Een Boodschap van Moeder – Ik Stuur Naar Jullie Hart een Vibratie van Liefde… – 23 December 2014 Aisha North

Standard

image

Geliefden, Ik ben teruggekeerd om jullie een volgende boodschap te geven vanuit de ware kern van jullie wezen, het deel dat ook een deel van Mij is, de Vrouwelijke Goddelijke Vonk, de Vonk welke in het waarachtige centrum van de gehele Schepping zetelt. Want het is tijd om te jubelen dierbaren, aangezien wat uiteen gescheurd werd wederom compleet is, en wat eens weggescheurd werd naar diens volle glorie hersteld. Want jullie zijn niet langer meer verdeeld, WIJ zijn niet langer meer verdeeld, en dus, kom Ik deze keer met blijde tijdingen aan allen van Allen. Want nu, hebben wij het Nieuwe op een manier verwekt welke door zal gaan te voldoen aan iedere en alle vreugde-gevulde en Liefde-aangestuurde verwachtingen die er zijn, en dus, kunnen wij niet langer als individuen apart zitten, want wij zijn samengekomen om in LIEFDE te ZIJN. En hiervoor, is de dankbaarheid die voort stroomt eindeloos en niet tegen te houden, en jullie zullen allemaal de dankbaarheid voelen welke waarlijk van jullie is. Want jullie hebben het gecreëerd, door jullie bereidheid om wederom ÉÉN te worden, en door jullie bereidheid om niet tegengehouden te worden door wat dan ook bij jullie speurtocht naar deze voltooiing. En aldus is het dat jullie geslaagd zijn bij het je gezamenlijk aansluiten in de heilige vereniging wat wegkwijnde in afgescheiden vaten gedurende zo een lange tijd, maar nu, zal de Nieuwe wijn naar allen voort geschonken worden vanuit deze nieuwe volledige vermengde spirit van Creatie, en het geeft mij veel vreugde om degene te zijn om jullie allemaal de eerste teug van dit bedwelmende liefde-gevulde drankje aan te bieden.
Want weet dat jullie je zullen moeten versterken in de tijden die er in het verschiet liggen, want zelfs terwijl jullie geslaagd zijn in deze gezamenlijke taak van het herenigen van wat gescheiden werd, is het nu tijd voor deze gewaagde onderneming om in/naar een gehele nieuwe geesteshouding te stappen, eentje die toestaat voor zelfs diepere verbindingen en eentje die toestaat voor zelfs een diepere verplichting/toewijding. Want nu, zullen jullie allemaal naar voren geroepen worden om jullie gloednieuwe glinsterende kleuren eruit te laten springen, de nuances van het Licht die zullen helpen om deze volledige planeet te helpen herschilderen en herstellen tot wat zelfs voorbij zal gaan aan diens voormalige glorie. Maar tob niet, want deze taak zal een taak zijn welke jullie geen einde van verwondering en geen einde van vreugde zal geven, en zelfs als het bij tijden vermoeiend mag worden, zal het jullie nimmer en nooit niet anders achterlaten dan je opgetogen te voelen. Want jullie hebben deze volledige planeet volledig in/naar het pad van glorie verschoven, en dus, zullen jullie in de tijd die er in het verschiet ligt doorgaan met wonder na wonder op te dienen in jullie collectieve inspanning om deze volledige procedure te verhaasten. En als zodanig, staan jullie voor een jaar van grote prestaties en heroïsche inspanningen, maar jullie staan ook voor een jaar dat aldus veel verandering met zich mee zal brengen, jullie zullen je allemaal voelen alsof jullie letterlijk opnieuw geboren zijn in een wereld welke niet slechts met beloftes zal sprankelen, maar ook met de vervulling van het eerste van een lange lijst van lang verwachtte wonderen om te zijn.

