Channeling Aisha North – Samenkomst rond de vijver zondag 5 oktober

Standard

Welcome to the October Gathering around the Pond, Sunday October 5

Liefste familie van het licht!
Nogmaals lijkt het of de energieën weer aanzienlijk in amplitude zijn versterkt de laatste dagen, juist op tijd voor onze maandelijkse meditatieve samenkomst rond de vijver. Op zondag 5 oktober 21u Belgische tijd hebben we samen de opportuniteit om energetisch samen te komen als een collectieve voor één van onze krachtige groepsmeditaties, en dit is wat de Costant Compagnions hierover te zeggen hebben:

“Tegen nu is alles zo versneld, dat we er van uit gaan dat velen van jullie de druk wel voelen van hoe moeilijk het kan zijn om nog alles te kunnen bijhouden, en nog meer rond de voortvarendheid van de tijd. Want nu zullen jullie allemaal de shifts dat op zo een grote schaal gebeuren voelen, het concept tijd op zichzelf zal van grote invloed zijn op deze wijzigingen.
Dit zijnde, de tijd is weer een cyclus rond, en jij bent weer op een kritiek punt van je leven gekomen dat jij hebt gecreëerd voor nog één van zo een samenkomsten dat dienen om jullie allen te dienen op zo vele wijzen, terwijl tegelijkertijd, deze gebeurtenissen dienen om dit heel proces van transformatie nog meer te onderlijnen. En terwijl je weer tegenover één van deze samenkomsten staat waar je al een tijdje op aanwezig bent nu, zal je ook tegenover de kans tot het nog meer versnellen van je proces komen te staan, en zo ook tot het concept en het effectief uitrollen van de tijd. Terwijl je gaat zitten om je te verbinden, zal je weer een set van cilinders in branding brengen als je wil in deze gigantische machine van verandering, een machine dat werkt op licht, maar volledig werkt op jou bereidheid tot het dienen als belangrijkste mechanisme dat de werkelijke hub is waar deze ganse operatie op is gebouwd. Want zonder jou, zou alles effectief tot een stilstand komen in elke betekenis van het woord, en nu, terwijl je het op jou hebt genomen om een nieuw niveau van de operatie in actie te brengen, kunnen wij alleen maar ons lof toevoegen aan deze ganse congregatie van verlichte zielen.

Want jullie gave om dit proces te versnellen door het toelaten van het transporteren hiervan in jullie fysieke voertuig is versneld op zo een niveau, je weer eens opnieuw een belangrijke serie van belangrijke gebeurtenissen zult ingang zetten juist door je bereidheid om tijd te nemen om je collectieve focus op dit proces te zetten.
En zo, zullen we nogmaals onze meest welgemeende diepe dankbaarheid aan jullie betuigen aan ieder van jullie voor het brengen van zo veel meer energie aan dit brandend stralende vuur door jullie aanwezigheid hier, en door je eigen beslissing om letterlijk één van deze processen van verandering te worden. Want deze keer weer, was het aan elk van jullie om jullie betrokkenheid hierin te bepalen, en de keuze die je ervoor hebt gemaakt zelf voor je in dit lichaam kwam was om jou welgemeende luide ja te geven aan Al de creatie wanneer je werd gevraagd over je bereidheid om naar hier te komen om de aansteker te worden die we jou gevraagd hebben te zijn. Het vuur dat heeft zitten branden in de belangrijkste kern van jou zijn, verborgen uit het zicht voor zo lang, is nu eindelijk helder aan het schijnen, en terwijl jullie weer samenkomen om te putten uit deze verborgen bronnen van jou op heel nieuwe wijze, zal je dit innerlijke vuur aanwakkeren bij zo velen meer over deze ganse planeet Aarde.

