Weet dat jullie een beroep op ons kunnen doen wanneer het ook is dat jullie ons nodig zijn. Weet dat het zo is, want het is zo.
Dat is alles dat wij nu voor jullie hebben. Wij houden van jullie, wij zijn bij jullie. Goedendag voor nu.
Metatron & De Alliantie van het Kosmische Broederschap van Licht (Aartsengelen, Engelen en Geascendeerde Meesters)

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl
~Anna Merkaba – Distant Energy Healer- Channeler – Lightworker. To book a Healing Session with Anna and for more channeled messages to help you on your journey to self discovery visit : Sacred Ascension – Key of Life – DISCOVER YOUR TRUE SELF THROUGH THE VIBRATIONAL MESSAGES FROM BEHIND THE VEIL–http://sacredascensionmerkaba.wordpress.com/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s