Aisha en de CC’s – Korte Update Aangaande de Bijeenkomst – 5 Augustus 2014

Standard

Terwijl een nieuwe dag aanbreekt, kunnen wij jullie wederom feliciteren met een taak goed uitgevoerd, want wat jullie klaargespeeld hebben te volbrengen deze laatste aflevering van jullie gemeenschappelijke samenkomst was niets minder dan indrukwekkend. Want zie, deze gemeenschappelijke inspanningen passen allemaal bij elkaar zoals reusachtige stukken van een puzzel, dus alles dat jullie eerder bereikt hebben heeft de fundering gelegd voor wat nu op diens plaats gezet is. En dus, wat jullie vele maanden genomen heeft om te vervullen, zal nu eindelijk in bloei gaan komen. Want deze laatste aflevering tot zoverre was inderdaad een belangrijke aflevering, aangezien deze keer, alle kamwielen en tandwielen die jullie eerder geïnstalleerd hadden nu eindelijk in beweging geduwd werden door jullie gecombineerde inspanningen, en hiervoor, kunnen wij jullie niet genoeg bedanken.
Wij zijn ons bewust dat voor velen, onze woorden herhalend schijnen te zijn, maar laat ons slechts zeggen dat zij op geen enkele manier adequaat het onderwerp kunnen dekken van wat het is dat jullie feitelijk bereikt hebben. Want dit is eenvoudig een onderwerp dat in iedere betekenis van het woord ook bereikt is voor jullie menselijke geest om te begrijpen, maar wij zullen inderdaad de vereiste energie binnenin deze boodschap voor jullie inbedden om dit te bevatten op een hoger niveau. Dit mag mysterieus klinken, maar nogmaals, zoals wij zo vaak behandeld hebben, het is alleen de ‘buitenste laag” zo je wilt van jullie bewustzijn dat duidelijk voor jullie zal zijn in jullie vermomming als een mens, maar op een dieper niveau, zijn jullie allemaal volledig verbonden met de Bron, en jullie zijn volledig verbonden aan jullie zelf. En zoals jullie al weten, weten jullie heel goed wat het is waar jullie aan deelnemen, maar jullie menselijke verstand vind het letterlijk te verstandsverbijsterend om te proberen er over na te denken, en dus zal het naar de juiste woorden en de juiste omschrijving zoeken om te proberen er een duidelijk beeld van te krijgen. Maar het zal niet baten, want waar jullie doorheen zijn gegaan is ongelijk aan wat dan ook waar wie dan ook eerder aan deelgenomen heeft, en dus, de nog steeds zeer gelimiteerde capaciteiten van jullie menselijke delen zullen krachtig worstelen om een manier te vinden om diens geest eromheen te wikkelen. Hoe het ook zij, jullie zijn allemaal volledig bekend met deze delen van jullie die in staat zullen zijn dit te bevatten en dat ook doen, en als jullie proberen om jullie gedachten terzijde te zetten, zullen jullie letterlijk zien wat wij bedoelen. Want dan, zullen jullie het inderdaad in jullie ware beenderen voelen dat er iets fundamenteels in beweging gezet is, iets dat jullie en al diegenen die gekozen hebben om weg te treden van het oude, de gehele weg naar jullie nieuwe leven zal dragen. Want jullie hebben niet alleen geholpen om jullie strijdwagen te construeren, jullie hebben het ook in beweging gezet, en nu, zal het door blijven gaan te rollen als op diens eigen initiatief, jullie allemaal veilig binnenin diens robuuste kader dragend.

