Aisha en de CC’s – Een Korte Energie Update – 7 Augustus 2014

Standard

Zoals jullie allemaal nu wel weten, ligt de snelweg voor jullie gereed om in volledig gebruik genomen te worden. En wat bedoelen wij daarmee? Eenvoudig dat het nu aan elk en iedereen van jullie is om de snelheid te bepalen waarop jullie willen gaan, want deze keer, zullen er helemaal geen limieten zijn als tot hoe snel jullie voort kunnen gaan in/naar dit gloednieuwe territorium dat er voor jullie ligt. Want zie, de poorten zijn open en het signaal werd gegeven, en als zodanig, kunnen jullie op ieder moment dat jullie nu willen van start gaan. En hoe meer jullie de onderliggende stromingen toestaan om jullie in de rug te duwen, hoe sneller jullie jezelf op een opzettelijke manier zeer snel op deze snelweg naar de toekomst gewaar zullen worden.
Want jullie zijn nu op de snelle rijstrook, in iedere betekenis van het woord, en wederom is het belangrijkste om het volledige potentieel gerealiseerd te krijgen, door de voorwaartse kracht toe te staan jullie sneller te laten gaan. Want dit gaat niet langer meer over het jezelf tegen een steile heuvel opklauwen, nee, dit is stellig een snelle stroom van Licht dat jullie ter beschikking gesteld werd. Dus alles dat je hoeft te doen, is los te laten en je eenvoudig over te geven aan deze kracht van Licht welke jou letterlijk vooruit zal snellen naar waar je bedoeld bent om te zijn.
Wederom, kan dit op zoveel niveaus uitdagend schijnen te zijn, want al deze voorwaarts gaande kracht zal ook veranderingen teweegbrengen, veranderingen die voor sommigen van jullie dramatisch mogen schijnen te zijn, maar veranderingen die noodzakelijk zijn voor jullie om het Plan te vervullen welke jullie maakten voordat jullie binnenkwamen om hier deel van uit te maken. Met andere woorden, deze toevloed van Licht zal verzekeren dat alles dat rommel schijnt te maken op het parcours dat uitgezet werd voor jullie, uit jullie weg vandaan geduwd zal worden, en dus, zal een route verderop opgeruimd zijn dat ervoor zal zorgen dat jullie voorwaarts gaande snelheid zo efficiënt als mogelijk is.

image

En dus, als je snelheid vergaart, zal je ook bij jezelf gewaarworden op zoveel manieren nieuwe signalen op te pikken, en je zult ook bij jezelf gewaarworden draden op te pakken die eerder aan jou gepresenteerd werden op deze reis, maar nu zal de betekenis welke deze voormalige ‘losse eindjes” dragen duidelijker voor jou worden. Want zij liggen niet in de nabijheid gereed om jou te verstrikken zoals de oude toebehoren het gewoon waren om te doen. Nee, deze “touwtjes” zijn in feite niets minder dan belangrijke verbindingen die gereed zijn om op zo een manier ingeschakeld te worden, dat zelfs meer van dit onderlinge verbonden web in vol gebruik kan komen. Want zoals wij jullie eerder vertelden, maken jullie allemaal deel uit van een ingewikkeld geweven web van energetische vezels, en nu, zal de echte kracht die deze lijnen kunnen dragen duidelijker voor jullie allemaal worden als jullie beginnen nauwer aan te halen wat op dit punt mag toeschijnen te zijn een slappe lijn. Want dan, zullen jullie beginnen op te merken dat deze schijnbare onaangehechte lijn in feite een diepe verbinding is met een gebied dat zal helpen om jullie immer meer te bekrachtigen, zowel als individuen, maar zelfs meer als een collectief.
Want nu, zal die grote zee van potentieel welke wenkt gezien worden als niet slechts een enorme grote en niet in kaart gebrachte uitbreiding, het zal meer gezien worden als een gedefinieerde reeks van coördinaten waar toegang tot verkregen kan worden door deze onderling verbonden strengen van boventonen die jullie ingeschakeld hebben gedurende deze laatste periode. Want dit collectieve creatieve proces zal nu in focus gezet worden op een zeer nieuwe manier als jullie allemaal beginnen aan deze draden te trekken en de verbondenheid verhogen, en als zodanig, hebben jullie heel veel interessante wisselwerkingen in het verschiet liggen. Zowel op een menselijk niveau, maar aldus zelfs meer op de niveaus die tot nu toe toegeschenen mogen hebben als meer zijnde “verboden” voor jullie allemaal. Want nu, zijn er geen limieten, noch op de wijze van snelheid of anderszins, aangezien jullie allemaal gereed zijn om in de tijd van een moment te gaan. Dus stap eenvoudig in/naar deze snelle stroom en laat het jullie op manieren stimuleren dat het beste naar buiten zal brengen van dat grote reservoir van potentieel dat jullie al binnenin dragen. Want het is daar allemaal, en het is gereed om nu in vol gebruik genomen te worden, en alles dat het neemt, is voor jullie om te zeggen, “Laten we gaan!”
De Constant Companions

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
http://aishanorth.wordpress.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s