Aluna Joy Yaxkin – Een Volgende Opleving in de Ascentie Bandbreedte! – 24 November 2014

Standard
Er is een keerpunt waar de overgangsdruk zo sterk wordt -en wij hebben iedere hoop verloren om er ook maar enige controle over te hebben- dat wij in en zonder controle uitbarsten in onbezonnen gelach over alle dingen die ons zoveel pijn hebben veroorzaakt. Het kosmische ontluchtingsventiel komt eraan! En wanneer het dat doet, kunnen wij alle uitdagingen omhelzen en alle overwinningen vieren die wij bereikt hebben terwijl wij door dit moeras van transformatie heen reisden.
De energie in de afgelopen weken heeft zeer verwarrend, gefragmenteerd, onsamenhangend en doezelig aangevoeld. Comfortzones zijn alles behalve verdwenen terwijl wij achteraf bijna alles wel weten, omdat wij nog steeds niet onze handleiding hebben. Niets voelt vertrouwd terwijl de oude referentiepunten aan het vervagen zijn. We kunnen emotioneel en fysiek ongemak voelen. We zullen ofwel zinken of zwemmen. Angst zal ervoor zorgen dat je zinkt. Liefde zal je drijvende houden. Het is vrij eenvoudig als je die focus vast kunt houden en jezelf niet be/veroordeelt als je dat niet kunt.
Onze manifestatie uitrustingen synchroniseren nog niet helemaal naar behoren. We voelen ons alsof we zonder controle rondtollen en verpulveren, terwijl onze pas gedownloade jetmotor programma’s op een nieuwe frequentie en op warpsnelheid actief en werkend zijn. Terwijl het stuurloze gevoel onze levens doordringt, voelen wij ook een enorme grote innerlijke push om de dingen gedaan te krijgen. Maar terwijl we werken, worden we gewaar dat deuren dichtslaan, of dat we enorme koerscorrecties moeten maken. We zouden over een paar dingen na kunnen denken en aan een paar kunnen werken, en zijn dan stomverbaasd wanneer het allemaal in diens sporen stopt. Nochtans worden ongewone dingen voltooid … gewoonweg niet op de manier waarom wij het ons voorgesteld hadden. Welkom naar de Nieuwe Wereld Programmering 101! We hebben een volgende enorme grote opleving in onze bandbreedte.
Stap na stap verhuizen we in/naar een nieuwe werkelijkheid, terwijl we ook de oude loslaten. Yep … allemaal tegelijkertijd. Verwarrend huh? Stel je onze wereld als een reusachtig zenuwstelsel voor met een ontelbare matrix van zenuwen. De hoofdzenuwen zijn zeer groot en zijn verbonden met ontelbare, middelmatige en haarachtige zenuwen. Net zoals een kolossale boom. Elke van deze haarachtige zenuwen zijn verbonden met elke en iedere gedachte die we hebben, en met ieder gemanifesteerd ding, idee, programma en geloofsysteem op Aarde.
roze bomen
Wij ervaren nu de overgang van het ene (oude paradigma) zenuwstelsel naar het andere. Wij zijn aan het aarzelen tussen de twee. We zullen meervoudige openingen ervaren als we inpluggen op ons nieuwe, hogere bandbreedte zenuwstelsel, en, tezelfdertijd, zullen wij meervoudige afsluitingen met betrekking tot het oude systeem ervaren. Wanneer dit gebeurt, worden we gewaar dat wij in een tijdelijke leegte ondergedompeld kunnen worden, en het leven in dat moment kan een plotselinge en zeer verwarrende pauze nemen. Wat was je net aan het doen? Deze gebeurtenissen zullen alledaags worden en frequenter gebeuren. Deuren naar onze oude matrix zullen plotseling sluiten. Het verstand kan in/naar overweldiging gaan zonder een werkelijkheidscontrole van een “bekende” wereld. Maar deze tijdelijke leegtes zijn bedoeld om de oude lagere paradigma’s binnenin ons te pauzeren en af te sluiten, één programma per keer. Dit kan ons met een gevoel achterlaten van klem te zitten en panisch te zijn allemaal tegelijkertijd; de gehele tijd een moeilijke tijd hebbend te communiceren en zelfs ronduit te denken. Focus! Wat is dat? Heb je moeilijkheden met zelfstandige naamwoorden? Het probleem is dat we nog steeds niet de handleiding hebben aangaande waar we naartoe gaan. We weten niet of de deur aan het dichtgaan is, omdat wij de bal lieten vallen en onze focus verloren, of omdat we los moeten laten en onze ogen voor alle goede dingen die eraan komen open moeten houden. We weten niet dat wat we aan het doen zijn in de juiste richting gaat. Maar de push om te creëren is onmiskenbaar.
