Aisha North en de Constant Companions Welkom bij de Januari Bijeenkomst Rondom de Vijver, Zondag 4 Januari

Standard

Geliefde familie van het Licht!

2015 is begonnen, en deze zondag, 4 januari om 21:00 Oslo tijd hebben we een nieuwe Bijeenkomst rondom de Vijver, de eerste kans die we als een collectief hebben om in dit Nieuwe Jaar en deze Nieuwe Energieën te duiken. Dit is wat de CC’s erover te zeggen hebben:
“Wederom staan jullie voor een evenement dat jullie zal helpen om niet slechts jullie verbinding met deze zeer nieuwe energieën te verzekeren, maar die ook zullen helpen om deze energieën op een zodanige manier te verankeren, dat jullie gehele planeet voordeel van hen zal hebben. Want zie, Terwijl jullie door die deuropeningen gingen dat het verleden van de toekomst en weleer scheidde v an het nieuwe, diende het ook om jullie allemaal in/naar dit zeer nieuwe energetische moment van het NU te katapulteren. En daardoor, brachten jullie ook een opeenvolging van afscheiding en heruitlijning op gang die jullie als een collectief in staat zal stellen om jullie zelf volledig te voeden van deze wonderbaarlijke nieuwe bron van voeding dat nu op diens plaats is hier in jullie zeer nieuwe omgevingen. En als zodanig, zullen jullie op jullie beurt dienen als een portaal dat aldus vele van jullie mensen in staat zal stellen om in jullie voetstappen te volgen. Want jullie zijn al begonnen om jullie zelf onder te dompelen in deze waarachtige vruchtbare zee, deze ketel die overstroomt met potentieel, gereed om jullie allemaal te doordrenken. En wanneer jullie wederom opstaan voor de uitdaging om jullie afgescheiden energetische strengen te verweven tijdens dit collectieve evenement welke jullie de naam van de Bijeenkomst gegeven hebben, zullen jullie wederom helpen om een waarachtige ladder van energetische vezels te construeren die zo velen in staat zal stellen om zichzelf zelfs verder te verhogen op dit pad van boventonen.
Wederom spreken wij in parabellen, dus laat ons gewoon zeggen dat jullie wederom in/naar jullie ware rol komen als pioniers, want jullie zullen wederom bewijzen dat 1+1 gelijk staat aan een trillingsquotiënt die ver diens individuele componenten overtreft, en als zodanig, zullen jullie beginnen om deze al woelende energetische pot in beroering te brengen in/naar schuimvorming dat alle energetische ingrediënten naar een nieuwe en altijd indrukwekkende hoogte zal optillen. En daardoor, zullen jullie letterlijk dit Nieuwe Jaar op gang brengen met een knal die ver elk andere soort van vuurwerk zal overtreffen en inderdaad voorbij zal streven, dat op gang gebracht werd om de gelegenheid van het binnengaan van dit nieuwe en tot dusverre maagdelijke terrein van 2015 te markeren.
Want dit jaar komt met een gigantisch potentieel, een potentieel dat ook alles dat jullie als een soort tegengekomen zijn tot dusverre in jullie evolutionaire proces overtreft, en dankzij jullie gelijken, zal dit potentieel ermee beginnen om onmiddellijk geactiveerd te worden. Want denk eraan, een potentieel is inert tot het bewustzijn er een verbintenis mee aangaat om een soort van frictie te veroorzaken hetgeen deze ongebonden deeltjes in staat stelt om samen te komen op een manier dat ermee zal beginnen om een nieuwe levensvorm te vormen. Dus wederom zeggen wij, weet dat jullie allemaal een onschatbaar component zijn in deze hoogst krachtige mix van energetica. Want zonder jullie om deze pot in beroering te brengen, zou er niet veel gebeuren op dit Aardse vlak dat als diens afkomst zou kunnen claimen dit nieuwe en hoogst geavanceerde brouwsel dat deze nieuwe energetische frequenties binnenin zich vasthouden. Want zonder jullie gelijken, zou de mensheid nog steeds de laatste bagger van de benauwde mix van weerzinwekkende dampen, waar zo velen hun volledige bestaan gedurende eeuwen op gebaseerd hebben, overhevelen. Maar nu, werden jullie allemaal voldoende versterkt door jullie voorbereidende wisselwerkingen met de voorlopers van deze nieuwe en hoogst “ontvlambare” mix van krachtig potentieel dat voor jullie beschikbaar gemaakt werd, en dus, zijn jullie meer dan gereed om te beginnen deel te nemen aan de voedzame waarde die zij representeren, niet slechts voor jullie als individuen, maar ook voor jullie als een collectief.