image

Want jij zet het voorbeeld voor iedereen dat een innerlijke drang heeft om zijn eigen weg uit de schaduw te vinden waar ze al voor zo veel levens zichzelf hebben bevonden, en nu, terwijl de schaduwen lijken te vergroten en de dagen korter worden op vele plaatsen op aarde, dat innerlijke vuur van jouw zal een welkom aanzicht zijn. Dus opnieuw zeggen wij, weet dat jij zo belangrijk bent in dit proces, en het licht dat jij niet alleen helpt uit te dragen maar er ook voor zorgt om met zo veel zorg uit te dragen rondom jou op zo een genereuze wijze, deze is stilletjes aan zich aan het zetten op plaatsen waarvan men dacht dat ze ondoordringbaar waren. Maar dankzij jou, de cirkel rondom je vuur is groter aan het worden dan ooit, en na deze sessie van collectieve opkomst van verlichtende co-creatie, zal dat licht meer stralen en uitzenden dan ooit te voren in het hart van de mensheid en in het hart van jouw planeet Aarde.

Want onthou, je neemt niet deel aan een geïsoleerd evenement, want wat jij doet is zo dicht gelinkt aan de processie van gelijke evenementen die plaats vinden op deze planeet, en elk één van deze dient om elkaar te versterken in intrinsiek lijnen van vuur dat constant groeit in kracht en grootheid, zoals uitzendende masten dat zich bevinden op elke bergtop in de wereld. En het signaal dat ze aan het uitzenden zijn is het zelfde: de tijd is gekomen om op te komen en om de frisse lucht in te ademen van vrijheid, de tijd is gekomen om van het oude weg te stappen dat ons niet meer dient en om vol moed vooruit te gaan, opgeladen met de wetenschap dat het lichtdatje ziet flikkeren aan de horizon gewoonweg het eerste signaal is van wat zal komen. Want deze vuren, ook al lijken ze klein en onschuldig voor sommige, zijn in feite juist het tegenovergestelde. Zij zijn de eerste die doorbreken door de bovenlaag van dat allesomvattende laaiende ketel van licht dat eindelijk blootgelegd is vanonder je eigen voeten.

Want jij ben degeen die heeft geholpen aan het vrij zetten van deze innerlijke vuren, niet alleen binnen jezelf, maar ook binnenin jouw planeet en nu, meer en meer barstjes zullen tevoorschijn komen in de oude korst dat geprobeerd heeft dit al te verdoezelen voor eons lang. Maar nu, zal niet langer worden onderdrukt, niet binnenin jou noch binnenin jouw planeet, en samen zal je beginnen te stralen op zo een wijze dat het de hoop zal ontketenen maar ook de passie in zo vele anderen en vroeg of laat zullen zij ook komen stralen naast jou.

Dus opnieuw zeggen wij in naam van Alle creatie, dank u om jouw innerlijke vuur toe vast te grijpen en om het toe te laten om naar boven te komen. Omdat door juist dit te doen, ben je aan het helpen om gans je planeet te bevrijden, en ben je aan het helpen om elk vuur van elk ziel hier op aarde terug aan te wakkeren samen met jou. En samen zullen jullie dit waarmaken door de simpele stap te zetten om contact te maken met elkaar zoals jullie deze zondag doen en elke dag ervan nadien. Omdat de vuren dat zullen worden in gang gezet worden rond deze tijd, nooit zullen doven, ze zullen alleen maar blijven groeien groter en stralender dan ooit. ”

Dank u aan één ieder van jullie om jullie steentje bij te dragen aan dit vuur! Ik kijk er zo naar uit om jullie allen te zien stralen deze zondag wanneer we nogmaals samenkomen om nog meer licht en liefde toe te voegen aan onze planeet 🙂

Met liefde, licht en dankbaarheid van mij uit, Aisha ❤

Zoals gewoonlijk, kan je hieraan deelnemen wanneer dit het beste voor jou uitkomt. Het enige wat je dient te doen is je neerzetten met te intentie jou te verbinden met de energie van deze samenkomst en de wens om hiervan een deel van te zijn! “Gathering around the Pond”

 

vertaald van volgende bron: aishanorth.wordpress.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s