We raken geobsedeerd over het opschudden van de dingen, of dat de dingen de dingen sowieso opschudden. We zouden kunnen reorganiseren en reduceren, dingen rond bewegen, opnieuw inrichten, kleding weggooien, boeken en CD’s dumpen. We zouden onze lichamen willen veranderen, aldus werden we opgeroepen om ons dieet te veranderen en een reiniging te doen, en dan door een kolossale misleidende cyclus heengaan … en toch voelt het allemaal oké aan! We voelen geen schuld voor die beker met ijs die we net opaten. Niets voelt meer aan als ONS omdat het dat niet doet. Het is alsof we naar onze nieuwe zelf aan het zoeken zijn. En dat doen we! Ik ben er zeker van dat deze nieuwe zelven onderweg zijn, waarom zouden we anders deze diepe innerlijke en uitermate onpraktische push voelen om te zoeken en te veranderen naar iets dat we nog net niet gewaar kunnen worden. Yeah … als je dacht voorheen je verstand te verliezen, dan heeft het deze keer alle twijfel uitgeschakeld. Maar we verliezen ons verstand niet. We ontwaken in een nieuwe bandbreedte.
Om aan de verwarring toe te voegen, als je er aandacht aan schenkt, worden de dingen in onze levens gedaan; alleen niet zoals wij hen verwachten te zijn. In feite heel veel van wat wij dachten dat zich zou manifesteren komt ietwat anders naar buiten … en andere keren, het polaire tegenovergestelde. De materiële wereld wordt nu opnieuw opgestart, en wij zijn de zorgdragers van deze herstart. Het is tijd om fysiek onze levens opnieuw op te starten, en wat wij voor onszelf doen, doen wij voor de wereld.
Wat betekend dit?
In de nabije toekomst, zullen wij ertoe komen om de nieuwe frequenties en een nieuw wereldzenuwstelsel te begrijpen en ermee te werken. Maar op dit moment, voelen wij ons hard gepusht om onze wereld en bijna alles erin te hercreëren. Mijn innerlijke stem zegt, “Je bent tot aan hier gekomen; geef het nu niet op.” Maar hier in deze idiote ruimte, is creativiteit eindeloos, en het zal veel gemakkelijker zijn om buiten het kader te creëren en ondertussen beperkende gedachten, overtuigingen en patronen te elimineren. Gebruik de nieuwe en hogere creativiteit om de dingen anders te verbeelden en binnenin een nieuwe gevormde uitgebreidheid.
Veel van deze idiotigheid begon allemaal in Oktober met veelvoudige rug aan rug grote zonnevlammen … Kosmische Super Ascentie Golven die aanzienlijk veel bagage eruit brandde dat ons scheidde van de Bron (Bedank de Grote Schepper voor de integratiepauze die we momenteel krijgen). Wij worden overgoten met het Nieuwe Licht dat het stof uit iedere hoek van ons wezen losgeschud heeft. We hebben de antipathie, de extreme nervositeit, angst, ongerustheid, kwaadheid, depressie enzovoorts gevoeld.
Toen klapten we November binnen, welke erop staat dat we ons overgeven aan ons hogere doel en dit brengt enige zeer diepe, oude angsten naar boven wat betreft de overleving. De wortel van alle angst komt vanuit een illusionaire afscheiding van de Bron. P.S. We besloten allemaal een LANGE tijd geleden om welzeker uit de eenheid vandaan te vallen, omdat, hoe vreemd het ook mag klinken, we verveeld raakten met de eenheid. We verhuisden in/naar steeds meer ranken van meervoudige perspectieven of omni-perspectieven. Dit verwijst naar het zenuwstelsel (kolossale boom) waar ik eerder over sprak. Sommigen van ons herinneren zich deze “val”, schoppend en schreeuwend helemaal in/naar je lichaam … en dezen zijn degenen die dit zeer waarschijnlijk vandaag lezen. We hebben alles dat we moesten leren betreffende de afscheiding geleerd. Het is tijd om nu thuis te komen!
