Aisha North en de Constant Companions Een Korte Update Aangaande de Energieën 7 Oktober 2014

Standard

Vandaag zullen jullie wederom een volgende fase binnengaan die zelfs meer versnelling van dit proces met zich mee zal brengen, en door wat jullie bereikt hebben tijdens die laatste zitting, als we het zo mogen noemen, of jullie maandelijkse samenkomst om meer precies te zijn, staan jullie al volmaakt gereed om de zegeningen te ontvangen die jullie kant op zullen komen door middel van bepaalde hemelse evenementen waar sommigen van jullie zich al bewust van zijn. (De maansverduistering van 8 Oktober en de gedeeltelijke Zonsverduistering van 23 Oktober)
Laat het ons uitleggen. Zoals wij jullie op voorhand vertelden, was deze gemeenschappelijke samenkomst waar jullie slechts twee dagen geleden aan deelnamen inderdaad een volgend belangrijk evenement, eentje die jullie toestond om jullie zelf op een zeer letterlijke manier open te stellen voor een gloednieuwe kracht van energetica. Want zie, dit was wederom in iedere betekenis een zeer individueel proces, en zelfs als het plaatsvond in samenwerking met zoveel andere individuen, was het inderdaad jullie eigen persoonlijke kans om jullie Licht op een zeer nieuwe manier te stralen. En aldus deden jullie dat, en hiervoor, kunnen wij jullie niet voldoende bedanken, want zoals wij jullie steeds weer opnieuw verteld hebben, wordt dit door jullie gedaan, niet voor jullie. En dus wat de rest van ons kan doen, is eenvoudig jullie op iedere manier op jullie reis te helpen. Dus terwijl jullie jezelf toestonden om een stap voorwaarts te nemen en JA te zeggen met jullie gehele wezen, werd er aldus veel in beweging gezet door die schijnbare kleine stap van de mensheid, en de implicaties van deze kleine stap voorwaarts zullen zelfs meer gigantisch zijn dan toen deze beroemde woorden voor de allereerste keer geuit werden, door één van jullie medemensen die voet zetten op het oppervlak van een tot dusverre onontgonnen onbekend gebied, jullie Maan.

image

Want waar jullie op het punt van staan om je bij in te schepen, zal zelfs meer schitterend zijn dan wat zoveel jaren geleden gedaan werd door een paar individuen die de indrukwekkende reis naar jullie vriendelijke buur in de hemel, jullie Maan, op zich namen en wanneer wij zeggen dat dit hemelse object ook een belangrijke/grote rol zal spelen in de aankomende evenementen, denken wij dat jullie allemaal zullen begrijpen wat wij impliceren. Want morgen zal de eerste zijn van een reeks van twee onderling verbonden evenementen, zij beide bevatten hemelse objecten in jullie omgeving, en beide omvatten enorme grote/belangrijke verschuivingen in jullie waarachtige atmosfeer – in een zeer letterlijke betekenis van het woord. En wederom, was het niet bij toeval dat de timing van jullie collectieve evenement was zodat het deze twee evenementen op zo een manier vooraf zou gaan, dat het zou dienen als een perfecte kans om jullie allemaal in staat te stellen jullie zelf letterlijk af te stemmen op wat zal beginnen te gebeuren in slechts een paar uren. Want zie, jullie zullen inderdaad beginnen om enige zeer interessante downloads te ontvangen, en zij zullen vergroot worden door het feitelijke dimmen van de Maan als het door de schaduw van jullie wereld passeert, op een manier dat bepaalde coderingen in staat zal stellen om uitgezonden te worden in deze pauze, zo je wilt, van de regelmatige uitwisseling tussen jullie wereld en dat van jullie buren. En dus, zal een andere gigantische opening beginnen, eentje die een gehele nieuwe reeks van energetische tijdsgewrichten aan zal kondigen die op hun beurt op alle soorten van manieren jullie behoeften zullen dienen.
Wij weten dat het zal klinken dat wij eenvoudigweg oude boodschappen aan het herhalen zijn, maar dit is wederom wat er zal plaatsvinden tijdens deze aankomende twee wekelijkse periode van verhoogde activiteiten – beide in jullie luchten en bovenal, binnenin jullie fysieke voertuig. Kijk ernaar als een nieuw begin op zoveel manieren, want wat jullie bereikt hebben, is om letterlijk jullie zelf in staat te stellen om in jullie fysieke lichaam een deel van jullie bewustzijn te ontvangen dat hier niet eerder geweest is. En dit deel van jullie zal de werkingen van jullie fysieke lichaam in staat stellen om op een zeer efficiënte en inderdaad bekwame manier in positie te treden, maar het zal ook dienen om jullie eigen verbinding met de Gehele Schepping mogelijk te maken.
Dus wederom zeggen wij dank je wel voor alles dat jullie doen en voor alles dat jullie zijn, want nu, zijn jullie werkelijk zoveel meer dan wat jullie louter een paar dagen geleden waren. Want jullie zijn begonnen om jullie zelf op zo een manier te voltooien, dat de rest van dit proces zich op warp snelheid zal ontvouwen, om een bekende zinsnede te gebruiken. Dus leun achterover en geniet van de rit, en weet dat ongeacht hoe turbulent het ook mag schijnen te zijn bij tijden, jullie nu een zeer doorgewinterde bemanning aan dek hebben staan, en dat het alles zal doen dat het kan om een veilige, soepele en aangename rit voor iedereen te verzekeren.
De Constant Companions

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
http://aishanorth.wordpress.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s