image

Want dit jaar zal een jaar zijn wanneer de focus ten zeerste op het collectief zal zijn, en op de manier dat jullie als groepen van uiteenlopende aard en omvang aangemoedigd zullen worden om jullie hulpmiddelen op vele nieuwe manieren bijeen te brengen. Want nu, zal het proces er niet langer meer eentje zijn van de individuele schoonmaak, opruiming en het algemene onderhoud, nu zal het allemaal gaan over het herstructureren, herijken en het steeds meer beseffen van het diepgewortelde potentieel dat al op diens plaats is. Denk eraan, er is niet langer meer een staat van gebrek op deze planeet, en wij bedoelen dat welzeker in iedere betekenis van het woord, want jullie bezitten al alle hulpbronnen waar jullie om zouden kunnen geven om over na te denken – en dan een hele schare meer. Want jullie hebben het allemaal al tot jullie beschikking staan en terwijl dit jaar voorbij gaat, zal steeds meer van dit voor jullie allemaal duidelijk worden. Want terwijl de weken en maanden beginnen te ontvouwen, zal het zijn alsof deur na deur open zal gaan, en een waarachtige overstroming aan ontdekkingen naar buiten komt, en de meeste van hen zullen gevolgd worden door een uitroep van, “Waarom hebben we hier niet eerder aan gedacht?” En het antwoord daarop is eenvoudig deze: omdat jullie nu gereed zijn te ontdekken wat daar de gehele tijd al geweest is, letterlijk verborgen in het open zicht, maar de oude oogkleppen van ingeteelde beperkingen hebben jullie effectief onder controle gehouden. En dus, tot nu toe, hebben jullie slechts een kleine splinter gezien van de werkelijkheid die jullie jezelf toegestaan hebben om te zien. Maar nu, zijn de oogkleppen afgezet, en zullen jullie beginnen te zien, weten en begrijpen het volledige bereik van het potentieel waar jullie al letterlijk in ondergedompeld zijn, en dus zullen, de één na de ander, de nieuwe ideeën die volmaakt geschikt zijn om de Nieuwe Wereld tot leven te brengen als vanuit het niets arriveren in zoveel vruchtbare geesten over deze gehele planeet heen.
Want denk eraan, jullie zijn het die de grond voorbereid hebben op al deze nieuwe groei door toe te staan dat de oude vergiften verwijderd werden, en niet alleen dat, jullie hebben ook de weg vrij gemaakt van alle oude en dichte groei dat het Licht de gehele weg naar beneden naar het oppervlak tegenhield van het penetreren. En als laatste maar niet het minste, droegen jullie deze vruchtbare zaden die nu geplant werden in deze nieuwe bemeste grond, en nu, als de trotse en bekwame hoveniers die jullie echt zijn, zullen jullie eindelijk in staat zijn om de vruchten van jullie zware arbeid aan alle zijden rondom jullie heen in/naar het leven te komen zien.
Dus wederom bedanken wij jullie allemaal voor het brengen van jullie zelf en de rest van de Schepping naar dit moment in de tijd, want zonder jullie, zou er geen nieuwe groei mogelijk zijn, en zou de mensheid één stap dichterbij die dag zijn wanneer de laatste teug van frisse lucht en de laatste teug van drinkbaar water geconsumeerd zou worden. Maar dankzij jullie, zijn jullie aan een nieuwe cyclus begonnen, eentje waar het nieuwe leven in overvloed voort zal spruiten, en het zal gedijen in het heldere licht van de vrijheid en onder jullie tedere zorg. En dankzij jullie, zal niet alleen deze planeet maar alles eromheen een diepe ademteug van dankbaarheid nemen, want jullie zijn geen geïsoleerde vonk van leven in een anderszins verlaten leegte. Jullie zijn een intrinsiek deel van alles dat bestaat, en dus, zal de wederopstanding van de mensheid en de wonderbaarlijke planeet waarop jullie leven nieuw leven in ons allemaal ademen.