image

Wederom spreken wij in parabellen, maar wat wij proberen over te dragen is dit: jullie als een groep hebben een instrumentele rol gespeeld in niet slechts het doorsnijden van de banden van het oude, maar ook om een vervanging, zo je wilt, op diens plaats te zetten, de middelen waarmee jullie je zelf op iedere manier van wat voor oude geesteshouding en energetische belemmeringen dan ook verwijderen die gebruikt werden om jullie op jullie plaats te metselen. Want nu, zijn jullie waarlijk vrije geesten in iedere betekenis van het woord, en als zodanig, hebben jullie net in beweging gezet jullie eigen “modus van transport”, jullie zeer eigen sfeer van verrukking. Want zie, jullie hebben letterlijk een onbeperkte ruimte voor jullie samengesteld om binnenin te verblijven, en binnenin deze nieuwe ruimte zullen jullie in staat zijn om door te gaan met het construeren van het weefsel van jullie dromen, zoals wij in een eerdere brief vertelden. Want binnenin deze nieuwe energetische “bubbel” ligt alle potentieel die jullie al gezaaid hebben, al deze dromen die jullie begonnen zijn om vanuit de ethers naar binnen te trekken, en nu, zal dit reservoir van zaden jullie met zich mee dragen in/naar de stralende toekomst die jullie al gevisualiseerd hebben.
Wederom, woorden zijn inadequaat om te omschrijven wat het is dat jullie mogelijk gemaakt hebben, want door alleen weg te treden van de woorden en te reiken in de diepe, grenzeloze ruimte die er tussen hen in ligt kunnen jullie volledig bevatten wat het is dat jullie in beweging gezet hebben. Want jullie maken niet langer deel meer uit van de oude modelvorm, jullie zijn daaruit vrij gebroken, en nu, zijn jullie begonnen aan jullie reis richting het definiëren van jullie zelf en de wereld waarin en waarop jullie leven – helemaal weer opnieuw. Want jullie zijn niet langer meer gelimiteerd door wat de oude wereld was, jullie hebben jezelf in vrijheid gesteld om volledig het nieuwe te creëren, en als zodanig, zijn jullie niet langer meer de jij die jullie slechts een paar dagen geleden gewend waren om te zijn. Want wat er voorbijgegaan is glipt al weg onder de horizon terwijl jullie doorgaan snelheid op te pikken in dit nieuwe voertuig van Licht dat jullie geholpen hebben te voltooien, en terwijl de snelheid doorgaat te verhogen, zullen jullie bij jezelf gewaarworden steeds waziger en meer ongedefinieerd te kijken, en terecht.
Want wat je zult zien, is zeer veel de treuzelende indruk van de oude jij, en dus moet je dat loslaten door deze nieuwe modus van transport toe te staan om je letterlijk weg te vegen van wat je eens dacht dat je was. Jullie moeten allemaal tijd nemen om deze laatste overblijfselen van de illusie volledig van jullie af te laten glijden, anderszins zullen jullie nog steeds de noodzaak voelen om je vast te klampen aan de oude palen die gewoonlijk de grenzen afbakenden van jullie wezen terug in het oude. En zelfs als jij jezelf toegestaan hebt om aan boord te stappen van deze gloednieuwe capsule van onbegrensd potentieel, moet jij jezelf ook toestaan om nu nog te bedanken voor het neerzetten van wat voor nieuwe definities dan ook. Want deze reis is nauwelijks begonnen, en hoe minder je probeert om te besluiten wat het is dat je gaat doen of inderdaad ZIJN hier in het nieuwe, hoe groter het potentieel dat je in staat zult zijn om te realiseren.
Dus wederom zeggen wij dank je wel allemaal, uit naam van de Gehele Schepping, Want jullie hebben het klaargespeeld om jullie zelf mee te laten liften op de wagen die jullie mee naar buiten zal nemen in/naar de wijd open ruimtes, dus houd jullie zelf niet tegen van het je volledig openstellen voor al de potentiëlen die daar op jullie wachten. Denk eraan, daar is nog steeds die stem ergens binnenin die zal proberen om je op de één of andere manier vastgeplakt te houden aan het beproefde, dus verzeker je ervan dat je het andere, diepere en goed ingelichte deel van jou naar voren laat komen in de tijd die er in het verschiet ligt. Want het weet heel goed tot hoever je kunt gaan, en het heeft de verzekering niet nodig om over de schouder te kijken. Want het weet dat door slechts jouw uitzichten te vergrendelen aan wat er verderop ligt je in staat zult zijn om definitief los te laten van alles van de voormalige ideeën die jou zo stevig ingedamd hielden binnenin de oude modelvorm. Want nu, is het tijd om vrijelijk adem te halen, en nu, is het tijd om eindelijk jullie vleugels de gehele weg uit te strekken en te beginnen hen gereed te maken voor die laatste vlucht naar jullie nieuwe en verreweg hoogstaande hoge plaats waar vanaf jullie in staat zullen zijn om over de horizon en helemaal naar de sterren en daaraan voorbij te kijken.
De Constant Companions

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
http://aishanorth.wordpress.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s