Zielengroep door Lichtinzincht

Standard

ZIELENFAMILIE
Veel mensen uit je zielengroep zijn wereldwijd met jou onderweg. In je hart kun je ze voelen! Wij zijn verbonden….en in het contact met onze zielenfamilie kunnen wij groeien, heilzame ervaringen opdoen en onze bestemmingen samen ontdekken. Vraag je eens af….bij wie of wat voel je je thuis?
Je zielenfamilie is groot en kan uit veel leden bestaan. Naast de biologische familie (die meestal karmisch is), is er de zielenfamilie. Tot deze familie behoren leden van onze zielengroep die verspreid zijn over de hele aardbol en niet alleen menselijke aspecten met zich mee hoeven te dragen, ze kunnen bijvoorbeeld ook uit het dierenrijk komen.
Wil je weten wie bij je zielenfamilie hoort… Verbind je dan nu met al je zielenbroeders en -zusters rondom de aarde. Bekijk de aarde van bovenaf en vraag aan de engelen of ze al jouw zielsverwanten nu laten oplichten op de aardbol. Het is mogelijk dat bepaalde landen sterker oplichten dan andere, of misschien voel je zelfs wel de lichten van je medezielenfamilieleden. Stuur hen in gedachten een zegen en een groet, steek een kaars voor hen aan en laat de verbindingen – waar ze ook zijn – sterker en krachtiger worden.

image

Sta toe dat jullie op de een of andere manier bij elkaar worden gebracht zodat jullie je gezamenlijke opdracht kunnen vervullen. Je bent niet alleen!
Weet dat de ontwikkeling en ervaring van een ziel, effect heeft op alle leden van zijn zielenfamilie en hoe meer je jezelf ontwikkelt, des te meer je in staat bent om je zielverwanten te herkennen en ook wat jullie gezamenlijk opdracht is. Dus willen je je zielenfamilie leren kennen, vertrouw dan op je hart, je intuïtie en je ziel! Er is tussen jullie een ongelofelijk gevoel van liefde, geborgenheid en zekerheid. Dat gevoel zal je Leidenaar de juiste plaatsing het leven en zal je verbinden met je ware oorsprong zodat het plan waarvoor je gekomen bent, zich kan ontvouwen als een vlinder die zijn vleugels openslaat. Misschien wilt ook iemand uit jouw zielenfamilie wel in contact komen met jou. Let op de tekens… Je bent verbonden ❤

Lichtinzicht

Bericht van https://nl-nl.facebook.com/Lichtinzicht

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s