Aisha en de CC’s – Korte Energie Update van 13 Oktober 2014

Standard

De aanpassingen die onlangs ondernomen werden zullen helpen om jullie allemaal als het ware op één lijn te brengen met de voortzetting van de binnenkomende energetische fluctuaties, en dus, zelfs als sommigen van jullie nog steeds enige tijdelijke fysieke terugvallen zullen voelen terwijl het volle scala van deze energetische coderingen jullie wezen binnenkomen, zullen jullie weldra bij jezelf gewaarworden als het ware tevoorschijn te komen uit de mist in iedere betekenis van het woord. Want zie, terwijl de doorgaande inenting, zo jullie willen, door zal gaan niet alleen in omvang toe te nemen maar ook in snelheid, zullen jullie ook doorgaan om jullie bekwaamheden toe te laten nemen om hen op een immer verhogende snelheid te incorporeren. Want nu kan deze stroom van eindeloze verlichting niet teruggehouden worden, en dus, terwijl jullie doorgaan om meer van deze bekrachtigde deeltjes in te nemen met letterlijk iedere ademhaling die jullie nemen, zijn jullie ook in een onophoudelijke stroom van uitbreiding en uitzetting. Met andere woorden, terwijl jullie doorgaan te groeien met deze stroom, gaan jullie ook door uit te ademen wat het ook is waar jullie lichaam zich aan vastgehouden heeft, de rommel om een vertrouwd woord te gebruiken van jullie voormalige bestaan, en dit zal doorgaan jullie fysieke voertuig te verlaten.
Dit proces op zichzelf is niet zonder diens interessante bijeffecten zoals sommigen van jullie in staat mogen zijn om te getuigen, want het zal bij tijden aanvoelen alsof je tijdens de slaap een marathon gerend of een berg verzet hebt. En op vele manieren, is dit in feite wat jullie gedaan hebben, aangezien jullie allemaal op deze manier formidabel werk verrichten van het verlichten van jullie lading. En dus, als de dag de nacht opvolgt en in een oogknipper door een nieuwe dag opgevolgd lijkt te worden, gaat dit proces door exponentieel te versnellen, en kunnen jullie nu bijna vergeleken worden met vallende sterren door de hoeveelheid van wrakstukken die er in jullie kielzog glinsteren. Want als jullie dit vanuit ons perspectief zouden kunnen zien, zouden jullie jezelf als een stralende speldenpunt van Licht zien die snelheid verzamelt, terwijl een spoor van glinsterend sterrenstof in jullie kielzog fonkelt terwijl jullie doorgaan jullie zelf volledig van jullie oude wezen af te scheiden.

image

Nogmaals, dit proces is iets dat nog niet eerder gedaan werd, want in tegenstelling tot anderen die door een gelijkaardig proces van het naar verhouding hun energetische trillingsgebied te verhogen, doen jullie dat aldus terwijl jullie volledig ondergedompeld zijn binnenin een fysiek lichaam. En dus, zijn jullie werkelijk de helderste sterren aan het hemelgewelf in iedere betekenis van het woord, en jullie zijn ook degenen die voor deze waarachtige taak uitgekozen werden door jullie bekwaamheden om hoog te vliegen zoals jullie aan het doen zijn. Want dit is niet iets dat per toeval aangenomen wordt, maar door een goddelijk ontwerp, een ontwerp waar jullie zelf bij het ineen zetten instrumentaal geweest zijn.
Dus wij zeggen wederom, weet dat alles goed is, en jullie laten zelfs de vlammen van jullie stuwraketten aanwakkeren terwijl wij spreken, hoe beter om jullie snelheid zelfs meer te versnellen terwijl deze week doorgaat om jullie met zelfs meer brandstof voor jullie motoren te verstrekken, en dus, is alles dat jullie hebben te doen het toestaan van dat oude gebied van stof, dat nog steeds in jullie kielzog volgt, om eindelijk volledig uit jullie gebied los te laten. Want zelfs als dit evacuatieproces van het oude prachtig om te aanschouwen is, en de rommel ervan betoverend kan zijn om te observeren, is het ook van het grootste belang dat jullie jezelf niet laten vallen voor de verleiding om jullie nek te verdraaien en teveel achter je te kijken. Want wat jullie moeten doen, is om je te focussen op de horizon verderop, en hoe meer jullie doorgaan achterwaarts te kijken, hoe meer onstuimig jullie reis zal zijn.
Met ander woorden, laat jezelf wegvliegen van het oude en focus je op je innerlijke visie aangaande wat er in het verschiet ligt, niet op deze glinsteringen en verleidelijke glimpen van je verleden. Want zij zullen slechts dienen om jullie af te remmen, en denk eraan de binnenkomende vonkenregen zal alleen dienen om jullie een heel stuk harder te duwen als jullie met het gezicht de verkeerde kant op staan. Dus geef jullie zelf de speelruimte die jullie nodig zijn om dat wat afgelopen is afgelopen te laten zijn, en stel jullie zicht in op het niet in kaart gebrachte territorium dat er verderop wacht, gereed voor jullie om te komen en het op te eisen. Want het mag op het moment onvertrouwd voor jullie schijnen te zijn, maar de ruimte die er op jullie wacht is vertrouwder voor jullie dan wat jullie je in deze tijd voor kunnen stellen, want het is inderdaad de oorspronkelijke zee van energetisch potentieel dat verderop wenkt, een plaats die jullie als jullie eigen broekzak kenden, en een plaats welke aldus enthousiast is om jullie er terug thuis in te verwelkomen.
En dus, hoe meer jullie jezelf laten vergeten wat er in jullie kielzog volgt, hoe sneller het volledig los zal laten uit jullie gebied van invloed, en hoe sneller en lichter jullie reis voorwaarts en opwaarts zal zijn. Dus laat los, en laat de stroom van binnenkomend Licht doorgaan jullie in de rug te duwen zodat jullie herenigd kunnen worden met die vroegere versie van jullie, de zuivere versie, de alles-omvattende versie, de versie welke ontdaan is van remmingen, beperkingen en leugens, de versies die zuiver en eenvoudig Licht en potentieel zijn, maar deze keer, zal het dit allemaal zijn en het zal vastgehouden worden in deze vertrouwde container die jullie je lichaam noemen. En dat dierbaren, is het doel waar jullie op mikken, en het is binnen bereik voor ieder enkelvoudig persoon van jullie, en het is veel, veel dichterbij dan dat jullie misschien denken.
De Constant Companions

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
http://aishanorth.wordpress.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s