Aisha North en de Constant Companions Welkom bij de Zonnewende Bijeenkomst Rondom de Vijver, Zondag 21 December

Standard

Lieve familie van het Licht!
We naderen een belangrijk punt van het jaar, en de CC’s hebben ons gevraagd om een speciale Zonnewende Bijeenkomst rondom de Vijver te hebben aanstaande Zondag om 21:00 Oslo tijd. Hier is wat de CC’s hierover wilden meedelen:
“En aldus is het dat wij jullie wederom vragen om samen te komen om jullie vindingrijkheid te verenigen op de manier zoals alleen jullie dat kunnen doen, en deze keer is het inderdaad voor een zeer speciale gelegenheid. Want deze keer, vragen wij aan jullie om samen te komen om het keerpunt te markeren dat naderbij aan het komen is, en nee, wij verwijzen niet eenvoudigweg naar datgene wat jullie planeet diens beweging rondom de Zon betreft, wij verwijzen ook naar iets veel, veel groters dan dit. Want deze keer, zullen jullie allemaal de kans krijgen om deel uit te maken van iets dat niet eenvoudigweg een volgende tweejaarlijkse astronomische gebeurtenis is, want deze keer, gaat het helemaal over het toevoegen van jullie gewicht – of Licht – aan dit al doorslaggevende punt, op een manier dat een volgende versnelling van het proces zal verzekeren.
Laat het ons uitleggen. Wij weten nu dat het aan niemands aandacht ontsnapt is dat deze laatste paar weken meer dan de gewoonlijke energetische aanpassingen gehad heeft, en met recht. Want dit jaar ging helemaal over het verschuiven van niet simpelweg in/naar een nieuw niveau, maar ook over het verzekeren dat jullie allemaal volmaakt gereed raken om letterlijk volledig in het nieuwe te duiken. En wij verwijzen niet slechts naar 01.01.15, want dit is iets dat niet correspondeert met wat voor specifieke datum als zodanig dan ook. Want deze keer, zijn jullie allemaal al volledig ondergedompeld in deze enorme grote ommekeer welke diens climax zal bereiken in de zeer nabije toekomst, en dus, het is niet bij toeval dat wij een beroep op jullie doen om deze extra samenkomst uit te voeren op dit ongebruikelijke tijdstip. Want deze zijn inderdaad ongebruikelijke omstandigheden, en wederom waar jullie op het punt van staan om aan deel te gaan nemen, is iets dat boven en voorbij zal gaan aan waar wie van jullie dan ook eerder aan deelgenomen heeft.
Ja, wij spreken in vertrouwde woorden en zinsneden, maar wederom, zijn jullie waarachtige pioniers in iedere betekenis van het woord. Dus terwijl jullie doorgaan met de voorbereidingen welke deze extra speciale samenkomst met zich meebrengt, weet dat jullie allemaal letterlijk helemaal tot aan de deur toe vergezeld zullen zijn, of eerder, drempel. Want iedere stap die jullie nu nemen, is er één die heel veel extra gewicht draagt, en zelfs als jullie dagen gevuld mogen schijnen te zijn met slechts onbelangrijke zaken, of dat jullie je zelfs ontkoppeld zouden kunnen voelen van alles dat het label van energetische activiteit zou kunnen dragen, weet dat dit niet het geval is. Want deze keer, begonnen de voorbereidingen vroeg, en dus, zijn jullie allemaal al ten zeerste een actieve deelnemer aan deze aankomende Bijeenkomst, of je nu beslist om de tijd te nemen om te gaan zitten en je te verbinden op het bedongen tijdstip of niet. Want denk eraan, dit is op iedere manier een veelzijdig evenement dat een veelvoud aan tijdlijnen erdoorheen draagt, en als zodanig, is het al gebeurd, en dus, wat jullie nu zullen doen, zal op vele manieren zijn zoals het toevoegen van de laatste stempel van de goedkeuring ervoor. Met andere woorden, vrees niet dat wie van jullie dan ook aangaande ook maar iets mis zal lopen of je nu kiest om een “actieve rol” te nemen hierin of niet, want jouw hogere zelf heeft de rol al gekozen die je zult belichamen. En weet ook dat wat het ook is, het wederom een rol zal zijn welke veel belangrijkheid draagt, ongeacht hoe klein of hoe immens de inprentingen van deze gebeurtenissen zullen registreren als zij ontvouwen. Want jullie zijn allemaal onmisbare kettingwielen in deze enorme grote en ingewikkelde constructie dat al gediend heeft om deze volledige planeet te scheiden van de oude ankers van angst en wanhoop, en het voorwaarts gaande momentum welke jullie het collectief toegestaan hebben om zich eigen te maken door jullie voormalige acties zullen nu wederom exponentieel versnellen.

