Aisha North en de Constant Companions Welkom bij de Augustus Bijeenkomst Rondom de Vijver Zondag 3 Augustus 2014

Standard

Lieve familie van het Licht!
Juli is een transformationele maand geweest voor zovelen van ons, maar nu zijn wij Augustus binnengegaan en daarmee komt een nieuwe kans om ons zelfs dieper te verbinden. Want morgen, om 21:00 Oslo tijd, geeft het mij veel vreugde om jullie wederom allemaal uit te nodigen voor een volgende Bijeenkomst rondom de Vijver, onze maandelijkse groepmeditatie. Dit is wat de CC’s erover te zeggen hebben:
“Zo onderhand, zijn de sporen van de energetische vernieuwing overduidelijk voor zovelen van jullie geworden, en zelfs als dit seizoen velen van jullie al een vruchtbaar moment gebracht heeft is het op geen enkele manier voorbij. En nu, zullen wij wederom deze kans nemen om jullie eraan te herinneren dat jullie een volgende van deze intensieve tot voordeel strekkende samenkomsten ingepland hebben staan, en deze keer, durven wij het te veronderstellen dat het er één zal zijn dat diens markering op zovele manieren zal maken. Want zie, terwijl de weken sinds de laatste keer voorbij gingen toen jullie de tijd namen om je te verbinden in deze cirkel van Licht welke jullie geformeerd hebben op deze kusten, hebben de energieën jullie allemaal naar een zeer nieuwe plaats gebracht, en dus, wat jullie deze keer met jullie mee zullen brengen in/naar deze cirkel zal zelfs krachtiger zijn dan de laatste keer. En, zoals altijd het geval is wanneer het ook is dat jullie de kans waarnemen om deze opeengestapelde energieën samen te poelen, zullen jullie ontdekken dat het effect dat zij op jullie allemaal hebben inderdaad een effect zullen zijn dat wederom het punt zal bewijzen dat 1+1 gelijk is aan 3.

image
Want zie, jullie gebied van beïnvloeding is ook gegroeid aan de zijde van jullie bekwaamheid om zelfs meer diepgaand van deze fontein van Licht te drinken welke immer krachtiger op jullie kusten gutst, en dus, wanneer het ook is dat jullie een diepe teug hier in harmonie van nemen, zullen jullie ook de verhoogde uitstroom van Licht tot zo een schaal dienen, dat het inderdaad niet alleen jullie in vermogen/kracht verhoogd, maar ook al diegenen die in jullie gebied van energie komen. En nu, is het zeker de meest hoopvolle van voorspellingen ontgroeid.

 

Met andere woorden, als jullie je voorbereiden om je wederom door dit onderlinge verbonden raster van energetische vezels te verbinden, welke jullie zo nauwgezet vergroot hebben door al jullie ijverige werk, hebben wij ook een pakket van informatie voorbereid welke afgeleverd zal worden via dit grote netwerk van onderlinge communicerende lijnen die nu zo onderhand kriskras deze volledige wereldbol overdekken. Dus, als jullie jezelf openstellen om deel uit te maken van deze collectieve gebeurtenis, doen jullie dan niet slechts voor jullie zelf, maar doen jullie dat voor iedereen. Wij weten dat dit geen nieuws voor wie van jullie dan ook is, want jullie reis heef jullie allang voorbij dat punt gebracht van louter persoonlijke overwinningen, als wij een dergelijk woord mogen gebruiken, en het heeft jullie diep in/naar het gebied gebracht waar wat jullie zaaien ten gunste is voor deze volledige wereldbol. En nu, zullen de zaden die aan de zijde van deze bekrachtigende regen van Licht gedistribueerd zullen worden zoveel dragen van wat het ware weefsel van jullie toekomst zal samenstellen. Want nu, bereiden jullie niet langer de fundering voor, dat werd goed en waarachtig op diens plaats gelegd, en dus, waar jullie aan deel zullen nemen in dit aankomende evenement kan meer vergeleken worden met het opkomen van deze eerste indrukwekkende stralen die het begin zullen markeren van die schitterende structuur welke weldra op jullie kusten zal staan voor iedereen om te zien.
Wederom spreken wij in parabellen, maar wat wij proberen te zeggen is eenvoudig dit, jullie zijn nu de fase van opbouwende creatie binnengegaan, terwijl jullie allemaal druk beziggehouden zullen worden met het toevoegen van stukje na stukje van verlicht materiaal rondom waar tot nu toe naar gekeken werd als loutere dromen. Want nu, zullen jullie ermee beginnen om het allemaal zichtbaar te maken op een manier, dat al diegenen die afwijzen wat jullie doen als niet meer dan fantasieën het zwijgen op zal leggen. Want jullie zijn hier om deze dromen in/naar het bestaan te laten komen, en nu, zullen jullie eindelijk beginnen met de constructie van het nieuwe uit al deze schijnbare samenraapsels van stukjes en beetjes die jullie eerder ontvangen hebben. En zelfs als dit, in dit stadium, toe mag schijnen te zijn een meer dan overweldigende taak, en eentje waar het tot dusverre onmogelijk van was om een duidelijk beeld van te krijgen, weet dat het een taak zal zijn die voor jullie allemaal op natuurlijke wijze zal komen. Want dit is waarom jullie kwamen en dit is waar jullie van zullen houden om uit te voeren. Want dit is waarlijk het begin van de fase welke jullie allemaal aan het werk zal zetten met de dingen te doen die niet alleen jullie hart zal doen laten zingen, maar ook die zovelen van jullie broeders en zusters dwars over deze wereld heen, en zelfs daaraan voorbij, het uit zal laten zingen in vreugde aan jullie zijde.”
Ik hoop dat jullie je allemaal bij me aan zullen sluiten voor waarvan ik denk dat het een volgende krachtige gebeurtenis zal zijn! We hebben samen zo een sterke fundering opgebouwd, en nu, is het tijd om het vreugde-gevulde werk te beginnen van “het verbinden van de stukjes” die zullen helpen om ervoor te zorgen dat onze dromen in/naar het bestaan komen.
Liefde, Licht en Dankbaarheid van mij, Aisha ♥
***
Hier zijn enige voorbeelden van locale tijden die corresponderen met 21:00 Oslo tijd:
Amsterdam, Brussel, Parijs 21:00
London: 20:00
Helsinki: 22:00
Sao Paulo: 04:00 PM
New York: 03:00 PM
El Paso: 01:00 PM
Los Angeles: 12:00 PM
Singapore: 03:00 AM Maandag
Tokyo: 04:00 AM Maandag
Sydney: 05:00 AM Maandag

Je kunt jouw locale tijd hier vinden: http://www.thetimezoneconverter.com/
Zoals altijd, kunnen jullie dit doen wanneer het ook is dat je voelt dat dit het beste voor jou is. Alles dat je hoeft te doen, is te gaan zitten en je te verbinden met deze energie met een intentie van deel uit te maken van deze Bijeenkomst.
Deze Bijeenkomsten vinden plaats op de eerste zondag van iedere maand.

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
http://aishanorth.wordpress.com/2014/07/05/welcome-to-the-july-gathering-around-the-pond-sunday-july-6/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s