Want deze versnelling die hier plaatsvindt, zal letterlijk dienen om de hartslag van het leven in de Gehele Schepping te verhogen, en als zodanig, zijn jullie acties zelfs meer schitterend dan dat jullie zelfs kunnen beginnen te begrijpen. Maar toch, is het allemaal opgemaakt van schijnbare kleine taken zoals deze eerste collectieve gebeurtenis van dit jaar die deze aankomende Zondag plaats zal vinden, en als zodanig, draagt het veel, veel meer gewicht in de equatie dan wat jullie zouden kunnen denken als jullie dit uitsluitend zien vanuit jullie praktische perspectief.
Dus wederom zeggen wij, weet dat wat jullie naar dit collectieve evenement brengen niet veel mag schijnen te zijn als je alleen in overweging neemt wat jullie herinnering na het feitelijke evenement wel of niet mag zijn, want wat jullie doen, is inderdaad iets dat deze hele en ingewikkelde inspanning letterlijk naar een volgende kwantumsprong voorwaarts zal brengen. Dus wederom hebben wij geen woorden om adequaat de dankbaarheid te omschrijven die jullie dienstverlening letterlijk dicht bij en ver weg zal genereren, dus laat ons eenvoudig zeggen dat zonder jullie, het Licht nooit zo helder zou zijn, en dat zonder jullie de toekomst niet zo veelbelovend zou zijn als dat het nu is, en dat zonder jullie, de dromen nooit meer dan slechts dat zouden zijn, een vleugje hoop in een zee van wanhoop. Maar dankzij jullie, gaat het Licht door te vergroten/uit te breiden, de toekomst is al hier en de dromen zijn al begonnen tot leven te komen, en daarvoor, verdienen jullie alle eerbewijzen die jullie kunnen krijgen. Dus neem enige tijd om jullie eigen grootsheid te erkennen terwijl jullie wederom de intentie instellen om deel uit te maken van deze collectieve inspanning dat deze grootse verzameling van glorieuze zielen uitvoert, degenen die ervoor zorgen dat er geschiedenis geschreven wordt door jullie zelf toe te staan om de toekomst in jullie eigen handen en harten te nemen.”
Ik heb het eerste voorproefje van deze zeer Nieuwe energieën gekregen, en het was geen kleine teug uit een sierlijk glas, het was meer als een krachtige stroom van kristallijne, sprankelende energie, dus deze foto (zie boven) van mijn reis naar de bergen vorig jaar zomer kwam onmiddellijk in mijn gedachten toen ik naar een foto zocht die dit kan evenaren. Deze energie heeft ook een zeer uitgesproken gevoel van focus, van een momentum met een reden, met een doel, een energie die hier voor ons is om te GEBRUIKEN. Dus nodig ik jullie allemaal uit om deel uit te maken van deze allereerste Bijeenkomst in het zeer Nieuwe Jaar waar wij, “deze grootse verzameling van glorieuze zielen” – of misschien zouden we onszelf “De Constructie Bemanning” moeten noemen – samen zal komen om “de toekomst in onze eigen handen en harten te nemen” en doorgaan om deze Nieuwe Wereld te co-creëren. Ik kijk er aldus naar uit om jullie daar allemaal te zien J
Met Liefde, Licht en eeuwige dankbaarheid van mij, Aisha ♥
***
Hier zijn enige voorbeelden van locale tijden die corresponderen met 21:00 Oslo tijd:
Amsterdam, Brussel, Parijs 21:00
London: 20:00
Helsinki: 22:00
Sao Paulo: 04:00 PM
New York: 03:00 PM
El Paso: 01:00 PM
Los Angeles: 12:00 PM
Singapore: 03:00 AM Maandag
Tokyo: 04:00 AM Maandag
Sydney: 05:00 AM Maandag
Je kunt jouw locale tijd hier vinden: http://www.thetimezoneconverter.com/
Zoals altijd, kunnen jullie dit doen wanneer het ook is dat je voelt dat dit het beste voor jou is. Alles dat je hoeft te doen, is te gaan zitten en je te verbinden met deze energie met een intentie van deel uit te maken van deze Bijeenkomst.
Deze Bijeenkomsten vinden plaats op de eerste zondag van iedere maand.

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
https://aishanorth.wordpress.com/2015/01/02/welcome-to-the-january-gathering-around-the-pond-sunday-january-4/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s