De Heilige Roos – Een essentieel gereedschap voor je liefdevol zijn

Standard

sacred rose

De Heilige Roos is een zachte maar doch sterk gereedschap, dat gebruikt wordt om oude beperkende energieën lost te laten, en dat op eender welk tijdstip of plaats kan gebruikt worden. Het kan gebruikt worden om oude emoties zoals angst, zorg, boosheid, jaloezie, verbittering… alles wat niet in Liefde is, los te laten en te transmuteren.

Dit gereedschap kan op alle mogelijke wijze gebruikt worden. Wanneer je aan de telefoon met iemand bent en het gesprek is beladen door negatieve emoties van welke aard dan ook, dan kan je tussen jou en de beller de Heilige Roos plaatsen op dat ze alle negativiteit voor jou kan absorberen. Wanneer je in gezelschap bent van één of meerdere mensen en je verwacht of merkt op dat er negativiteit is, kan je je deze Roos voostellen als een gigantische Heilige Roos dat boven jullie hangt die alle negativiteit absorbeert. Wanneer je bij jezelf opmerkt dat je gedachten of emoties negatief beladen zijn, dan visualiseer je de Heilige Roos boven je kruin Chakra en dan zal deze alle negatieve energie van je gedachten en emoties absorberen.

Laat de bloem daar zolang dit nodig is om al het negatieve te absorberen. Van zodra dat je opmerkt dat de negativiteit is opgelost, bedank je de bloem en bedank je Aartsengel Michael die je bij deze oproept om de bloem in het Al op te lossen opdat het getransmuteerd wordt in Universele Liefde, dat voor iedereen weer ter beschikking kan gesteld worden.

Wanneer je de Heilige Roos bij jezelf het gebruikt en overgegeven hebt aan Aartsengel Michael, vraag dan om vervuld te worden met de Gouden helende Chi Stroom dat komt va de bron waar alles zich bevindt wat goed voor je is en waar alles zich bevind wat jij nodig hebt. Laat deze energie dan door je kruin Chakra stromen tot in elke cel van je zijn. Dit proces is van essentieel belang want het oude moet steeds varvangen worden door het nieuwe! Wat leeg is moet gevuld worden door Goddelijke liefde want dat is waarvoor deze stroom staat, doe dit niet zullen de oude negatieve energieën weer hun plaats innemen.

Dit proces van zuivering met de Heilige Roos en het opladen met de Gouden Stroom, gaat steeds beter en gemakkelijker en is overal en op alles toepasbaar!

Advertisements

One response »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s