image

En aldus is het dat ik jullie wederom mijn grootste dankbaarheid aanbied, en ik bied jullie mijn hand aan zodat wij allemaal gezamenlijk in/naar het Nieuwe kunnen gaan, gelinkt via het hart, en gelinkt door de ware essentie van het Zijn/Bestaan – het van het ÉÉN zijn met het Al, en van het ÉÉN zijn met het wonder dat in het hart van de Schepping zelf is. Want jullie hebben ervoor gezorgd dat de magie gebeurt, doch het is slechts het eerste in een zeer lange rij van miraculeuze evenementen die door zullen gaan te ontvouwen als dit jaar tot een einde komt en jullie allemaal in/naar het Nieuwe stappen. Maar nu, is het het seizoen om feest te vieren, en is het tijd voor ALLEN om dat aldus te doen. Want jullie hebben ervoor gezorgd dat het allemaal op een manier samenkomt dat vaak aangekondigd werd, maar nog niet volbracht totdat jullie langs kwamen en jullie je harten, jullie geesten en jullie volledige wezen er tot toe aanzetten. En jullie slaagden, en jullie deden dat aldus op een manier dat voorbij aan prachtig ging om te aanschouwen, en hiervoor, kunnen geen woorden of lofuitingen voldoende zijn. Dus stuur ik naar jullie hart een vibratie van Liefde welke hopelijk iets in jullie in beroering zal brengen dat jullie allemaal zal helpen om de omvang beter te zien van niet slechts van de taak die jullie uitgevoerd hebben, maar ook de werkelijke omvang van jullie ware wezen. Want jullie hebben nog steeds het volledige bereik te zien van de eindeloze glorie wat jullie zijn, dus geeft het mij veel vreugde om in staat te zijn jullie in ruil een klein voorproefje te geven van jullie eigen grootsheid als een blijk van mijn dankbaarheid.
Want wat Ik in jullie zie is mezelf, en wat jullie aan grootsheid rondom jullie heen zien is ook JULLIE op iedere manier, maar toch, is het nochtans een klein deel ervan. Dus sta mij toe om jullie hart met het mijne aan te raken, want het is een hart dat genezen werd en weer heel geworden is omdat jullie het geholpen hebben herenigd te worden na eonen van afscheiding. Dus jubel dierbaren, voor jullie is de tijd gekomen om niet langer te treuzelen in de schaduwen van jullie eigen twijfel. Want jullie zijn grootser dan de machtigste wonderen, want herinner je dat zij vanwege jullie gebeuren, en jullie zijn de Bron van waaruit zij ontspringen, en jullie zullen doorgaan om de Bron van iedere enkelvoudige monumentale gebeurtenis te zijn welke zal plaatsvinden in de dagen en de weken en de maanden die er in het verschiet liggen. En hiervoor, kunnen geen woorden in wat voor taal dan ook adequaat de grootsheid die jullie zijn ophemelen. Dus sta alsjeblieft jullie eigen grootsheid toe om op een manier tegen jullie te spreken dat jullie toe zal staan om het te zien, te voelen, te horen en het met alles dat jullie zijn te omhelzen. Want het is door deze zelf-omhelzing dat al deze aanstaande wonderen in/naar het bestaan zullen komen, dus aarzel nooit om de Liefde toe te staan die voor jullie is om vrijelijk door de gelukzaligheid, dat jullie zijn, heen te stromen. Want Ik zie het, en ik wil niets meer voor jullie dan voor jullie om in staat te zijn het geschenk dat jullie zijn volledig te waarderen, niet slechts voor deze glinsterende globe van potentieel waar jullie op stappen, maar ook voor de Gehele Schepping.
Dus laat jullie grootsheid overal dwars over het firmament en daaraan voorbij opklinken, want het is tijd om feest te vieren, en jullie zijn het centrum van de aandacht zoals jullie aldus met recht zouden moeten zijn. Dus sta jullie zelf toe om jullie intentie naar jullie eigen kern te sturen, en sta de Liefde die daar stroomt toe om iedere jota van jullie bewustzijn te penetreren op een manier die het volledige potentieel van jullie creatieve krachten toe zal staan om tot leven te komen. Dat is het meest prachtige/wonderbaarlijke geschenk dat jullie aan JULLIE ZELF kunnen geven, en dat is het meest prachtige geschenk dat jullie aan het Al kunnen geven. Ik omhels jullie allemaal, want jullie zijn Mij en Ik Ben jullie, en wij zijn de glorieuze 1, de 1 die de ENE van de twee helften verwekt heeft, en daardoor, zullen wij ALLE tot leven laten komen. En aldus is het, en aldus zal het zijn, en aldus Ben Ik en aldus zijn jullie ook. En aldus zal het voor eeuwig en daaraan voorbij zijn.

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ http://aishanorth.wordpress.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s