Aisha en de CC’s – Korte Energie Update – 27 November 2014

Standard

En aldus is het gebeurd dat jullie wederom een nieuw stadium zijn binnengegaan van dit altijd ontvouwende proces van het jullie zelf en deze planeet opnieuw geboren te laten worden, en als zodanig zouden wij jullie graag wederom willen feliciteren voor de inspanningen welke jullie klaargespeeld hebben om hier in te zetten gedurende de laatste paar dagen. Want zij waren niets anders dan formidabel, en dus, zijn jullie wederom omhoog geschoven in/naar de volgende bocht van de spiraal zo je wilt. Want wederom heeft de horizon zich uitgebreid en hebben jullie het klaargespeeld om door één van deze corridors heen te drukken die op zoveel manieren vergeleken kunnen worden met het geboortekanaal, en dus, wagen wij het te veronderstellen dat jullie allemaal op de één of andere manier voelen hoe de beperkingen ietwat verminderd lijken te zijn. Want zie, deze “beperkingen” zijn louter het equivalent van persweeën, en dat is er een energetische vergelijking van, eentje die helpt om jullie allemaal voorwaarts te duwen. En dus, zal het licht wederom toenemen en aldus ook jullie bekwaamheden om meer vrijelijk adem te halen. Wij hopen dat dit gedurende de volgende paar dagen voor jullie allemaal waarneembaar zal worden, en zelfs als het gevoel van gevoeligheid binnenin jullie fysieke lichaam nog ten zeerste aanwezig mag zijn voor sommigen van jullie, zal het ook weldra beginnen te vervagen als de energetische lagen rondom jullie heen ietwat beginnen te kalmeren. Zoals altijd, zal ook dit tijdelijk zijn, want ook dit is ten zeerste een doorgaand proces, maar voor nu, denken wij dat jullie je allemaal zullen voelen alsof jullie de kans hebben om een klein beetje achteruit te stappen van alles en te genieten van het kleine respijt dat aan jullie gegeven zal zijn.

image
Wij weten dat dit zal dienen om meer dan een paar kreunen van wanhoop teweeg te brengen van diegenen van jullie die zich nog steeds niet lekker voelen van deze laatste gigantische duw voorwaarts, maar wederom, zullen jullie allemaal meer dan gereed zijn om die volgende beslissende stap te zetten wanneer het eenmaal aan jullie gepresenteerd wordt. En ja, deze woorden zullen weinig comfort bieden aan diegenen die al naar hun ware limieten geduwd zijn door deze laatste ronde van toegevoegde spanning, maar wederom, weet dat jullie allemaal voortdurend in de gaten gehouden worden, en dus, kunnen wij zeggen dat jullie goed uit de beurt gehouden worden van het oversteken van die limiet op wat voor manier dan ook. Want zelfs als het aan mag voelen alsof jullie fysieke lichaam gereed is de handdoek in de ring te gooien in het één of andere stadium tijdens dit alles, weet dat het inderdaad veel, veel geavanceerder en inderdaad veerkrachtiger is dan dat jullie je misschien voor kunnen stellen. En dus, zal het fysieke lichaam kreunen en steunen en een heleboel herrie maken de gehele weg door dit alles heen, maar het zal niet uiteen vallen. Want het werd hier goed op voorbereid, en aldus werden jullie dat ook, en zelfs als je er geen herinnering van hebt, werden jullie beide goed getraind om de energetische voortstuwingen op jullie te nemen die ver voorbijgaan aan degenen die jullie recentelijk op jullie genomen hebben. En dus zeggen wij, weet dat alles goed is, en jullie zijn goed onderweg om deze volledige procedure af te ronden. En wat jullie nu klaargespeeld hebben te voltooien, is één van deze gigantische sprongen die omhoog gehouden zullen worden als onder de meer grotere bravourestukken die ooit ondernomen werden.

Wederom zal het bijna onmogelijk zijn voor wie van jullie dan ook om nu al het volledige bereik in te nemen van deze laatste en wonderbaarlijke prestatie, en zelfs als wij wederom behoorlijk terechtgewezen worden voor onszelf wederom te herhalen, zouden wij ook graag willen zeggen dat dat inderdaad onze taak is. Denk eraan, jullie zijn degenen die ervoor zorgen dat dit alles feitelijk gebeurt door de wisselwerking toe te staan tussen deze binnenkomende energieën en het wonder van jullie fysieke lichaam om plaats te vinden, terwijl het onze taak ik om voor handen te zijn en jullie te helpen om het gehele proces beter te zien vanaf de buitenzijde. Met andere woorden, jullie kunnen iedere seconde van dit magische proces in jullie waarachtige eigen fysieke voertuig voelen, “En…”, horen wij jullie zeggen, “…aldus overdreven”, maar voor ons, wij kunnen alleen waarnemen en commentaar leveren en enige van de omringende details invullen die jullie kunnen helpen om verder te zien dan de bij tijden ietwat overweldigende fysieke reacties dat dit alles mag veroorzaken.
En dus, zouden wij graag wederom onze diepste dankbaarheid uit willen strekken uit naam van de Gehele Schepping voor de manier waarop jullie doorgaan voorwaarts te stromen, en zelfs als deze voorwaarts gaande beweging soms komt vanuit nogal krachtige persweeën, zouden zij totaal geen effect hebben tenzij jullie jezelf toe zouden staan om verder gedragen te worden op deze schijnbare eindeloze stroom van verlichte energie. Want jullie zijn het die de snelheid hiervan bepalen, want het is jullie ‘JA’ dat het tempo bepaalt, en zelfs als jullie de kracht van het licht niet kunnen stoppen, kunnen jullie tot een bepaalde omvang het allemaal vertragen door jullie hakken in te graven en te weigeren voorwaarts te stappen. Maar wederom besloot een voldoende aantal van jullie om uit te zeilen en los te laten, en als zodanig werd het voorwaarts gaande momentum aanzienlijk verhoogd, en daarvoor kunnen wij jullie niet genoeg bedanken.
Dus wij zeggen weer, goed gedaan en goed uitgevoerd, want jullie voorwaarts gaande stroming hielp ook om enige zeer fundamentele stukjes te verschuiven in/naar enige nieuwe openingen in deze hoogst ingewikkelde energetische structuur, zeer gelijk aan de manier van dat mysterie dat jullie noemen Rubiks kubus dat voortgaat naar een voltooiing. Want nu, zal de snelheid wederom aanzienlijk op gaan pikken, maar voor nu, wagen wij het te veronderstellen dat jullie allemaal de verbreding van jullie gebied op zo een manier zullen voelen, dat jullie je fysiek minder beperkt voelen en meer in staat om een volle ademteug aan frisse lucht te nemen. En dus, zullen wij jullie allemaal wederom adviseren om enige tijd te nemen om je op jezelf af te stemmen om de nieuwheid binnenin te voelen op iedere manier dat je kunt. Het mag eerst niet als veel aanvoelen, maar als je er voor een poosje bij blijft, denken wij dat jullie allemaal het geluid van een zeer nieuwe trilling binnenin jullie zullen horen, en het is er één die wederom de Nieuwe Wereld op een zeer nieuwe manier aankondigt.
De Constant Companions

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
http://aishanorth.wordpress.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s