Aisha North en de Constant Companions – Een Korte Update Aangaande de Energieën – 15 Juli 2014

Standard

Laat ons deze brief beginnen door te zeggen dat jullie nu een fase binnen gegaan zijn welke als geen ander is die jullie ervaren hebben, en het zal waarschijnlijk niet één zijn die jullie ooit weer zullen ervaren. Want nu, is er aldus veel aan alle zijden aan het verschuiven en hervormen, zowel binnen als buiten, en dus, zal dit inderdaad een seizoen van verandering op ieder niveau zijn. Jullie zijn nu gewend geraakt aan het niet in staat te zijn om precies te voorspellen wat de volgende dag of zelfs het volgende uur zal brengen, en zelfs als jullie mentaal of fysiek nog niet helemaal gewend geraakt zijn aan deze veranderingen met betrekking tot het erkennen dat zij steeds maar weer opnieuw zullen gebeuren, zullen jullie allemaal langzaam maar zeker jullie ware wezen resetten en hervormen in/naar iets dat veel gemakkelijker aan zal voelen in deze schijnbare onophoudelijke in beroering zijnde zee. Want zie, de snelle verschuivingen en het verhoogde niveau van energetische activiteit is niet bedoeld om gedurende een aanzienlijke tijd rustiger te worden, dus voor diegenen van jullie die hunkeren naar een rustige haven na een verlengde blootstelling aan deze geagiteerde zeeën, kunnen wij op het moment nog weinig aanbieden anders dan onze sympathie, maar voor al diegenen die de enorme grote energetische verandering, welke op dit waarachtige moment plaatsvindt, al bespeuren, kunnen wij meer van hetzelfde op een immer toenemende frequentie in de dagen die er in het verschiet liggen aanbieden.

image
Want dit zal inderdaad op zoveel niveaus een seizoen van tumultueuze veranderingen zijn, maar de veranderingen waar wij naar refereren brengen over de gehele planeet heen een verhoogde aanwezigheid van verlichte wezens in omloop. Want dit binnenkomende licht zal voor niets of niemand stoppen, en het zal niet eentje zijn die punctueel in de avond aan komt kloppen om binnengelaten te worden. Eerder, zal het doorgaan om eenvoudig binnen te stromen op een immer verhogende snelheid, alle belemmeringen links laten liggend die wie dan ook probeert het in de weg te leggen. Met andere woorden, deze overstroming van Licht en leven zal zelfs de donkerste hoeken verlevendigen en het zal dat aldus op een manier doen welke niet eerder gezien werd, en wij bedoelen dat welzeker in een zeer letterlijke betekenis. Want nu, zal het zijn alsof de ware grond onder jullie voeten zal beginnen te golven en rond te verschuiven, en zelfs de ware grondslag van jullie leven zal bij tijden toeschijnen te zijn niets meer dan een dunne ragfijne laag golvend in de bries, gereed om uiteen te scheuren en jullie helemaal gereed achter te laten om weg te treden uit de oude overblijfselen van jullie voormalige leven en iets zeer nieuws te omhelzen.

