Een Boodschap van Jullie Familie van het Licht – 4 Juli 2014 / Tazjima Amariah Kumara

Standard

Groeten, dierbaren, wij zijn jullie Familie van het Licht. Wij verwelkomen jullie in/naar de uitgebreide energieën van Juli. De Zomer heerst in het noorden en de winter in de zuidelijke breedtegraden.
Voelen jullie onze energieën in jullie hart deze dagen? Wij zijn immer aanwezig, over jullie wakend, jullie zachtjes begeleidend met duwtjes en begrippen. En wanneer jullie je “afstemmen”, kunnen jullie ons daar voelen, als jullie hartchakra opvlamt met zachte warmte.
Worden sommigen van jullie ‘s ochtends wakker met een onafgemaakte conversatie dralend op jullie lippen, terwijl je met iemand spreekt die nog niet zichtbaar is voor je derde oog? Of met een volledige open pijnappelklier, dat jullie gelukzalig wegdrijven en het er soms moeilijk mee hebben om met de functies van jullie overblijvende 3D levens om te gaan?
Overgangen, overgangen en nog meer overgangen zijn onderweg. Alles is in een diepgaande staat van voortdurende verandering, nochtans bespeuren wij dat steeds meer van jullie gedurende de dag in staat zijn om redelijk stabiel en kalm te blijven, zelfs wanneer jullie gepresenteerd worden met omstandigheden die jullie slechts maanden geleden in een rondtollen gestuurd zou hebben.
En zelfs als je een beetje op en neer reist op de wip-wap, kan je snel het centrum herkrijgen en rustig worden zonder dralende twijfels, angsten, schuldgevoel of berouw.

image

Als je niet het gevoel hebt dat je dit punt van zijn bereikt hebt, dierbaren, straf jezelf dan niet af want jullie allemaal doen het buitengewoon goed met jullie transformaties.
Daar zijn deze mensen die zich zelfs niet bewust zijn dat zij ascenderen, nochtans beïnvloeden de energieën hen ook. En diegenen die doorgaan te kiezen om de verandering te weerstaan zijn aan het worstelen in hun zelfgecreëerde moeras van verontrusting en verdriet. Zo moeilijk als het mag zijn voor diegenen van jullie die wensen om de “verlorenen” te redden, besef dat iedere ziel gepresenteerd wordt met een variëteit van ervaringen door hun levens heen die op deze onderwijzende planeet doorgebracht werden; om ware meesterschap te vergaren, men moet door deze ervaringen heengaan en de weg eruit vandaan en terug in/naar het Licht ontdekken.
Anderen toestaan om te zijn waar zij nu zijn, is net zo belangrijk als jezelf toe te staan om te gedijen en te groeien. Herinner jij je waar je een jaar geleden, vijf of tien jaren geleden was? Je bent niet meer dezelfde persoon.
Ben een voorstander voor Liefde en mededogen, respect en dankbaarheid. Sta jezelf toe om de duistere energieën los te laten die naar boven komen voor transmutatie zoals zij dat moeten tijdens deze periode van transformatie. Jullie veranderen dagelijks, verwacht niet van jezelf om op dingen in je leven te reageren zoals je dat eens deed. Je bent binnenin je hart en hoofd veranderd, zelfs als je externe voertuig niet de innerlijke veranderingen reflecteert. Kijk nochtans diep in je eigen ogen wanneer je de volgende keer voor een spiegel staat. Wie is diegene die naar je terugkijkt? Lijken jouw ogen wijzer te zijn, meer gevuld met licht, dierbaren?
Mensen die niet in aanraking zijn met de Natuur en de stroom van de natuurlijke processen, mogen zich niet bewust zijn dat om te veranderen en te groeien, er eerst een periode moet zijn van wat toeschijnt te zijn vernietiging of deconstructie, waar jullie uiteen schijnen te vallen.
Niets schijnt precies te zijn zoals het gewoonlijk was en toch, terwijl er een licht verlangen zou kunnen zijn om het oude opnieuw te bezoeken, het nieuwe is zelfs aantrekkelijker in diens onbegrensde diversiteit en potentieel. Een ieder Van jullie begint een enorme grote verandering in de coulissen van het levenspodium te bespeuren.
Wat is jouw droom? Sta die droom toe om de vlucht te nemen en zich te ontvouwen. Plant de zaden en laat hen groeien. Je kunt planten niet laten groeien als je hen er bij de wortels uit blijft trekken. Aldus is het met jullie dromen. Zaai hen en sta de energieën toe om in/naar de manifestatie te brengen wat het hoogste goed voor jouw levensstroom is. Je mag verrast zijn door wat er zich voordoet.
Jullie hogere zelven regelen de show nu, dierbaren, niet jullie egoïstische verstand. Sta de cyclussen van de natuur en de stroom van de energie toe om jullie in/naar nog niet in kaart gebrachte wateren te dragen. Er is veel te verkennen en veel om te zijn.
Wij zijn altijd bij jullie in het Nu moment. Voel onze Aanwezigheid in de heilige ruimte binnenin, je eigen hogere hart chakra – (gelokaliseerd boven de Thymusklier (Zwezerik)) Weet dat wij van jullie houden en aldus dankbaar zijn dat jullie als vrijwilligers naar voren traden om nieuwe werelden van kansen voor niet slechts jullie zelf te creëren, maar ook voor vele ongezien wezens.
Het Universum kijkt met verbijstering naar jullie vooruitgang en wij zijn zo trots op elk en iedereen van jullie. Ga met onze Liefde.
Namasté.

Gechanneld door: Tazjima Amariah Kumara (aka Eliza Ayres)
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
All Rights Reserved © Elizabeth Ayres Escher @ http://bluedragonjournal.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s