image

Want dit gaat allemaal over de energetica natuurlijk, en net zoals wanneer de Zon door een lens heen schijnt, zal het centrale punt de potentie van het Licht immens verhogen, en wederom, zal dit jullie rol zijn. Want jullie zullen handelen als een steunpunt, eentje die zal dienen om de impact van het binnenkomende Licht tot zo een graad te intensiveren, dat het bijna verblindend in diens intensiteit wordt. Dit mag als een negatieve eigenschap klinken, maar dat is het niet, het is meer verwant aan een opklimmende pilaar van Licht dat zal dienen om wat voor treuzelende sporen dan ook van de “oude dichtheid infecties”, als wij dergelijke woorden mogen gebruiken, dicht te schroeien. Niet slechts in jullie, maar ook in een bevredigend aantal van gevestigde zielen zodat jullie wederom verzekeren dat de kritieke massa verzekerd zal zijn.
En dus, vragen wij aan jullie allemaal om enige tijd te nemen voorafgaand aan dit aankomende evenement om voor een poosje met jullie zelf te gaan zitten, aldus jullie een kans kunnen hebben te luisteren in die innerlijke conversatie die al aan het plaatsvinden is. Want jullie allemaal zijn al druk de voorlopers aan te nemen van deze energetische massale beweging, en als zodanig, zullen de externe afleidingen zoals gewoonlijk ook dienovereenkomstig omhoogklimmen. Zoals zij zeggen, voor iedere actie is er een reactie, aldus ook deze keer, zoals rijkelijk gedemonstreerd zal worden door diegenen die de drang hebben om een blik op de buitenwereld te werpen. Met andere woorden, het binnenkomend Licht is al druk aan het werk en knoppen worden links en rechts en in het midden ingedrukt in al diegenen die nog steeds de kans weerstaan om volledig in/naar het Licht te stappen. Herinner je slechts dat ieder rumoer van buitenaf wederom een testament is voor de activering die al plaats aan het vinden is, dus verzeker je ervan dat je door geen enkele van deze pogingen aangaande de tussenkomst van de buitenzijde belaagd wordt. Eerder, zorg er extra voor dat je weg treedt van de opschudding, want in deze tijd van het jaar, is het geschikt om sowieso extreme opwinding te bereiken vanwege het naderende vakantieseizoen.
Want nu, zal jullie rol als een verlicht wezen wederom naar een niveau gebracht worden dat jullie allemaal op de één of andere manier opmerkzaam zal maken voor de verhoogde intensiteit, maar tezelfdertijd, zal het ook een niveau van vreugde met zich meebrengen dat ver voorbijgaat aan alles waar jullie je mee mogen associëren in deze tijd van het jaar. Want dit jaar, zal Kerstmis vroeg komen, maar het zal dat aldus op een manier doen die meer gelinkt is aan de esoterische impact ervan, en niet de commerciële aanduiding welke het gedurende de jaren verkregen heeft. Met andere woorden, deze aankomende periode zal bestemd zijn als een periode van verlichting op een manier die nog niet eerder waargenomen werd, ten minste, niet op een massale schaal. Want nu, zullen jullie allemaal jullie deel hebben van de meer dan genereuze geschenken van het Licht dat aan jullie Allemaal geschonken zal worden, en dankzij jullie, zullen deze geschenken ook op een dusdanige manier gedistribueerd worden, dat de effecten van hen door zullen gaan te vermenigvuldigen in een rimpelend effect dat alleen maar vergeleken kan worden aan een Tsunami van Liefde van de meest wonderbaarlijke soort. Dus wederom zeggen wij een welgemeend dank je wel tegen een ieder van jullie. Want jullie zijn meer dan magnifiek, en het werk dat jullie doen is iets dat werkelijk van onschatbare waarde is, niet slechts voor de bewoners van deze planeet, maar voor de Gehele Schepping. Dus weet dat de tijd voor feestviering dichterbij aan het komen is, en het doet dat aldus op topsnelheid, dus zullen er vele koren in jubelende vreugde gevuld met het geven van dank uitbarsten in de zeer nabije toekomst, en jullie bijdrage aan dit alles zal letterlijk duizenden spirits zelfs hoger laten vliegen.”
Ik dank jullie allemaal voor het “toevoegen van jullie gewicht” aan dit speciale evenement. Gezamenlijk hebben wij al zoveel veranderingen laten gebeuren, maar nu, zullen wij helpen om die veranderingen zelfs dieper en zelfs sneller te maken. Ik kijk ernaar uit om jullie daar allemaal te zien!
Met Liefde, Licht en dankbaarheid van mij, Aisha ♥♥

image

***
Hier zijn enige voorbeelden van locale tijden die corresponderen met 21:00 Oslo tijd:
Amsterdam, Brussel, Parijs 21:00
London: 20:00
Helsinki: 22:00
Sao Paulo: 04:00 PM
New York: 03:00 PM
El Paso: 01:00 PM
Los Angeles: 12:00 PM
Singapore: 03:00 AM Maandag
Tokyo: 04:00 AM Maandag
Sydney: 05:00 AM Maandag
Je kunt jouw locale tijd hier vinden: http://www.thetimezoneconverter.com/
Zoals altijd, kunnen jullie dit doen wanneer het ook is dat je voelt dat dit het beste voor jou is. Alles dat je hoeft te doen, is te gaan zitten en je te verbinden met deze energie met een intentie van deel uit te maken van deze Bijeenkomst.
Deze Bijeenkomsten vinden plaats op de eerste zondag van iedere maand.

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
https://aishanorth.wordpress.com/2014/12/19/welcome-to-the-solstice-gathering-around-the-pond-sunday-december-21/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s