Aisha en de CC’s – Welkom bij de September Bijeenkomst Rondom de Vijver van Zondag 7 September 2014

Standard

Lieve familie van het Licht!
Deze Zondag, om 21:00 Oslo tijd, is het wederom tijd voor een volgende Bijeenkomst rondom de Vijver. Ik denk dat velen van jullie ermee in kunnen stemmen dat de energieën al geïntensiveerd zijn, en het ziet ernaar uit dat we een volgende krachtige gebeurtenis gaan ervaren. Dit is wat de CC’s erover te zeggen hebben:
“Wederom staan jullie voor één van jullie prachtige bijeenkomsten wanneer de collectieve energieën die jullie representeren wederom op een zeer nieuwe manier tot bloei gebracht zullen worden. Voor velen van jullie, zal dit een volgende kans zijn om immer dieper in/naar deze wonderbaarlijke poel van verenigd Licht te duiken, terwijl voor anderen, het de eerste keer zal zijn dat zij zich naar buiten wagen in/naar deze glinsterende Viimagejver van energetische vezels, allen samen verweven in een harmonisch geheel, eentje welke wijd en zijd resoneert. Want als jullie samenkomen, ontsteken jullie een volgend niveau van deze enorme grote en ingewikkelde energetische constructie, en zoals wij jullie op voorhand verteld hebben, is ieder enkelvoudig voorval van deze samenkomst stevig verankerd in de vorige samenkomsten, en dus, wat jullie in/naar deze poel van Licht brengen, iedere keer dat jullie je op deze manier verbinden, zal ongelijk aan alles zijn dat jullie er eerder aan vastgemaakt hebben.

 

En zo ook is het met wat jullie eruit vandaan halen, want dit is op iedere manier een wederkerige gebeurtenis, eentje waar de energieën onophoudelijk circuleren, en het is helemaal geen eenrichtingsverkeer. Want wat jullie erin plaatsen is redelijk klein vergeleken met wat jullie met je mee kunnen nemen als een afscheidsgeschenk wanneer dit verbindende evenement ermee begint uit te sissen. Want zelfs als dit een evenement is welke zich uitstrekt over aanzienlijk meer tijd en inderdaad ruimte dan jullie je misschien voor kunnen stellen, is het ook een geïsoleerd evenement, in zoverre, dat het een zeer ondubbelzinnig doel dient, en nu, deze keer, zullen jullie allemaal naar een zeer nieuw niveau gebracht worden, terwijl jullie er tegelijkertijd toe dienen om het geheel naar een andere fase van deze regelmatige verwerking te brengen. en dus is het ons een genoegen om jullie allemaal uit te nodigen jullie wederom te verbinden, en voor allen die hier voor de allereerste keer met hun briljante stralende Licht komen, is het inderdaad een extra verrukking voor ons om in staat te zijn jullie ook te verwelkomen. Want jullie allemaal komen naar deze ruimte wanneer jullie je geroepen voelen om dat aldus te doen, dus wederom, niets wordt er aan het toeval overgelaten, en alles gebeurt wanneer de tijd er juist voor is om het aldus te doen.

