Karen Dover – “PIJN” is geen WAARHEID… – 17 Juli 2014

Standard

Velen van jullie in deze tijd mogen in diepe frustratie zijn rond de manifestatie van dat wat diep binnenin jullie hartruimte verblijft. Ik heb aangaande de creatie van de Nieuwe Aarde geblogd en mijn twee laatste boeken “Birthing the New Earth” en “Exiting the Old 3D Earth Reality” behandelen de uiteenlopende aspecten van het loslaten van de frequenties die jullie vasthouden aan de oude 3D Aarde werkelijkheid.
Er wordt vaak over het “Pijn Lichaam” gesproken en gediscussieerd specifiek binnenin was genoemd wordt de ‘spiritualiteit”, deze lering streeft ernaar om te onderwijzen dat het “pijnlichaam” dat is wat onze menselijke voertuigen omringd. Wanneer iemand jou triggert wordt jou geleerd dat dit het triggeren van het voornoemde pijnlichaam is. Dit is een diepe vervormde lering, want velen hebben dit als WAARHEID verankerd en hebben de oude 3D Aarde werkelijkheid toegestaan om hen te leren te ACCEPTEREN dat het pijnlichaam iets is dat samen met het menselijke voertuig komt. Dit is GEEN WAARHEID en wordt niet ondersteund binnenin de Nieuwe Aarde frequentie werkelijkheden. Het is een gecreëerde constructie die aan diegenen onderwezen werd binnenin de oude 3D Aarde werkelijkheid met het oog op het rechtvaardigen en uitleggen wat in de genoemde werkelijkheid geconstrueerd was.
Net als “karma” een gecreëerd concept is, zo ook is het pijnlichaam dat. Aangezien alleen WAARHEID meegenomen kan worden in/naar de Nieuwe Aarde, dan moet het pijnlichaam concept en de vervormde frequentie waar dit naar relateert LOSGELATEN worden. Het is geen WAARHEID om pijn te triggeren en om steeds weer opnieuw met pijn om te gaan, dit is een echo van de constructie van de oude 3D Aarde waar pijn de ware fundering is van de menselijke levenservaring, zonder de genoemde pijn zou de oude 3D Aarde constructie nooit gebouwd kunnen zijn geweest.

