De Leeuwenpoort 2014 – 07/08/14 – Channeling van “Ascention Notes”

Standard

We hebben ons weer liggen voorbereiden op een nieuwe Leeuwenpoort (Lion’s Gate). Het was nodig dat we goed gegrond zijn en goed gecentreerd in on zelf zijn zoals een boom met wortels zo diep dat het tot in de kern van de aarde gaat, terwijl onze takken zich flexibel en gewillig laten meevoeren met de wind. Deze poort zal open gaan vanaf 8 augustus en zijn hoogte bereiken op 25 augustus. Wat zal de kracht van deze poort accentueren, dat is de Super volle Maan van 10 augustus. Dus waar gaat deze poort over? Over Alcyone, de Bron Moeder, dat haar liefde over de kosmos, over GAIA en ons zal vergieten. Deze energieën kunnen redelijk intens aanvoelen dus als er nog ouden energieën in jullie vastzitten dan zullen zij zich aan jullie kenbaar maken. Sommigen zullen zich heen en weer getrokken voelen dus wees dan de sterke Eik.

Dit is gewoon een volgende stap in onze zuivering, dat toelaat om onze Crystalijne Waarheid sterk naar boven te laten komen. Na deze Lion’s Gate, zullen we verder evolueren en schiften, maar dit zal het meest intense zijn tijdens de periode van 8 t.e.m. 25 augustus. Onthoud dat je nu al alles in je hebt wat nodig is om versterkt en geleefd te worden. Deze energie gaat erom om uw grootsheid uit de kast te laten komen… Om je leven als een opgestegen Meester te gaan leven hier. Het is nodig Jezelf te kennen en nodig te zijn Wie jij bent stap per stap. Ga langzaam en als iets ouds naar boven komt, laat het dan los en ga een stap verder om in je kracht te staan. Dit is de volgende fase (van vele) waar we elk meer en meer zeker in onze opgestegen Meesterschap hier op aarde aan het komen zij .

image

Dit is een fantastisch transformatieproces in de welk we hebben liggen werken. Dus de kans is zeer reëel dat er nog meer veranderingen op jullie pad zullen komen en wat er ook gaande is in jullie leven, zij het welkom of niet, het is voor je hoogste ontwikkeling. Velen zullen een verandering in hun missie maken en als je degeen bent die nu iets meemaakt dat je niet fijn vindt, werk het dan niet tegen door er tegen te vechten maar neem dan gewoon even een stapje terug uit dit Drama. Tracht steeds de onderliggende patronen te zien, oude energie of geloofspatronen willen gewoon worden vrij gezet! Als het zo is dat jij jezelf een slachtoffer voelt gemaakt op de wijze dat deze situatie jou is aangedaan, laat dan al deze slachtofferenergie los! Want deze energie trekt opnieuw drama aan en je geeft zo aan dat je krachteloos bent en dat het leven u gewoon overkomt zonder dat jij er iets aan kan doen…

Omdat we allen EEN zijn, wat je ook denkt of voelt raakt ons allen. Dus deze grote Zuivering zal je erop wijzen om je trilling hoog te houden, door je gedachten en emoties op een hoge trilling te houden! Als je in een bepaalde situatie negativiteit zou ervaren, ga er dan gewoon vlug door! Het helpt als je jezelf opstelt als de Medelevende Observator zodat je de situatie kan observeren vanuit een hoger perspectief vrij van conflicterende emoties. Telkens je zal reageren op iets, creëer je weerstand en zal je meer gaan manifesteren wat je juist niet wilt. Als je angstig bent, ga je meer angstsituaties creëren. Als je boos bent, ga je meer situaties creëren waarover je boos kan zijn…totdat je de energie van deze emotie(s) los laat.

Onthoud, jij bent een vreedzaam spiritueel wezen. Dit betekend dat je verantwoordelijk bent voor alles in je leven (voor je hoogste groei en evolutie…niet voor blaam noch schuld) en jij kan kiezen hoe jij wilt leven… Eens jij je bevrijd van slachtofferschap! Jij kan je leven regelen hogesnelheidslijn of hoe traag jij wilt gaan. Jij kan kiezen hoe jij het leven wenst te beleven en hoe jij je daarbij voelt. Dit is in groot contrast met het verleden, is het niet, wanneer we geconfronteerd werden met de wereld “daar buiten” dat ons vertelde hoe we moesten zijn en wat we moesten doen? En deze Lion’s Gate helpt jou een keuze te maken.

Je kan met de flow meegaan of je kan er je tegen verzetten. Het is volledig aan jou. Ik kan je zeggen, dit gaat zo veel vlotter als je er gewoon in meegaat. Door je te laten drijven ben je in het Moment, in Aanvaarding van wat is en je zal dan vaststellen dat loslaten moeiteloos zal gaan, wat je zal loslaat op die wurggreep die je hebt op het leven. Je laat controle los; je laat toe. En tegelijkertijd kies je. Dit kan contradictief klinken. Dit is het niet, dit is gewoon hoe het nieuwe werkt! Je creëert door los te laten en in overgaven te gaan staan, terwijl je goed bewust bent van wat losgelaten dient te worden en welk de richting is die je op moet gebaseerd op gevoel. Niet nodig om alles te gaan uitzoeken of dingen in gang te gaan zetten, want dit is het ego-controle. Laad je begeleiden door je ziel. Je wordt nu al gedragen door Gratie. Hou het simpel en liefdevol.