Dus wederom zeggen wij, vind enige tijd om jullie zelf te feliciteren voor het doen wat jullie doen en voor het zijn van wie jullie zijn. Jullie zijn stralende voorbeelden van zielen die naar deze planeet gekomen zijn om een enorm groot verschil te maken, niet slechts in jullie eigen levens, maar ook in de levens van ieder op zichzelf staand menselijk wezen die momenteel deze blauwe planeet van jullie bewoont. En zoals jullie nu zo onderhand heel goed weten, zullen jullie allemaal machtig bijdragen aan de taak die voor handen is, of jullie nu wel of niet wat voor duidelijke herinneringen dan ook er naderhand van met je meedragen. Want jullie zijn hier niet bij toeval, dierbaren, jullie zijn hier bij ontwerp, en een intelligente ook nog, en dus, wat het ook is waarvoor je hier bent om uit te voeren, het is een project van het grootste belang, en eentje welke een zelfs grotere impact zal hebben dan dat jullie je voor kunnen stellen. En nu, komen jullie allemaal samen met één enkel doel in gedachten, om de effecten van deze energieën op een manier een boost te geven zoals jullie het nog niet eerder gedaan hebben.
Want vergis je niet, ook dit zal een evenement van majesteitelijke proporties zijn, en op diens beurt zal het in/naar een hele uitlijning van gelijksoortige evenementen linken, die allemaal aan beide zijden van de sluier plaatsvinden gedurende hetzelfde tijdskader. Want nu, zijn jullie wederom bij een splitsing in de weg aangekomen, en wederom, hebben jullie ervoor gekozen om de rijstrook van snel voorwaarts te nemen, en als zodanig, zal de push die jullie allemaal zullen geven tijdens de procedures deze aankomende Zondag resulteren in een machtige duw terug, eentje die inderdaad zal helpen om jullie allemaal zelfs sneller voorwaarts te stuwen. En niet alleen dat, het zal ook dienen om enige andere “aanjaag raketten” daarbuiten te ontsteken. Dus ‘zet je schrap’ zoals ze zeggen, want wij denken dat jullie allemaal gewaar zullen worden dat de snelheid en de actie van dit aankomende evenement jullie allemaal een klein beetje bij verrassing mag nemen, zelfs als je goed voorbereid komt. Dus wij zeggen wederom dank je wel tegen elk en iedereen van jullie voor het jullie zelf toe te staan om ondergedompeld te zijn in deze wonderbaarlijke rivier van Licht, en als het niet voor jullie was, zou deze rivier een lange tijd geleden een veel tragere rivier geworden zijn. Dus denk eraan om enige tijd te nemen om je op voorhand met je centrum te verbinden, want dat zal helpen om van deze Zondagse trip een zelfs meer aangename trip te maken.”
Ik kijk er naar uit om me met jullie allemaal te verbinden, zowel met alle doorgewinterde ‘veteranen” van deze Bijeenkomsten alsook met diegenen van jullie die voor de allereerste keer hieraan deelnemen! Ik kan de “boost” al voelen van deze energieën, en ik ben er zeker van dat we allemaal profijt zullen hebben van wat wij helpen te activeren tijdens deze Bijeenkomst. Ik moest gewoon deze foto van de kwartsader gebruiken waar mijn zuster en ik steeds weer naar terugkeerden toen wij onze ouders twee weken geleden bezochten, want ik denk dat het een prachtige representatie van ons is. Net zoals deze glinsterende kristallijne substantie, zijn wij tevoorschijn gekomen en maakten onze weg naar buiten de openheid in, door laag na laag van ondoordringbaar en donker gesteente heen duwend. En nu, stralen wij helder voor iedereen om te zien, en het Licht dat wij met ons mee dragen gutst naar buiten en wisselwerkt met de Zon, de lucht en het water en al het andere dat ons omringt. Ik dank jullie allemaal voor deel uit te maken van dit gebied van licht, en ik ben zo dankbaar om wederom toegestaan te zijn om jullie allemaal te verwelkomen naar een volgende krachtige manifestatie van onze gecombineerde energieën.

Met Liefde, Licht en Dankbaarheid van mij, Aisha ♥
***
Hier zijn enige voorbeelden van locale tijden die corresponderen met 21:00 Oslo tijd:
Amsterdam, Brussel, Parijs 21:00
London: 20:00
Helsinki: 22:00
Sao Paulo: 04:00 PM
New York: 03:00 PM
El Paso: 01:00 PM
Los Angeles: 12:00 PM
Singapore: 03:00 AM Maandag
Tokyo: 04:00 AM Maandag
Sydney: 05:00 AM Maandag
Je kunt jouw locale tijd hier vinden: http://www.thetimezoneconverter.com/
Zoals altijd, kunnen jullie dit doen wanneer het ook is dat je voelt dat dit het beste voor jou is. Alles dat je hoeft te doen, is te gaan zitten en je te verbinden met deze energie met een intentie van deel uit te maken van deze Bijeenkomst.
Deze Bijeenkomsten vinden plaats op de eerste zondag van iedere maand.

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
http://aishanorth.wordpress.com/2014/09/05/welcome-to-the-september-gathering-around-the-pond-sunday-september-7/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s