Karen Dover – Loslating van de “Menselijke Familie” Blauwdrukken in WAARHEID – 20 Augustus 2014

Standard

Terwijl de Nieuwe Aarde frequentie werkelijkheden doorgaan uit te breiden en op de hogere dimensionale energetische gebieden manifesteren, wordt het noodzakelijk om volledig de blauwdruk welke de “menselijke familie” is los te laten. Zoals ik eerder geblogd heb is de loslating van de funderingblauwdruk van “pijn” in relatie tot de menselijke levenservaring verwant aan het opererende systeem waarop uiteenlopende “programma’s” toen in staat waren te lopen. Velen van deze zitten verborgen in het open zicht en geen enkele doet dat aldus meer dan die van de blauwdruk van de “menselijke familie”. Hoevelen van jullie staan jullie menselijke familieleden toe om jullie op een manier te behandelen die je gewoonweg niet van iemand anders toe zou staan die geen “bloedverwant” is. Hoevelen van jullie in deze tijd voelen de enorme energetische trekkracht om op hun plaats te blijven door de genoemde “menselijke familie”?

Het moet opgemerkt worden dat velen op de Planeet Aarde geïncarneerd zijn om deze blauwdrukken zeer bondig voor jou te spiegelen, met het oog op het feit dat je in staat bent om hen eerst te verlichten en je dan van hen te onthechten. Ik verklaar voor geen enkel moment dat jouw menselijke familie buitengesloten moet worden van dit jullie menselijke levenservaring, tamelijk het tegendeel, maar het moet opgemerkt worden dat de leringen rondom de “menselijke familie” inperkend en indammend door hun ware natuur zijn.

image

Terwijl het menselijke ras nu in/naar een nieuwe manier van leven en Zijn verhuist is het noodzakelijk om uit te breiden VOORBIJ waar je uitgebreid hebt en deze uitbreiding is doorgaand, velen van jullie verkeren onder de indruk dat het “Ascentie”proces een bestemming is. Uitbreiding is de NATUURLIJKE evolutie van het menselijke ras. Het werd tot staan gebracht en verhinderd in de voorafgaande energetische ruimte waar de Planeet Aarde in verbleef, aldus het openingsgedeelde van deze “ascentie” zeer snel en uitgebreid lijkt te zijn, je bent, zo je wilt, eenvoudig een “inhaalslag” met ZELF aan het maken.

Een nieuwe manier van leven en Zijn kan niet geboren worden terwijl je stevig vastgehouden wordt in de verstarde paradigma’s van de “menselijke familie”. Inderdaad het is binnenin de paradigma’s van de “menselijke familie” waar de leringen allereerst verankerd worden, het is waar jou GELEERD wordt wat het betekent om deel uit te maken van de genoemde familie, wat er van je verwacht wordt in relatie tot jouw menselijke levenservaring en waar de ongeschreven en onuitgesproken regels van acceptatie neergelegd worden. Velen van jullie in deze tijd mogen enorme grote spanning ervaring terwijl jullie menselijke familie probeert om jullie energetisch naar jullie plaats terug te trekken terwijl jullie proberen uit te breiden. Het loslaten van de leringen staat voor jullie toe om in/naar de uitbreiding te verhuizen en terwijl je de uitbreiding toestaat sta je ook de ruimte voor hun uitbreiding toe.

Ik verklaar voor geen enkel moment dat je hun uitbreiding controleert of toestaat, uitbreiding is persoonlijk en uniek en niemand kan een ander langs precies hetzelfde pad “Trekken” of “nemen”. Door jezelf toe te staan in/naar uitbreiding te verhuizen verander je de energetische handtekening van jouw menselijke voertuig hetgeen diegenen rondom jou heen toestaat om een energetische keuze te maken, van ofwel om in jouw energetische handtekening te blijven en uit te breiden of om weg te gaan om op een ander tempo uit te breiden. Het is GEEN WAARHEID om aan te nemen dat jouw menselijke familie op wat voor manier wat voor keuze dan ook gemaakt heeft, inderdaad het is niet mogelijk tenzij je met hun ZIEL sprak om het pad dat zij bewandelen vast te stellen en dit moet erkend zijn en er moet mee gewerkt worden. Er zijn vele leringen binnenin de oude 3D Aarde gecreëerde constructie die ernaar streven te onderwijzen dat iemand die zichzelf niet verklaard heeft op een “spiritueel pad” te zijn op de één of andere manier slapende is. Dit is hoogst vervormd want velen die een spiritueel pad bewandelen zijn doordrenkt in de leringen net zoals diegenen die zouden willen verklaren dat zij geen pad bewandelen.

Dit is een PERSOONLIJKE menselijke levenservaring en je staat nu op de rand van volledig te verhuizen in/naar jouw EIGEN PERSOONLIJKE menselijke levenscreatie ervaring. Ieder menselijk wezen is welbeschouwd een reflectie en een facet van GOD die de opperste schepper van het UNIVERSUM van 3 is. Worsteling, pijn en spanning worden geboren vanuit de leringen van de oude 3D Aarde gecreëerde constructie. Allen toestaand om los te laten en in GELOOF en VERTROUWEN van je ZIEL te staan in dit moment is de manier om volledig in/naar uitbreiding te verhuizen want WAARHEID IS GEWOON en wij verliezen in WAARHEID niemand in deze onze menselijke levensreis.

Diegenen die in staat zijn om jouw energetische handtekening frequentie te bereiken zullen met jou lopen maar merk op dat zij niet precies dezelfde route kunnen lopen, iedere route is persoonlijk voor iedere ZIEL, zij kunnen nochtans helpen dat te verlichten wat jouw ZIEL probeert om jou te laten zien, de ZIEL is in uitlijning met de BRON en CREATIE op alle momenten van alle momenten.

In deze tijd wordt aan jou gevraagd om adem te halen en om jouw ZIEL toe te staan jou het wonder te laten zien dat JIJ in WAARHEID BENT. Van hieruit wordt de HEMEL OP AARDE gecreëerd, er is GEEN vereiste om nog langer in duisternis en pijn te lopen. De keuze ligt altijd voor je, zelfs als je het fysiek niet ziet kan JE het VOELEN. In deze tijd wordt aan jou gevraagd om je HART te volgen en te WETEN dat LIEFDE GEWOON IS terwijl jij je nu begint te herinneren hoe in WAARHEID te vliegen.

“LIEFDE is het antwoord, ongeacht de vraag.”

Kx

copyright Karen Dover, all rights reserved.

Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s