image 

Op dit moment duwen enorme grote energetische golven van de Nieuwe Aarde frequenties alle scenario’s die de “pijnlichaam” frequentie mogen triggeren om de genoemde frequentie te ontsluieren. Je kunt alleen iets loslaten dat je kunt zien, deze frequentie is gedurende eonen in het open zicht verborgen gebleven. Steeds maar weer opnieuw mag je geaccepteerd hebben dat je in een karmische frequentie leefde, je mag geaccepteerd hebben dat je door karmische relaties heen gegaan bent, maar dit maakt niets hiervan WAARHEID. ALLES was een constructie om de oude 3D Aarde gecreëerde vervormingen te verklaren die zich voordeden door de indamming en onderdrukking van de NATUURLIJKE stroom van de LIEFDE welke IS.
Zoals ik in de boeken detailleer, wordt het triggeren van pijn in relatie tot persoonlijke relaties gecreëerd binnenin de oude 3D Aarde constructie om jullie tegen te houden van uitbreiding. Terwijl je gelooft dat om “LIEF TE HEBBEN” emotionele pijn omvat, ben je dan ingedamd binnenin een constructie dat ernaar streeft om jou tegen te houden van het openen van jouw hartruimte. LIEFDE IS GEWOON en JIJ BENT. Diegenen die op deze planeet geïncarneerd zijn om uit de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid vandaan te verhuizen, zijn hier om WAARHEID te leven en om de Hemel op de Aarde te creëren.
Ik verklaar niet dat op de Nieuwe Aarde je geen droefheid, verdriet en kwaadheid zult ervaren, wat ik verklaar is dat je deze emoties toe zult staan om DOOR jouw menselijke voertuig heen te STROMEN. De ervaring van hen veroorzaakt de pijn niet, het is het VAST BLIJVEN HOUDEN van deze emoties die de overweldigende pijn produceren die velen van jullie op dit moment opnieuw mogen ervaren. Aan jullie wordt door jullie ZIEL gevraagd om de STROOM van deze emoties (frequenties) toe te staan. Door de STROOM toe te staan laat je los en kom je terug in evenwicht, en om stevig vast te blijven houden zal erop toezien dat je in ondraaglijke pijn bent en triggert opnieuw het pijnlichaam wat, natuurlijk, de ware reden is dat jouw ZIEL jou in de situatie geplaatst heeft waar jij jezelf in gewaar wordt.
Het moet opgemerkt worden dat de menselijke familie de arena is waarin het triggeren het meest gewelddadig is en ik gebruik dit woord opzettelijk, menselijke families kunnen vaak arena’s zijn van emotioneel geweld. Het onderdrukken van emoties om een ander familielid pijn te ‘besparen’ is geen liefde, het is indamming. Het is zelfvernietiging ingepakt in een lering van vervorming. Een doos dat eruit ziet als een kerstcadeautje dat feitelijk een ratelslang bevat. De ratelslang die diep binnenin jouw menselijke voertuig opgerold ligt zal naar iedereen of iedere situatie uithalen dat diens overleving bedreigt en velen van jullie zullen verbijsterd zijn om te beseffen hoezeer jullie je vasthouden aan pijn voor anderen rondom jullie heen. Dit is geen waarheid en wordt niet op de Nieuwe Aarde ondersteund.
LIEFDE IS GEWOON, het is niet het uitschenken van jouw pijn in/naar diegenen rondom jou heen en het is niet diegenen rondom jou heen toestaan om hun pijn in/naar jou uit te schenken. Velen van jullie hebben dit blind toegestaan door de leringen die jullie leren over “familie verantwoordelijkheid” en “familie banden”. Dit is een constructie om jou blind en in de lagere dimensionale frequentie te houden. De enige persoon die de pijn kan loslaten welke jou onderwezen werd om diep binnenin jouw menselijke voertuig vast te houden ben JIJ. De enige persoon die jou toestemming kan geven om het los te laten, ben JIJ. Want diegenen rondom jou heen zijn NIET JIJ, zij weten niet en kunnen niet weten hoe jij je voelt want zij leven niet binnenin jouw menselijke voertuig. Er zijn vele leringen die ernaar streven om “hetzelfde” te onderwijzen en dit is geen WAARHEID, familieleden bijvoorbeeld die “gedeeld” hebben in het verdriet van het verlies van een lid van hun familie, filteren het genoemde verlies door hun EIGEN emoties en menselijke voertuigen, daarom kunnen zijn niet precies dezelfde reacties delen. Velen van jullie hebben de extra verantwoordelijkheid op zich genomen van het opslaan van de emoties van degenen rondom jullie heen en deze emoties komen nu naar boven voor bevrijding.
Het moet opgemerkt worden dat deze reis op alle momenten van alle momenten overzien wordt door jullie ZIEL. Als op dit moment je het gevoel hebt dat je in cirkels rondgaat, merk dan dit op, de ‘cirkel’ is de FREQUENTIE die jou verblindt, jou triggert en jou dan verblindt zodat het verborgen kan blijven. Hoe dieper de lering van de vervorming hoe meer drama het zal proberen rondom jou heen te triggeren om jou blind te houden.
In deze tijd wordt aan jullie gevraagd om in balans te blijven en de STROOM van de emoties door jullie menselijke voertuig toe te staan. Dit is alles, je hoeft niet in details te gaan van de scenario’s waar de emoties van afstammen, sommigen van hen zullen van deze incarnatie zijn en sommigen van hen van andere, want ALLES IS NU en je hebt gedurende eonen dezelfde frequentiecyclussen geleefd, de gehele tijd onderwezen dat dit natuurlijk was en dit is geen WAARHEID.
Pijn is geen natuurlijk onderdeel van de menselijke levenservaring, het wat een NOODZAKELIJKE CONSTRUCTIE van de oude 3D Aarde werkelijkheid. Het heeft het menselijke ras gedurende eonen in ketenen gehouden en nu wordt aan het menselijke ras gevraagd om deze frequentie volledig los te laten. Voorbij de tranen, voorbij de pijn die gevoeld wordt als de loslating plaatsvindt, zijn er regenbogen en zij zijn altijd daar geweest, zoals een regenboog na een regenbui werden zij ontkend voor het menselijke ras gedurende diens volledige bestaan binnenin de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid.
Nu, met de ware dageraad van de Nieuwe Aarde wordt jullie gevraagd om naar de hemelen te kijken en te begrijpen dat LIEFDE GEWOON IS en dat de regenbogen gestuurd worden van ALLEN in deze tijd, want ALLES IS GEWOON en JULLIE ZIJN in WAARHEID.
“LIEFDE is het antwoord, ongeacht de vraag.”
Kx

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Dover, all rights reserved.
http://truthcodes.wordpress.com/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s