Lady Nada – Altijd Veranderende Zienswijzen en Gewaarwordingen – 29 November 2014 / Fran Zepeda

Standard

Dierbaren, terwijl Liefde doorgaat om jullie Ziel Essentie te doordringen en uit te breiden, merken jullie veranderingen in jullie gewaarwording van jullie zelf op. Er is niet langer, of tenminste minder van, de noodzaak om jullie zelf te rechtvaardigen en te compenseren voor wat “zou moeten zij” of “zou zijn”.
Jullie drijven in het Nu ervan. Liefde is veel meer beschikbaar om te kalmeren en als balsem te dienen voor jullie Ziel, en alles, ‘ goed’ of ‘slecht’, wordt in plaats daarvan een continuüm dat gewoon Liefde en doorzettingsvermogen nodig heeft richting een meer neutrale, vreedzame staat van Zijn.
De randen zijn zachter, en de zienswijzen zijn duidelijker, en wat eens aanvoelde van groot belang en dringende behoefte te zijn is dat niet langer meer, vertrekkend zoals een veer of een blad dat in de bries weg dwarrelt.
De behoefte om uitkomsten te controleren of een urgentheid om te handelen om iets te ‘fiksen’ begint te vervagen. Jullie ervaren het hogere bewustzijn waar de concepten van ‘zwart en wit’ en ‘goed en slecht’ vervagen, en in hun plaats komt een bredere zienswijze of rustige observatie en acceptatie.
Dusdanig is jullie voortgang, dierbaren. Dusdanig is jullie verheffing in/naar het hogere bewustzijn waar ‘blauwe luchten’ aan het worden zijn in plaats van vele nuances van vele soorten van blauw, want zelfs dat verlangen om “betere tijden” te bereiken wordt vervangen met acceptatie en liefde van wie jullie zijn en waar jullie zijn. En dit tilt jullie automatisch op naar een sowieso duidelijkere, vreedzamere en vreugdevollere plaats op zichzelf.

image

Jullie kijk op de wereld is anders omdat jullie kijk op jullie zelf anders is. En het is zoals het zou moeten zijn. Neem dat als een teken van jullie groei. Concentreer je en focus je steeds meer op ‘jouw kijk’ en niet op die van anderen, want zij beheren het volledige spectrum en zullen slechts dienen om jou te verwarren en je af te houden van je eigen groei.
En jullie zijn gigantisch en glorieus aan het groeien terwijl jullie intappen op de krachtige Liefde welke jullie je steeds meer eigen maken als jullie Ware Essentie.
Laat je nu in de watten leggen door mij en voel de warmte van Liefde in je hart terwijl ik het uitbreidt en toe laat nemen en vergroot. Voel het in/naar groot mededogen voor jezelf versmelten, grote acceptatie van jezelf, en de toestemming van jouw behoefte om deze Liefde naar buiten naar anderen toe uit te breiden, gewoon omdat je er zoveel van binnenin je hebt.
Deze Liefde die je voelt is zo allesomvattend nu dat het alles en iedereen op jouw pad kleurt, en een rimpeling ervan overal waar je gaat achterlaat. Je drijft erin en ertussenin, en zo weinig heeft nu de kracht om jou eruit vandaan te trekken, ondanks jouw omstandigheden. En deze (jouw omstandigheden) nemen bovendien zelfs een andere nuance en betekenis aan, en je begint jouw kracht te ontdekken om alles te transformeren met een wijziging van jouw zienswijze gebaseerd op Liefde en Zelfacceptatie en tolerantie.
En voel daarvoor Dankbaarheid, en daarin worden Liefde en Overvloed alles-doordringend en in diens kielzog vergroot.
“In Liefde leven” is nu een manier van leven voor jou. Sta niets toe om jou daaruit vandaan te schudden. Het is de prioriteit. Al het andere is slechts een verlenging van wat er nog steeds getransformeerd moet worden, wat natuurlijk gebeurt met het toestaan van meer Liefde en Zelfacceptatie.
Weersta en negeer de drang om te voelen dat de dingen aan het “uiteen vallen” zijn. Zie hen in plaats daarvan als een herstructurering en een barmhartigheid om jouw leven en die van anderen te transformeren naar de ware roeping van jullie Zielen.
Denk hierover na, dierbaren. En ik verlaat jullie met een volgende dosis van altijddurende Liefde. En ik eer jullie voor jullie dappere doorzettingsvermogen om verder te gaan op het pad van Ascentie. Jullie gaan verder in/naar vele Lichtgevulde en Vreugdevolle dagen.
Al mijn Liefde,
Namaste,
Lady Nada

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2011-2014 Fran Zepeda. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is posted in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this notice and links are included.www.franhealing.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s