Wederom spreken wij met ingewikkelde termen, maar wij denken dat het veilig is om te zeggen dat er deze zomer zeer veel opschuddingen plaats zullen vinden, opschuddingen die dramatisch mogen schijnen te zijn voor de toevallige waarnemer, maar welke voor degenen die zich al afstemmen op de boodschappen die via de luchtgolven binnenkomen, zogezegd, van deze energetische emissies helemaal niet als nieuws beschouwd zullen worden. Want jullie zullen in het ware centrum van jullie wezen het deel van jullie kennen dat het allemaal op voorhand eenvoudigweg al weet maar het verborgen heeft gehouden voor dat, misschien, minder enthousiaste menselijke deel van jullie, dat wat het ook is dat er nu gebeurt, dat aldus doet om jullie zo snel als mogelijk is in de richting van het einddoel te stuwen waar jullie zo naar hunkeren. Met andere woorden, verwacht bij tijden veel ophef over het één of ander in plaats van kleine en ogenschijnlijke inconsequente details in jullie leven, maar weet dat deze louter symbolen zijn van de enorme verschuiving die plaatsvindt, zowel voor jullie als voor iedereen rondom jullie heen.
Want niets zal onverstoord blijven door de winden die deze energetische stormen nu opzwepen, en zelfs als jouw leven op het moment niet al te ondersteboven is, durven wij het te wagen om te veronderstellen dat jullie allemaal op de één of andere manier deze winden in jullie zeilen zullen voelen die ervoor zullen zorgen dat de oude verankeringtouwen beginnen te kraken en kreunen als de druk toeneemt. Want jullie zullen allemaal op de één of andere manier verschoven worden, niettemin is dit op geen enkele manier een signaal voor een totale opschudding, slechts een geheugensteuntje voor allen dat iedere verborgen drang om te blijven zoals het is, nu overschreven zal worden door die veel belangrijkere roeping welke jullie allemaal binnenin dragen. Want verandering is niet altijd aangenaam, en verandering komt niet altijd in een leuk en goed ingepakt pakje, helemaal vastgebonden en aan jullie aangeboden als een positief officieus bericht. Verandering mag heel goed komen als een onverwachte gebeurtenis die ertoe zal dienen om jou letterlijk te ontkoppelen van zoveel van wat je dacht dat JOU vormde. Met andere woorden, het mag in een zeer directe vorm komen als een manier van het jou letterlijk te verhuizen van het ene naar het andere verblijf, of het mag in de vorm zijn van het totaal herschikken van jouw emotionele en intellectuele programmering, ervoor zorgend dat alles dat je over jezelf en de wereld rondom jou heen dacht en wist op een zeer nieuwe manier opvalt, en dit zal jou wederom helpen om beslissingen te maken die gebaseerd zijn op het nieuwe in plaats van op het oude.
Dit mag toeschijnen te zijn een eerder over-intensieve periode voor velen van jullie, maar nogmaals, deze rivier van licht heeft jullie allemaal goed en waarlijk weggedragen van de oude kusten, en het trekt jullie allemaal steeds sneller bij de stroomversnelling omlaag. Het mag bij tijden een klein beetje indrukwekkend of ontmoedigend schijnen te zijn, maar wederom, deze bij tijden eerder krachtige stroming, doet eenvoudig wat het kan om jullie allemaal terug naar huis te brengen, terug naar jou, de echte jou, en naar die ruimte waar jullie kunnen beginnen om dit laatste gedeelte van dit grootse avontuur uit te voeren van het herschikken van jullie wezen en jullie wereld op zo een manier, dat het Licht onophoudelijk zal stralen in/naar en op ieder deel ervan, en daardoor, alle van deze oude verworven vuile plekken, schandvlekken en littekens van de strijd verwijderend waar zowel deze planeet als jullie als menselijke wezens van te lijden hebben gehad voor een veel te lange tijd.
Dus wij zeggen weer, probeer van de rit te genieten, zelfs als het bij tijden nogal “wild” mag worden, en weet dat alles goed is en jullie gewoon zijn waar jullie op ieder gegeven moment bedoeld zijn om te zijn, zelfs als jij zelf ieder gevoel van richting helemaal kwijt bent geraakt. Want je wordt nu gedragen binnenin deze enorme grote en onstuitbare overstroming van Licht, en als de snelheid en intensiteit toenemen, het beste dat je kunt doen, is zoals altijd eenvoudig het toe te staan om jou waar het ook is dat het jou nodig heeft naartoe te brengen. Want eenmaal daar, zal je bij jezelf gewaarworden dat je het vanuit het ware centrum van je wezen uitroept, “Dit is het! Ik heb het eindelijk gehaald, ik mag er nog wel geen duidelijk idee over hebben hoe ik het klaargespeeld heb om op deze exacte plek te geraken, maar nu dat ik hier ben, weet ik dat dit de ruimte voor mij is.” En dan, en alleen dan, zal je in staat zijn om eindelijk wortel te schieten in de grond welke niet alleen vruchtbaar is, maar meer verwelkomend dan waar je ooit over gedroomd zou kunnen hebben.
De Constant Companions

Aisha: Ik moest gewoon deze foto (zie boven) die ik eerder deze week nam bijvoegen, want het omschrijft zo goed hoe de energieën voor mij aanvoelen: krachtig en onstuitbaar en bij tijden overweldigend maar tezelfdertijd zo bekrachtigend, kristal helder en vol van LEVEN.

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
http://aishanorth.wordpress.com
Geplaatst door Cobie de Haan op 7/16/2014 02:00:00 PM

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s