Terwijl je jezelf toelaat om vooruit gebracht te worden (denk aan het drijven in een rivier), ontspan je en zo kan je klaarder zien welke veranderingen gemaakt moeten worden. Het kan gebeuren dat je af en toe een haar in de boter tegenkomt. Dat is Ok, haal het er gewoon uit en ga verder in het momentum. “Row row row your boat gently on the stream, merrily merrily merrily life is just a dream.”

Het kan zijn dat je vernieling ziet, zij het persoonlijk verlies of een wereldgebeurtenis, weet dan dat het toch gaat om transformatie hoe dan ook. Alles is maar perceptie. En jouw percepties kan je helpen zien wat jij vanbinnen nog vasthoudt dat moet getransformeerd worden naar liefde en het hogere Goed! Dus telkens je veroordeeld, weet dat het een perceptie is dan je brengt naar een oud of Nieuwe Waarheid. Kijk naar wat je veroordeeld. Is het de maatschappij, een cultuur, een groep, één specifieke persoon, een gebeurtenis?…alles is perceptie. Het Nieuwe dwingt het oude naar buiten en weg. Dan heb je een keuze, gebaseerd op hoe jij je wilt voelen, dat je moet maken over wat er dan ook aan de hand is. Hoe voel je jezelf wanneer je veroordeeld? En hoe voel je je wanneer je in aanvaarding gaat staan? Hoe wil jij je voelen? En vergeet hoe jij je voelt straalt uit naar iedereen. Wat ben jij nu aan het creëren? Als je jezelf betrapt iets te voelen dat je niet wilt voelen, gebruik dan de heilige Roos of de Violette Vlam. En onthoud dan dingen gebeuren in lagen. Dus als je dacht dat je iets al losgelaten had en het komt toch terug naar boven, dit is waarom dit gebeurt! Het is hetzelfde als Crystalijne en Nieuw worden. Het gebeurt stap per stap, laag per laag. Denk aan een roos. Het centrum (coeur=hart) duwt een blaadje open één per één. En als je leven aan het uitzuiveren bent, help je anderen hun leven uit te zuiveren…zonder enige verwachtingen van hoe het lijkt of zal uitkomen, wat ieder heeft vrije wil.

Het licht dat binnen vloeit in een rollende golf na golf zal iedereen en alles raken. Niet alleen zal het losschudden en uitschudden alles wat nog van het oude is en niet is losgelaten en alles wat niet op liefde is gebaseerd; het zal jou uitbreiden op een gigantische wijze. Jouw energetische veld zal elektrisch worden, jou fysieke lichaam zal door meer veranderingen gaan en natuurlijk, uw leven zal deze veranderingen weerspiegelen. Terwijl je dit licht ontvangt, laat het los in de aarde. Gebruik Earthing (blootvoetslopen in het gras) zo dat het voor jou niet zo moeilijk moet voelen dat je het gevoel hebt van de energie te gaan ontploffen omdat je er zo mee vervuld bent. Het kan ook zijn dat je zeer geladen geraakt en dat je zelfs kleine elektrische schokjes gaat gaat geven. Weet dat je elektrisch systeem aan het opladen is en dat het wordt geüpgraded. Laat het licht door je stromen. In denatureren gaan kan helpen, alsook iets creatiefs doen. In feiten is het daarvoor dat het dient, om iets te gaan creëren 🙂

Een van de belangrijkste energieën dat komt met de Lion’s Gate is Vrijheid en met Vrijheid komen magische oplossingen en begeleiding. De weg om hiervan werkelijk toegang voor te krijgen is door open te staan en door positief te zijn en door absoluut te weten dat je klaar bent en dat je Godelijk bent. Als je daarentegen niet klaar bent, en je gelooft niet dat iets mogelijk is, kan dit een zeer uitdagende tijd worden… En door elke uitdaging is er een opportuniteit om te zien wie je werkelijk bent. Wees bewust dat als je focust op uitdaging, dan zal er veel dualiteit naar bovenkomen met als enige doel om los te laten en om jezelf gelijk te stellen met liefde en je Ziel. Als je ondervindt dat je een innerlijke ego-strijd aan het beleven bent, breng dan je ego dicht bij jou, pak het vast en stel het gerust dat dit allemaal wonderbaarlijk is en dat er niets is om van te vrezen; juist zoals je een klein kindje zou geruststellen.

Dus, op 8 augustus hou de intentie vast om deze zegening te ontvangen. Open jezelf en ontvang zonder enige twijfel en met de Verwachting een gigantische download te ontvangen van Goddelijke Liefde. Blijf weg van alle negativiteit en wees alles wat je werkelijk bent. (Wees je bewust dat je dit elke dag kunt doen tijdens dweperige van 8 t.e.m. 25 augustus!)

vertaling Katja Milants
Bron: Ascention Notes

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s