Er is geen teruggaan. De enige manier eruit is erdoorheen. Om deze terugkeer naar eenheid te overleven (het klinkt zo vreemd om dit te zeggen) is om te ademen, toe te staan en te vertrouwen. Als je niet in de juiste situatie bent, zal het pijnlijk duidelijk worden, en als je niet verschuift, verwacht dat Spirit het voor jou opnieuw regelt. Vind jouw stam! Handhaaf je dagelijkse spirituele uitoefeningen wat het ook is dat zij mogen zijn, maar veroordeel jezelf niet als zij niet meer voor jou werken. Zij doen dat mogelijk niet meer. Ben voorkomend voor diegenen rondom jou heen die een moeilijke tijd hebben, maar herinner je ook jouw PERSOONLIJKE GRENZEN! Sta iedere angst toe door jou heen te gaan en weet dat het jou geen schade kan berokkenen, noch dat het wat voor macht dan ook over jou kan hebben. Het is eenvoudig voorbij de eerste, maar beangstigende, beetjes aan herinneringen. Blijf in je hart. Je hart is je beste kompas.Vertrouw op Spirit en het grotere plaatje dat tevoorschijn komt. Het zal OK zijn. Blijf in de liefdevolle trilling, en berijd deze vreemde golf. Het geheugen van onze lichamen zou deze overgang tegen kunnen werken, maar je ziel heeft een zeer lange tijd hierop gewacht. De “Gelukzaligen” (diegenen die gelukkig genoeg zijn om niet officieel te hoeven werken, en het meeste van de tijd buiten in de natuur kunnen zijn) zullen een veel gemakkelijkere tijd hebben als zij voor het overgrote deel uit de valse tijd vandaan gestapt zijn. De “Werkers” (diegenen die nog steeds op ieder niveau in het arbeidspotentieel zitten), zullen deze tijd een beetje meer uitdagend vinden aangezien zij nog steeds geregeerd worden door dienstregelingen en klokken. Zowel de Gelukzaligen als de Werkers zijn nodig om deze overgang te maken.
Deze overgang creëert een tijdelijk conflict binnenin jouw nieuwe en overgaande zelf. Je fysieke menselijke ruimtepak houdt niet van verandering en komt vanuit een sterven en hergeboorte mentaliteit. Jouw ziel houdt van verandering, omdat het komt vanuit onsterfelijkheid, en er is geen dood! Dus ben geduldig. Sta het stof toe om zich te settelen voordat je impulsief op wat dan ook handelt. Ons lichaam is aan het leren om te harmoniseren met onze ziel en het nieuwe zenuwstelsel! Onze ziel is aan het leren hoe te harmoniseren met ons menselijke lichaam. Er zal een grote vermenging zijn als deze twee in/naar vereniging teruggebracht worden. We zullen succesvol zijn.
In de volgende hogere bandbreedte, zal er geen afscheiding zijn tussen onze menselijke ruimtepak en onze hogere zelven. We zullen beginnen om een goddelijke nieuwe energie/frequentie uit te stralen dat van het manifesteren iets maakt dat eenvoudig naar boven zal komen en niet geforceerd wordt. Er zal op dit niveau geen angst meer zijn. Het kan hier niet overleven. Dit is waar de nieuwe ascentie over gaat. We zijn bedoeld om levende, geascendeerde wezens in een fysieke gestalte te worden. Dit proces is ongeveer halverwege door de overgang, en met 2014, zal het compleet zijn. En jullie kunnen zien dat het een veeleisende en overweldigende tijd geweest is. Dit jaar is een enorm groot overhellend punt voor de mensheid geweest.
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright Guidelines: Aluna Joy Yaxkin © http://www.AlunaJoy.com 1995-2014 – Unauthorized use and/or duplication of any material on our web site without express and written permission from its author and/or owner is strictly prohibited. Violators will be reported to the DMCA. Please respect our work, that we intend to continue to offer to you freely. http://www.alunajoy.com/
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s